Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen HDMI kábelt vegyek az...

Milyen HDMI kábelt vegyek az LCD LG TV-mhez, hogy összeköthessem az LG számítógéppel? Vagy ezek alapjában véve egyformák? És ha össze tudom kötni és regisztrálok a gépen a Netflix-re, akkor tudom majd nézni a TV-n?

Figyelt kérdés
Bocsi a valószínűleg amatőr kérdésekért. Szeretném valahogy Karácsonyra felturbózni a TV nézés élményét és ehhez bármilyen más ötletet is szívesen fogadok, köszönöm!

2017. dec. 21. 08:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
Nem lehet. A tvd most mint monitor mukodik. Vigyorgok kozben itt magamban, hogy neked mar urtechnika lesz, ha majd egyszer veszel egy smart tvt :)
2017. dec. 22. 19:33
 62/65 A kérdező kommentje:

Figyelj szerintem ez nincs így,az okostelefonommal és a szamítógéppel és a TV-vel is elbántam eddig, külön-külön. De tényleg.:) Csak ezek a kábelek meg az elektronika...

Figyi csak azt tapasztalom a TV-n,hogy gyakran benyomódik a kép kétoldalról egy pillanatra,aztán visszaáll. Ezen a "hullámzáson" lehet valahogy segíteni?

2017. dec. 22. 20:26
 63/65 A kérdező kommentje:
Egyébként pont ezért gondoltam egeret venni pluszban az "új monitorhoz" - (tehát a TV-hez) "távirányítóként". Valami vezeték nélkülit (Márha lehet ehhez a számítógéphez,ami milyen is?:D)
2017. dec. 22. 20:29
 64/65 anonim ***** válasza:
Erre meg valaszolok es ezennel feladom. Be tudsz dugni vezeteknelkuli egeret es tudod is a tv menujet hasznalni vele, meg csatornat valtani. De megis hogy a feszkes fenebe tudna a pc, hogy egy tvbe dugott eger epp mit csinal??? A mostani egered sem a monitorba van dugva... ennyi erovel dughatod a bojlerbe is es nezegetheted hatha mozog Pakson valamelyik kijelzon a kurzor :)
2017. dec. 22. 20:38
 65/65 A kérdező kommentje:

Most megint nagyon alábecsültél szerintem. A mostani egerem mint már írtam vezetékes és alig értem el vele a TV-ig,amikor arra volt állítva,hogy az legyen az elsődleges monitor. Ezt a problémát gondoltam kiküszöbölni egy másik egér vásárlásával. Mert mégiscsak jobb lenne a TV elől irányítani az egész filmezést, mintsem állandóan pattogni a géphez.

Nekem már csak annyit segíts hol tudom megnézni a gépem típusát,mert utána már Google a barátom és úgy már tudok kompatibilis eszközöket vásárolni a jövőben.

Egyébként minden válaszodra ment a zöld kéz és nagyon szépen köszönöm ezt a sok segítséget!

Búcsózóul kellemes ünnepeket kívánok és minden jót!:)

2017. dec. 22. 21:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!