Milyen HDMI kábelt vegyek az LCD LG TV-mhez, hogy összeköthessem az LG számítógéppel? Vagy ezek alapjában véve egyformák? És ha össze tudom kötni és regisztrálok a gépen a Netflix-re, akkor tudom majd nézni a TV-n?
Figyelj szerintem ez nincs így,az okostelefonommal és a szamítógéppel és a TV-vel is elbántam eddig, külön-külön. De tényleg.:) Csak ezek a kábelek meg az elektronika...
Figyi csak azt tapasztalom a TV-n,hogy gyakran benyomódik a kép kétoldalról egy pillanatra,aztán visszaáll. Ezen a "hullámzáson" lehet valahogy segíteni?
Most megint nagyon alábecsültél szerintem. A mostani egerem mint már írtam vezetékes és alig értem el vele a TV-ig,amikor arra volt állítva,hogy az legyen az elsődleges monitor. Ezt a problémát gondoltam kiküszöbölni egy másik egér vásárlásával. Mert mégiscsak jobb lenne a TV elől irányítani az egész filmezést, mintsem állandóan pattogni a géphez.
Nekem már csak annyit segíts hol tudom megnézni a gépem típusát,mert utána már Google a barátom és úgy már tudok kompatibilis eszközöket vásárolni a jövőben.
Egyébként minden válaszodra ment a zöld kéz és nagyon szépen köszönöm ezt a sok segítséget!
Búcsózóul kellemes ünnepeket kívánok és minden jót!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!