Jani945 kérdése:
Cső Van olyan digi tv box amin van hdmi bemenet? speciel nekem olyan van amin nincs.
Figyelt kérdés
Vettem egy lcd tvt de a boxon nincs hdmi bemenet ezért százlábuval kötöttem össze de amikor gyorsan mozog a kép akkor mosodik és sokkal sz@r@bb a kép mint a régi doboz tv-n2017. dec. 18. 23:55
1/7 anonim válasza:
Nálunk alapból Koaxon jön, semmi box, és teljesen jó a minőség.
Egyébként minek a HDMI bemenet? Esetleg kimenet.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor megprobálom én is úgy de holt szar a kép így ilyen mosodás amikor mozog meg úgy amúgy is.
2017. dec. 19. 02:13
3/7 A kérdező kommentje:
hdmi-vel csak jobb lenne.
2017. dec. 19. 02:13
5/7 Szirty válasza:
Biztos hogy bemenetet akarsz és nem kimenetet azon a boxon?
A bemenet ritka (szinte nincs is, mert minek) de kimenet igen gyakori.
6/7 A kérdező kommentje:
Jójó akkor kimenet de megírhattad volna ezzel a lendülettel azt is,hogy jóbb lesz-e a kép.
Például oda kapcsolok a national geographicra de a kép egy rakás sz@r míg a doboz tv-n jobb volt.
2017. dec. 20. 14:03
7/7 Szirty válasza:
"de megírhattad volna ezzel a lendülettel azt is,hogy jóbb lesz-e a kép."
LCD TV-n HDMI-vel biztosan jobb lesz a kép mint analóg jellel.
Cak megírhattad volna mi neked a "százlábú". EuroSCART?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!