Milyen HDMI kábelt vegyek az LCD LG TV-mhez, hogy összeköthessem az LG számítógéppel? Vagy ezek alapjában véve egyformák? És ha össze tudom kötni és regisztrálok a gépen a Netflix-re, akkor tudom majd nézni a TV-n?
Az a prociba épített chip, nem külön kártya :)
Közben eszembe jutott, hogy talán a legjobban egy tv okosítóval járnál.
Talán jobban jársz, mint a szenvedéssel. Azon még nem is gondolkoztál, hogy mi lesz, ha átmegy a tvre a kép a pcről, de mivel nem egy mai darab nem fogja tudni rendes sebességgel feldolgozni a netflixet és az átvitelt.
Pedig tudom,hogy a Párom vett bele évekkel később valami kártyát.:(
Én már a kérdésemben is valami ilyesmit szerettem volna megfogalmazni,hogy valami "TV okosító" megoldás kéne,csak nem akartam nagy hülyeséget írni.:) Na most akkor hogy is van ez? Wifi routerünk van még ami aktuális infó lehet.
Van wifis is ilyenekből, én olcsót néztem :)
Ebbe kábelen tudod a netet bevinni. Amúgy is ajánlott a kábel, mert stabilabb és gyorsabb, mint a wifi. A routered hátulján van még szerintem szabad luk, UTP kábel a neve, összekötöd az okosítóval és már kész is vagy. Ráadásul kapsz egy androidos kütyüt, amit úgy képzelj el, mint egy mobiltelefont csak a tvn látod a képét. Ugyanúgy tudsz telepíteni a play áruházból, böngészőt, játékot, stb. Amit érdemes ezekhez venni az a vezetéknélküli egér és billentyűzet. dughatsz bele vezetékest is, csak az már megint macerás.
Közben telefonáltam a műszakiba, ott azt mondták RCA meg RCA jack kábeljük van és nemtudják mi az a VGA.
Okosító: Routert és a TV-t is bele kell dugni? Csak a távolság miatt kérdem. Húú kivagyok már...gondolom Te is.
Nem. Az okosító egy kis fekete doboz, oda teszed a tv mellé/alá, akárhová, hogy ne is lásd. Kell neki áram, tehát legyen konnektor a közelben. Összekötöd a tvvel hdmi kábellel, amit adnak hozzá (általában mindegyikhez).
Amit neked venned kell az csak az UTP kábel. Olyan hosszú, amit a router és az okosító között szépen el tudsz vezetni, hogy ne legyen útban. ez még nem is drága, 10 méter kb. 1500-2000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!