Milyen HDMI kábelt vegyek az LCD LG TV-mhez, hogy összeköthessem az LG számítógéppel? Vagy ezek alapjában véve egyformák? És ha össze tudom kötni és regisztrálok a gépen a Netflix-re, akkor tudom majd nézni a TV-n?
Figyelt kérdés
Bocsi a valószínűleg amatőr kérdésekért. Szeretném valahogy Karácsonyra felturbózni a TV nézés élményét és ehhez bármilyen más ötletet is szívesen fogadok, köszönöm!2017. dec. 21. 08:35
2/65 anonim válasza:
Ehhez a tvhez eleg a legolcsobb. Nagyobb felbontasnal szamitana csak. A netflixhez viszont nincs ra szukseged. Ahhoz az internetet kell a tvbe kotnod. Ez lehet wifi, vagy kabel. Annak utp kabel a neve.
3/65 anonim válasza:
Ohh, bocsi. Ez nem smart. Ne vedd figyelembe amit a netrol irtam. Attol meg eleg a legolcsobb hdmi kabel.
5/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 2és3! Ha ma meg tudom venni a kábelt akkor lehet jövök még kérdezni ha valami nem stimm.😊 De remélem jó lesz!😊
2017. dec. 21. 09:07
6/65 anonim válasza:
Mind en irtam :) es tenyleg gondold meg a tvt. Jobb egy full hd smart, annal amit kineztel. Hacsak nincs meg meg :)
7/65 A kérdező kommentje:
Persze hogy megvan azért írtam,hogy mik a lehetőségek.😊 Ez a TV megvan már vagy 9 éve az elsők között vettük 300 ezer forintért annó. Semmi gond nincs vele így addig nem cserélném.😊
Most a boltban megkavartak,hogy vajon a gépen van-e HDMI kimenet?
2017. dec. 21. 10:21
8/65 anonim válasza:
Azt azert illett volna elotte megnezni :)
9/65 A kérdező kommentje:
Én azt gondoltam,hogy olyanja minden számítógépnek van. Fogalmam sincs,hogyan kell kinéznie.
2017. dec. 21. 13:33
10/65 anonim válasza:
Pont ugy, mint a tv-n levo hdmi bemenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!