Milyen HDMI kábelt vegyek az LCD LG TV-mhez, hogy összeköthessem az LG számítógéppel? Vagy ezek alapjában véve egyformák? És ha össze tudom kötni és regisztrálok a gépen a Netflix-re, akkor tudom majd nézni a TV-n?
Én USB HDMI-re gondoltam mert azt hittem inkompetensként, hogy kb. mindegy melyik kimeneten kötöm össze,csak össze legyen.:) Ráadásul van hátul több féle kimenet is amikről azt sem tudom mik. Ráadásul nem találtam meg a gépen a számítógép típusát csak rendszer adatokat és így meg sem tudom nézni a kimeneteket.
Okosítóból ilyen is jó?
Ha jól értem hdmivel a TV-be és csak onnan tovább USB?
1. Emagtól semmit nem veszünk! Ha bármi garis bajod van buktad.
2. Ezt a hdmivel bedugod a tvbe, majd az usbvel is a tvbe (onnan kapja az áramot)
3. Ez wifivel csatlakozik a hálózathoz, pl. a telefonod képét, vagy a pct tudod dlna kapcsolatba kötni.
4. Én ezt nem venném meg, mert nagyon gagyi, csak a szenvedés lesz vele
Amúgy szoktam Emagról rendelni elvileg hozzák-viszik ingyen garancia keretében,igaz nem volt még rá szükségem.
De mivel Karácsonyra szeretném meglepinek, úgyis azt nézem ami a közelemben van. Csak az ilyen stick méretűeken nem tudtam nézhetem-e,azért linkeltem onnan,hogy magát a típust véleményezd.
És ez micsoda?:
Az ilyen méretűekből egyedül a ChromeCast ami működik.
Van még a filmboxlive is :)
Azt ugye tudod, hogy a netflixen nem sok magyar nyelvű tartalom van?
Most az Extreme digital-on amit linkeltél, az egy kifutott termék,de ilyet találtam helyette,ami hasonló?:
Még nem tudom,hova és mikor jutok el vásárolni,vagy kit tudok megkérni így hirtelen. De az a kérdésem merült fel,hogy ezekhez mindhez kell UTP kábel? Vagy amihez kell ahhoz adnak is? Köszi mindent tényleg!
Az utolsóhoz nem kell, mert wifis. De az edigiben kapsz kábelt is :)
ezt meg nézd meg, erre számíts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!