Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen HDMI kábelt vegyek az...

Milyen HDMI kábelt vegyek az LCD LG TV-mhez, hogy összeköthessem az LG számítógéppel? Vagy ezek alapjában véve egyformák? És ha össze tudom kötni és regisztrálok a gépen a Netflix-re, akkor tudom majd nézni a TV-n?

Figyelt kérdés
Bocsi a valószínűleg amatőr kérdésekért. Szeretném valahogy Karácsonyra felturbózni a TV nézés élményét és ehhez bármilyen más ötletet is szívesen fogadok, köszönöm!

2017. dec. 21. 08:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
De nem létezik d-sub hdmi átalakító. Illetve láttam egyszer valahol, de több tízezer forint volt és közel sem biztos hogy működőképes. A gond, hogy a d-sub kimeneted az analóg jel. A hdmi az meg digitális. Ezt visszafelé könnyen lehet átalakítani, viszont analógból digitálist nem.
2017. dec. 22. 10:41
 32/65 A kérdező kommentje:

Én USB HDMI-re gondoltam mert azt hittem inkompetensként, hogy kb. mindegy melyik kimeneten kötöm össze,csak össze legyen.:) Ráadásul van hátul több féle kimenet is amikről azt sem tudom mik. Ráadásul nem találtam meg a gépen a számítógép típusát csak rendszer adatokat és így meg sem tudom nézni a kimeneteket.

Okosítóból ilyen is jó?

[link]

Ha jól értem hdmivel a TV-be és csak onnan tovább USB?

2017. dec. 22. 10:56
 33/65 anonim ***** válasza:

1. Emagtól semmit nem veszünk! Ha bármi garis bajod van buktad.

2. Ezt a hdmivel bedugod a tvbe, majd az usbvel is a tvbe (onnan kapja az áramot)

3. Ez wifivel csatlakozik a hálózathoz, pl. a telefonod képét, vagy a pct tudod dlna kapcsolatba kötni.

4. Én ezt nem venném meg, mert nagyon gagyi, csak a szenvedés lesz vele

2017. dec. 22. 11:07
 34/65 A kérdező kommentje:

Amúgy szoktam Emagról rendelni elvileg hozzák-viszik ingyen garancia keretében,igaz nem volt még rá szükségem.

De mivel Karácsonyra szeretném meglepinek, úgyis azt nézem ami a közelemben van. Csak az ilyen stick méretűeken nem tudtam nézhetem-e,azért linkeltem onnan,hogy magát a típust véleményezd.

És ez micsoda?:

[link]

2017. dec. 22. 11:12
 35/65 A kérdező kommentje:
(Egyébként a TV-n nincs USB.)
2017. dec. 22. 11:13
 36/65 A kérdező kommentje:
Akkor az ilyeneket kizárjam?: [link]
2017. dec. 22. 11:17
 37/65 A kérdező kommentje:
(Egyébként nem a HDMI kábel lett volna önmagában a karácsonyi ajándék:),hanem az előfizetések Netflix meg HBO Go, meg nem tudom mik vannak még?)
2017. dec. 22. 11:22
 38/65 anonim ***** válasza:

Az ilyen méretűekből egyedül a ChromeCast ami működik.

Van még a filmboxlive is :)

Azt ugye tudod, hogy a netflixen nem sok magyar nyelvű tartalom van?

2017. dec. 22. 11:33
 39/65 A kérdező kommentje:

Most az Extreme digital-on amit linkeltél, az egy kifutott termék,de ilyet találtam helyette,ami hasonló?:

[link]

Még nem tudom,hova és mikor jutok el vásárolni,vagy kit tudok megkérni így hirtelen. De az a kérdésem merült fel,hogy ezekhez mindhez kell UTP kábel? Vagy amihez kell ahhoz adnak is? Köszi mindent tényleg!

2017. dec. 22. 11:39
 40/65 anonim ***** válasza:

Az utolsóhoz nem kell, mert wifis. De az edigiben kapsz kábelt is :)

ezt meg nézd meg, erre számíts

2017. dec. 22. 11:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!