Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen HDMI kábelt vegyek az...

Milyen HDMI kábelt vegyek az LCD LG TV-mhez, hogy összeköthessem az LG számítógéppel? Vagy ezek alapjában véve egyformák? És ha össze tudom kötni és regisztrálok a gépen a Netflix-re, akkor tudom majd nézni a TV-n?

Figyelt kérdés
Bocsi a valószínűleg amatőr kérdésekért. Szeretném valahogy Karácsonyra felturbózni a TV nézés élményét és ehhez bármilyen más ötletet is szívesen fogadok, köszönöm!

2017. dec. 21. 08:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:
A TV-nek a menüjében a diagnosztikai adatoknál megnéztem a modellszámot,az alapján kerestem ki a neten,hogy van-e HDMI csatlakozója. Tudod amit ide is linkeltem adatlapot onnan lestem. Majd a gépnél is szerintem így csinálom,mert hiába néztem képet hacsak nincs ráírva nem hiszem hogy tutira felismerném a csati helyét.😊 Köszi!
2017. dec. 21. 20:14
 12/65 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

A lila alatti kékeszöld az? Elnézést a porért,de nem nagyon szoktam kimozgatni ezt a szekrényt.😒😊

2017. dec. 21. 21:02
 13/65 anonim ***** válasza:

Ezen nincs hdmi. Annak ilyen a kinezete.

[link]

2017. dec. 21. 22:25
 14/65 A kérdező kommentje:

Nos a monitort már megnéztem,hátha azon van,de nincs:

[link]

Mindjárt megnézem a gép adataiban,hátha csak máshol lenne az a HDMI kimenet.

De ha bebizonyosodik,hogy sehol sincs a gépen se,akkor milyen átalakítóval lehetne megoldani ezt a problémát?

Vagy más ötlet összekapcsolásra? Nagyon szépen köszönöm!

2017. dec. 22. 08:37
 15/65 A kérdező kommentje:

Nem találtam a szükséges adatokat. Ezekben a menükben voltam:

[link]

[link]

Hiába olvasok utána nem tudok rájönni hogyan oldhatnám meg mert nem értek hozzá. Scart kábel, display port stb. Nem tudom mi van meg mit mivel lehetne.😩

2017. dec. 22. 09:21
 16/65 anonim ***** válasza:
Ez hdmivel bem fog menni, viszont van a tvn D-Sub HD 15 bemenet. Az olyan, mint a monitorban. Tehat egy monitorkabel kell. A hangot meg jack dugos kabellel tudnad atvinni. Az meg olyan, mint amit a hangkartyaba dugsz. Elegge takolas, de mukodik.
2017. dec. 22. 09:29
 17/65 A kérdező kommentje:
Hú nagyon kedves vagy,hogy így kifilóztad. Most akkor mit kérjek a boltban egy jack kábelt és egy "monitor kábelt"? És akkor a monitor is meg a gép is össze lesz kötve a TV-vel külön-külön? Vagy a monitorból kihúzom és a TV-be át? Köszi és bocsi!:)
2017. dec. 22. 09:41
 18/65 anonim ***** válasza:

[link]

ilyen is van, ezen együtt van a kettő

2017. dec. 22. 09:43
 19/65 anonim ***** válasza:
Igen, ezzel szenvedni fogsz, kihúz-bedug mindig. Mielőtt vennél bármit, teszteld. kihúzod a monitorból a kábelt és bedugod a tvbe a hangot ugyanígy. Ha így nem bírsz képet és hangot kicsikarni a tvből, akkor feleslegesen ne vegyél!
2017. dec. 22. 09:46
 20/65 anonim ***** válasza:
Azon is elgondolkozhatsz, hogy veszel egy videókártyát a gépedbe, amin van hdmi is. Akkor egy sima hdmi kábellel meg van oldva az egész és nem kell ki-be dugdosni semmit.
2017. dec. 22. 09:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!