Milyen HDMI kábelt vegyek az LCD LG TV-mhez, hogy összeköthessem az LG számítógéppel? Vagy ezek alapjában véve egyformák? És ha össze tudom kötni és regisztrálok a gépen a Netflix-re, akkor tudom majd nézni a TV-n?
Figyelt kérdés
Bocsi a valószínűleg amatőr kérdésekért. Szeretném valahogy Karácsonyra felturbózni a TV nézés élményét és ehhez bármilyen más ötletet is szívesen fogadok, köszönöm!2017. dec. 21. 08:35
42/65 A kérdező kommentje:
Körbetelefonálok a környékbeli műszaki és számítógépes üzletekbe, jegyzetelek, hogy milyenek vannak és majd jövök. :)
2017. dec. 22. 11:56
43/65 anonim válasza:
Lehetőleg androidost nézz, azzal talán jobban elboldogulsz.
44/65 A kérdező kommentje:
Telcsim Windows, Páromé IOS, de ok!:)
Figyi még egy lehet hülye kérdés: ha új képernyőt vennék a géphez amin van HDMI az is megoldaná a problémát? Mert tudod rengeteg filmünk is van letöltve a gépre úgyhogy emiatt is sajnálom, hogy nem tudom összekötni a gépet a TV-vel. Köszi!
2017. dec. 22. 12:01
45/65 anonim válasza:
Wazze :) Az új monitortól hogy keletkezik a pcn egy hdmi kimenet? Amúgy mivel az okosító egy hálózatba kerül a gépeddel, tudod nézni a letöltött filmjeidet. Ezt hívják dlna-nak. Ilyenkor kb. úgy működik a pc, mint egy külső vinchester, csak nem egy usb kábellel van összekötve, hanem a hálózaton.
46/65 A kérdező kommentje:
Nem semmi, remélem kapok ilyen ketyerét! Most indul a telefonálgatás...
Előzőre: Akkor ha a gépre kéne HDMI,akkor USB HDMI átalakító ötlet miért nem jó?
2017. dec. 22. 12:37
47/65 anonim válasza:
Mert az usbbol nem jon ki kep (adat)
48/65 A kérdező kommentje:
Sok helyre telefonáltam már és sehol sincs.:(
2017. dec. 22. 13:21
49/65 A kérdező kommentje:
Szinte végig éreztem. VAN HDMI KIMENET A GÉPEMEN.
2017. dec. 22. 13:54
50/65 A kérdező kommentje:
Na elkáromkodtam az ABC-t. Mivel éreztem,hogy kell ott lennie, nagy nehezen kifordítottam a szekrényt, nem csak a telefont dugdostam be mögé fotózni. Végigkövettem a kezemmel a monitor zsinórját ahogy tanácsoltad az irányt és ott van mellette a HDMI.:) Remélem, hogy kimenet a TV-n meg bemenet vagy ez most mindegy? De megyek is a boltba a kábelért. Alig várom már.:)
2017. dec. 22. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!