Melyik a jobb? A PS3 vagy Xbox 360

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 13:07
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/203 anonim válasza:
Minden attol függ hogy milyen TV n játszol hanem egyforma ,sztem akinek nincs egy 1O4 cm es TV je az ne is foglalkozzon velük...
2010. máj. 26. 20:30
 142/203 anonim ***** válasza:
40%

Hát, csak gratulálni tudok a fenti hozzászólásodhoz. Minden, csak értelem nem sugárzik belőle.

Először is, ajánlom figyelmedbe a helyesírást. Tudod, olyan is létezik. Tanulj meg előbb normálisan, helyesen, és értelmesen mondatokat alkotni, tanuld meg használni a kötőjel ( - ) használatát, stb. hogy mások ne nézzenek hülyének (bár az nehéz lesz, mert nem hiszem hogy sok ész szorult beléd).

A hozzászólásról pedig:

Nem szükséges hozzá minimum 104 cm-es TV. Egyikhez se. Elég kisebb is.

Főleg az Xbox 360-hoz. Ahhoz elég egy monitor is, mert lehet hozzá kapni VGA kábelt, ami segítségével beállíthatod a monitorod natív felbontását, és azáltal nagyon jó képet kapsz! ;) Nahát, még egy dolog amit a PS3 nem tud!

Összességében, az Xbox 360 egy sokkal jobb gép játékra, jobb és jobban futó, szebb játékokkal.

És még olcsóbb is. Olcsóbb és jobb! Kell ennél jobb? ;)

2010. máj. 27. 16:34
 143/203 anonim ***** válasza:

Egy kis javítás a fenti hozzászólásom kapcsán:

"tanuld meg a kötőjel ( - ) használatát"

2010. máj. 27. 16:35
 144/203 anonim ***** válasza:

Egy kis hozzáfüznivalóm lenne az elöttem válaszoló gondolataihoz:

A PS3 ugyanúgy ráköthetö monitorra. Közvetlenül, VGA bemenetesre valóban nem. Ahhoz, hogy ilyen monitort tudjunk használni szükség van egy adapter egységre, ami a PS3 komponens video kábelén kimenő jelet a monitor VGA bemenetére illeszti.

De a digitális DVI bemenettel rendelkező monitorok nagyrésze viszont alkalmas arra, hogy egy HDMI-DVI kábellel közvetlenül a PS3 HDMI kimenetére kössük és akár FullHD-ben élvezzük a PS3 szolgáltatásait. Sajnos ehhez van még egy követelmény: a monitornak HDCP kompatibilisnek kell lennie, vagy is rendelkeznie kell egy a digitális tartalmak védelmét szolgáló áramkörrel. Szerencsére pl. a 19" képátlónál nagyobb Samsung monitorok jelentős része rendelkezik ezzel a képességgel és más gyártók monitorai között is jócskán akad ilyen.

Több ismerösöm is van, aki monitoron játszik, szóval nem teljesen igaz, amit írtál.

2010. máj. 27. 19:37
 145/203 anonim ***** válasza:
60%

De igaz, mert ez gyári adottsága. Lehet kapni eredeti Microsoft-os VGA kábelt, valamint be lehet állítani monitoros felbontást.

PS3-nál nem, a rákötés pedig NEM eredeti kábellel oldható meg.

2010. máj. 28. 16:35
 146/203 anonim ***** válasza:
Jójó, de te úgy írtad le, mintha a PS3-at nem is lehetne rákötni monitorra. Én csak erre válaszoltam, a többi lényegtelen és nem is érdekel.
2010. máj. 28. 17:44
 147/203 anonim ***** válasza:

Ui.: ezért is írtam azt, hogy "nem teljesen igaz", direkt nem azt írtam, hogy "nem igaz". :)

Na de ennyire ne kavarodjunk bele! :D

Üdv!

2010. máj. 28. 17:47
 148/203 anonim ***** válasza:

Jó de ha azt nézzük akkor bármit bármire rá lehet kötni.

Viszont ez az Xbox 360-nál gyári adottság, gyári kábellel, felbontással beállítva, tehát jobb/szebb kép érhető el vele.

2010. máj. 29. 12:17
 149/203 anonim ***** válasza:
Monitoron.
2010. máj. 29. 12:17
 150/203 anonim válasza:
16:34 te nagyon szerencsétlen vagy én nem azt irtam hogy nem lehet más ra rákötni hanem hogy azon élvezhetö ...a két konzol között akora különbség nincs csak a te 13 éves beszükült agyadal nem látod..a 21 % bol megátszik hogy semmihez sem értesz csak a pofádat jártatod ,ha csendben maradtál volna okosabnak tüntél volna...
2010. máj. 29. 13:10
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!