Melyik a jobb? A PS3 vagy Xbox 360
Szerintem a dolog lényege, nem a gépek hardware-es felépítésén múlik, sem a kinézeten, sem a joy-ok kényelmén! A felhasználóban kell keresni a választ!
Ha nincs egyántalán pénzed, magyarúl csóró vagy, de van egy HDready-is Hijamocsi TV-d, és szeretnél egy kis plusz luxust vinni az életedbe, akkor Xbox360! Olcsó is szar is, ráadásul a legújabb játékokat a 2000-Ft-os LG-íród csak úgy köpi ki magából a TESCO DVD-re! De legalább elmondhatod magadról, hogy milyen szuper játékaid vannak... Olcsó hús, és ha szénnéég egy meleg nyári napon, lelkiismeretfurdalás nélkül dobod a konténerbe, mivel nem vágott a földhöz az ára, meg amúgy sincs pénzed megjavítattni!
Ha egy picit tökösebb vagy anyagi téren (is), és nem egyik hónapról a másikra élsz, akkor PS3! Ugyan drága picit, de ezért a pénzért egy életstílust is kapsz!
(És most jön a lényeg, mivel PS3-ról csak az tud igazán mesélni akinek van! :D)
Nekem már több mint egy éve megvan a gép, és imádom! Azóta nincs se pc-m, se laptopom, mert teljesen feleslegessé vált, a sok MSN-ezésnél, meg torrentezésnél ez sokkal igényesebb!
A Játék kérdésről: Én mindíg várok egy pár hetet megjelenés után, és csak utána repülök rá, mivel jóval az eredeti felére csökken a játék ára ennyi idő alatt, így 4-6 ezerért már hozzájutok! És különben is, legalább az emberek megtanulják értékelni a szoftware-eket, vigyáznak rá, nem húzzák végig a parkettán, nem öntik nyakon kakaóval stb... Így ha esetleg mégis használt játékra fanyarodsz, biztos lehetsz benne, hogy nem egy összekorcsolyázott Blueray CD-t kapsz majd a pénzedért! Filmnézésre, netezésre, zenehalgatásra, játékra csak a PS3! Nem mesélek tovább róla, mert így is egy regényt írtam már, pedig beszélhetnék a 8-magos prociról, meg a brutál felkonvertáló videóvezérlőről ami páratlan a világon, a 1080P-s játékokról, a telepíthető Linux-ról, DLNA-ról a most megjelent PS3 MOVE-ról.... ááá mind1
Lehet, hogy elfogultnak tűnök, és lehet, hogy az is vagyok, de akkor is csak a PS3!
Üdv: SenonE
U.i.: A Pc fan-ok is bekaphatják, mivel sohasem fognak olyan gamer gépet építeni mint a PS3! Informatikus vagyok, és annyi pénzes apukát, aki minden hónapban 40-ezreket költ a pici fia gépére, mert nem futnak 720P-ben a legújabb játékok, nem láttatok mint Én! És a gép csak avul, és csak avul, és a papa csak költ-és költ, ám a legvégén már csak netezésre, és torrentezésre jó a 200eFt-os gép, amire fél évig olyan büszke volt a papa... :D
Azért nem kell ennyire ostorozni a konkukrens gépeket!
Elhiszem, hogy szereted a PS-t, de attól még nem kell tűzoltónak lenni. Én is ilyen voltam, mikor megkaptam a PS3-mamat, de az egész fanboykodás egy nagy hülyeség, beleértve ezt az egész vitát is, amit itt lenyomtam.
Kis tartalmú szövegednek a lényege gyakorlatilag az első 2 mondat volt. Az illető(aki választás alatt áll) a legalkalmasabb arra, hogy eldöntse saját magának, hogy melyik kell? Mi, konzollal rendelkező felhasználók csak bemutathatjuk a termékeket, bár felsorolhatjuk az érveket, konkurens gép negatívumait(amit a másik fél megcáfol és a mi gépünkre hoz fel egy ellenérvet stb. stb. - ebből lesz a vita), de az élményt nem tudjuk átadni, azt ő fogja érezni és lehet, hogy míg nekem pl. a Blu-Ray és az exkluzív játékok voltak(és még ma is azok) a legnagyobb élmények ebben a nagyszerű gépben, addig ő lehet pl. az Xbox Live(amit én pl. az éves díja miatt nem kedvelek) vagy a sok másolt játék(amivel szintén nem vagyok megbarátkozva) miatt vesz 360-at, vagy a cascual gamek miatt Wii-t. Senki sem ismeri jobban a másikat, mint ő saját magát. - kb. ez a lényeg, ha nem tudja eldönteni, hogy melyik mellett lenne nagyobb élménye, akkor nincs önbecsülése és önbizalma. Én először boxot akartam, de végülis PS lett belőle és nem bántam meg.
Személyes tapasztalataim alapján én a PS3-at ajánlom minden kedves gamernek, mert én azt tartom jobbnak. De ugyebár nem vagyunk egyformák és ki tudja, lehet, hogy egy Xbox 360-ra is beruházok majd a kíváncsiság kedvéért. Az jár a legjobban, akinek mind2 megvan. :)
Csak akkor olcsóbb, ha ki van flashelve, amúgy ugyanannyi az ára.
Bár ez az "olcsóbb" játék inkább már wareztéma.
Aki olcsón akar játékot, úgyis Xbox 360-at fog venni.
Aki pedig megveszi eredetiben és nem sajnálja rá a pénzt(használtan+külföldről pedig alapból olcsóbb)+kell neki a multi, az pedig inkább PS3-at.
Jujj de égő de mekkoraa!! Válasz a 03-31 11:04-esnek:
Ha informatikus vagy, hogy lehetsz ennyire hülye?
PS3mon és X360on is 720p-ben fut minden játék max. felskálázással!
A Bluray nem CD!
A Linuxot épp kivette a SONY! (3.21-es fw)
A többi baromságra már nem válaszolok, de szerintem gondolkodj el azon amit leírtál, mert úgy hibás ahogy van!
Ez tény!
Hová fajul ez a világ... ilyen embereket informatikusnak felvenni... uhh...
Egyes játékok FullHD grafikán is elmennek.
1ébként én sem hiszem el annyira, hogy informatikus.
Még ki sem jött a Natal, szóval ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket!
Ha legalább olyan jó lesz, mint az Eyetoy, már jó lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!