Melyik a jobb? A PS3 vagy Xbox 360

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 13:07
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/203 anonim ***** válasza:
25%

Helyesbítenék az előttem lévő 3 emberke hozzászólásaihoz:

1. hozzászóló!

A játékélményt inkább az exkluzív játékokban keresd! Én is ez alapján tettem és ezért maradtam a PS3 mellett! Grafikai összehasonlítást nem ajánlott nézni, mert ki tudja: Lehet, hogy egy konkurenskonzolgyűlölő emberke készítette és szándékosan kiemelte azokat a részeket, amiben jobb a saját konzolja, mint a másik. Én egyetértek az oldalakon keresztül vitatkozó PS3-as emberke hozzászólásával: ha te grafikai összehasonlítást akarsz nézni, akkor inkább fáradj be egy olyan üzletbe, ahol ott van mind2 konzol, a tv az alapbeállításokon van(nincs eltekert fényerő stb.) és ott nézd meg! Bár szerintem ez b.aromság, mivel nem a te feladatod, hogy jó grafikát fejlessz a játékhoz, hanem a játéknak a készítőié/fejlesztőié, de ha valakinek ez kell:) A másik meg, hogy ha már annyira grafikai összehasonlítást akarsz nézni ne olyan 1000éves játékkal tedd ezt meg, mint az Assassin's Creed, amit még ki tudja, hogy milyen Engine-nal fejlesztettek ki. Itt van a 2. rész:) A flashelésről pedig: Ismét a magam példájából indulok ki: nekem ami jó, nagyon tettszik, azt megveszem, mivel az szerintem megéri az árát. Használtan veszek játékokat(amik közepesen nyerték el a tetszésemet), csak jó helyen kell keresni és fillérekért megveheted. A másik meg az, hogyha te a netről szeded le az Xbox 360-ra a játékot, akkor megvonod magadtól az online támogatást, pedig szerintem egy 7. generációs gépnél már erősen ajánlott az online szórakozás, legalábbis nálam:)

2. hozzászóló

Honnan vetted azt, hogy csak a Blu-Ray lesz pár éven belül? Nem elképzelhetetlen, de a Blu-Raynek jobban kéne működnie, itt arra akarok kitérni, hogy még mindig drága+lassan lehet beolvasni. Nem véletlenül terveznek a HD-DVD után egy új formátumot(asszem Kínában), ami olcsóbb és hasznosabb, mint a Blu-Ray. A DVD-t sem kell még leírni. Múlt héten akartam venni Blu-Ray filmet, bementem 2 hipermarketbe, megkérdeztem a "szakértőket", hogy hol találok Blu-Ray filmeket? Szerinted mit válaszolt rá: ...Milyen filmeket? xD Szerintem egy 4-5 év kell a Blu-Raynek, ha addig megmarad.

3. hozzászóló

Ha egy kétrétegű DVD max. 8 GB-nyi adat tárolására alkalmas, akkor egy 12 GB-os játék hogyan fér rá? Leg1szerűbb magyarázat:

1 db 2rétegű DVD - max. 8 GB

2 db 2rétegű DVD - max 2x8=azaz 16 GB.

A Forza Motorsport 3 is két lemezen van(bocsánat, ha esetleg mégsem, de én ismerősömtől így hallottam). Egyébként veled értek 1et, mire letöltöd azt a rengeteg adatot, kiírod egy DVD-re, addig meg is vehetnéd a játékot(áram+net+lemez+idő, amíg csökken az ára=a használt játék árával). Pont tegnap számoltam, hogy mi lenne, ha az Assassin's Creed 2-t tölteném le Xbox 360-ra:

1. az internet: max. 100KB/s sebességű és 4000 Ft havonta

2. lemez: 5-600 Ft, ez nem sok

3. áram: egy hónap alatt kijön egy 2-3000 Ft

4. idő: jatekaim.hu-n 8500 Ft-ért már van AC2. Adjuk össze!

Megéri?

Én csak annyit szeretnék mondani, hogy én is voltam már jó pár ilyen vitában, aztán nem lett eredménye. Nem a ti dolgotok az, hogy eldöntsétek, melyik konzol a jobb? Az a gyártók(Sony/Microsoft) feladata, hogy egymást eltapossák. Nektek a dolgotok, hogy játszatok velük. És egy konzolnál milyen játékok vannak: multiplatform(azaz nem csak 1 platformra kijövő játék)+exkluzív játék(ami csak 1 platformra jön ki). A ti dolgotok az, hogy eldöntsétek, melyikkel játszanátok szívesebben? Különösen az exkluzívokat kell figyelembe venni, mivel nem véletlenül csak 1 konzolra jön ki: a gyártó konzolját a játék népszerűsítette, így a gyártó "megvásárolta" azt a céget, ami az adott játékot készíti, hogy ne írják ki más platformra.

2009. dec. 6. 11:02
 112/203 anonim ***** válasza:

1. az internet: max. 100KB/s sebességű és 4000 Ft havonta

2. lemez: 5-600 Ft, ez nem sok

3. áram: egy hónap alatt kijön egy 2-3000 Ft

4. idő: jatekaim.hu-n 8500 Ft-ért már van AC2. Adjuk össze!

Megéri?

nos kinek hogy van ez így neked ezek szerint pl nem éri meg de lehet hogy másnak igen

2009. dec. 7. 16:22
 113/203 anonim ***** válasza:
12%
1102-inkább akkor PC-t vegyek?Mert azt a rakás xart ezer hogy nem fogom venni és a3 vagy 4-el előttem szólónak mondanám hogy kvára nem éri meg a PS az árát az Xbox jóval megéri az árát és a netről is lehet leszedni játékokat ellenben a PS-el nem és akinek yar a netje annak meg xar ügy de ha nem akarod letölteni a Game-t???Akkor vegyél vagy 10 játékot és akkor 2x drágább lesz mint az a kiba*ott PS-ed ba*dmeg már és hol van még az hogy a játékokat csak Blue Ray-re fogják kiadni ba*meg,még jó lesz vagy 5 éven át és ha nem is lessz jó annyi éven keresztül akkor is jobban megéri mert JOBB és nem érdekelnek az ilyen fasságok Jobban megéri a box az árát és kész akinek van egy vider pénze akkor vegyen PS3-at,vegyen bele 15k-ért egy rihes játékot,ha már veszel vagy 10 játékot MINIMUM az már 150 rugó + a konzol és játszál akkor bameg de akkor is jobban megéri az árát a box mert fele annyiba kerül mint a PS,10k-ért (de akár magadtól is ha értesz hozzá) kiflashelik és ingyen letöltesz hozzá annyi játékot amennyit akarsz csak DVD-DL-t kell venned és kiírod és kész XBOX360 A KIRÁLY
2009. dec. 7. 16:33
 114/203 anonim ***** válasza:
61%
Ja és a gép nem is zabálja az áramot,csak a monitor szívja az áramot és egy este már le is töltötte(ha még xar a neted még akkor is)
2009. dec. 7. 16:36
 115/203 anonim ***** válasza:
53%

12:07

1. Először erősen azt javaslom, hogy próbálj meg egy elfogadható szöveget készíteni, külön pontokba leírni, ne ilyen csapnivaló 5 soros mondatból álló fikázást készíts, ha már valamit írni akarsz! Szerintem nem nehéz feladat!

2. Hogy kevered ide a PC-t? Tájékoztatásul közlöm, hogy a kérdés az az, hogy "Melyik a jobb? A PS3 vagy az Xbox 360?" nem az, hogy a "PC vagy a konzol?" PC-ről nekem is hasonló véleményem van, így ezt nem folytatnám.

3. Ahogy látom, nálad az Xbox 360 egyetlen célt képvisel: azt, hogy minél olcsóbban szedj le rá játékokat az internetről. Hát gratulálok, ha te ezzel Istennek tartod a konzolodat, meg menőnek, hogy szerencsétlen programozók fejére rátojva leszeded az internetről a játékot, akkor folytasd csak! Te mit szólnál hozzá, ha egy általad több éven át fejlesztett projektet(amiből tudod, hogy sikeres lesz) én csak úgy vállat rántva ellopnám? Én megadom a tiszteletet a programozóknak, , hogy legalább megveszem (még ha használtan is) a játékot, ezzel is ügyelve a minőségre és elismerve a munkájukat. Én sem vagyok milliárdos, de mindig tudok megoldást keresni, hogy a játékot az átlagárnál olcsóbban, lehetőleg külföldről vegyem meg. Ennek köszönhetően már 8 játékom van PS3-ra, és eddig összesen kb. 35000 Ft-ot költöttem rá(ezeket tovább tudnám adni, el tudnám cserélni stb.). A te matematikai számításod alapján ennek 80 000 Ft-nak kéne lennie, nem?

Ne a magyarországi üzletek árajánlataid nézd, ha egyszer valami csoda folytán mégis játékvásárláson törnéd a fejed, hanem mondjuk ezeket: jatekaim.hu, game.co.uk, Shop To stb. Itt sokkal olcsóbbak. És természetesen a jatekaim.hu-hoz hasonló külföldi oldalakat kell nézni, ott még olcsóbb:)

A magyarországi árak egyszerűen nevetségesek, nemcsak a videojátékoknál. Egy külföldi országban sokkal olcsóbban hozzá tudsz jutni, csak jó helyen kell keresni(nézd meg pl. mennyi hazánkban az iPhone 3GS és mennyi pl. az USA-ban vagy Angliában?). Ha minden üzletben ilyen 15000 Ft-os áron adnák a játékot, én se hagynék ott annyi pénzt.

Azért a pénzért, amit te ott hagysz, nem csak egy szépen kifestett lemezt kapsz hanem: több száz/több ezer ember többéves kemény munkáját, akiknek valamiből meg kell élniük+folyamatos online támogatásokat(multiplayerek, DLC-k stb.).

Az internethez pedig annyit, hogy a szar net szar pénzt kér. A jó net jó pénzt. Egy tízszer erősebb internetet te hol találsz 4000 Ft-ért?

Szóval én a részemről szeretném lezárni ezt a "kinek jön le a leggyorsabban játék és ki költ rá 10 000 Ft-ot" vitát, mert én sosem kedveltem azokat az embereket, akik a konzolt meg tudják venni, de a játékokat már nem és utána még ők kezdenek el pattogni, hogy milyen drága meg bla-bla-bla. Ha a te szemedben ennyit jelent az a nagyszerű Xbox Live, meg a rengeteg online multiplayer parti pár letöltött játékért, akkor menj vissza az energiatakarékos monitorod elé aztán bámuld egy darabig, hogy az uTorrent mikor éri el a 100%-ot! Én ezzel befejeztem.

2009. dec. 10. 16:25
 116/203 anonim ***** válasza:
Hey hey azt a választ nem én írtam vazze,én csak kijelöltem és beillesztettem am nekem nem jönnek be az ilyen dolgok hogy cserélgetek meg ilyenek éngem ezeket nem érdekelnek és már nem magyarázok többet mert már romlik a klaviatúrám comprende?
2009. dec. 13. 16:11
 117/203 anonim ***** válasza:
2009. dec. 13. 16:21
 118/203 anonim válasza:
100%
a ps3 at meg nem probaltam x boxom van de nagyon kiraly....es varom az x box 720 at:D:D mert az lesz...
2009. dec. 14. 17:12
 119/203 anonim ***** válasza:
100%
Az a több fordulós összemérettetés nagyon jól sikerült.
2009. dec. 16. 21:04
 120/203 anonim ***** válasza:
Mind kettő jó kis cucc egyiken sem más a játékélmény mindkettőn ugyanolyan király
2009. dec. 27. 11:54
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!