Melyik a jobb? A PS3 vagy Xbox 360

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 13:07
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/203 anonim ***** válasza:

Köszönöm a dicséretet, mindössze csak a véleményemet írtam le! Szerintem így lehet a legnormálisabban konzolt választani.

A RE5 képek (szerintem) úgy beszélnek magukról, hogy nincsenek értelmesen megcsinálva PS3-ra. Bár én nem játszottam a játékkal, így nem igen tudok róla véleményt alkotni, mint grafika, mint játékélmény szempontjából. A demó megvolt, annak szép volt a képe, de valahogyan nem találtam benne akkora adrenalint, mint mondjuk egy másik ehhez (a műfajhoz)hasonló játékban.

Az az igazság szerintem, hogy olyan vitába fogtatok bele, aminek kb. értelme a 0-val volt egyenlő. Már láttam jó pár konzolos vitát a weben, aminek kb. annyi volt a tartalma, hogy a két tábor felsorolta az érveket a gépről, a konkurenstábor pedig az ellenérveket. Aztán ismét jöttek az ellenérvekre, ellenérvek az egyik tábortól, majd erre ismét ellenérv a másik tábortól, tehát remélem érted:) Elkezded mondjuk, hogy az Xbox 360-nak erősebb a GPU-ja, a PS-esek erre rávágják, hogy a Cell a tuti, te rávágod, hogy de a képet a GPU állítja elő, ők erre rávágják, hogy igen, de a PS3-nál a Cellt kell megprogramozni, hogy segítsen a GPU-nak(RSX-nek) a számolásban, utána jösz, hogy a 360-at játék miatt veszik, utána a PS-esek, hogy ez nem igaz, azért veszik, mert olcsóbb+flashelhető és így tovább. Végül valahogyan rátértek a flashre is, aztán valamelyik tábor lelép, hogy "hát jó, aki nem érti, azzal nem veszekedek" szöveggel.

Értelmesebb lenne, ha mindenki leírná a saját tapasztalatát a gépről, ahelyett, hogy másnak a gépét szólja le, mert most azt hiszi, hogy majd ezzel le fogja cserélni az illető a gépét, amikor teljesen más célból vette. Én ahogyan már mondtam, az exkluzívok játszották a döntő szerepet, most ilyen, hogy grafika, meg hogy a gépet hányan veszik...utána sem néztem. Nem mások vásárlására vagyok kíváncsi, mivel A személy lehet, hogy a flash miatt vette a boxot, B személy a Blu-Ray miatt a PS3-mat és stb. Max. akkor néznék az eladások után, ha az exkluzívokról írnának, hogy mondjuk ki melyik exkluzív miatt vette a gépet? Abban több értelmet látnék.

Szóval ha tényleg nem néztek elvakultnak, akkor szerintem fogadjátok meg a tanácsomat és hagyjátok abba ezt az egész ö.körséget, mert ezzel a vitával csak lealacsonyítjátok magatokat és a konzolotokat. Értelmesebb hozászolások is születhetnének, mint pl.

- hogy bugos Assassin's Creed(asszem te voltál). Ha egy játékkal bármilyen baj van, azt a gyártó köteles a lehető leggyorsabban kijavítani, így pl. már nem az. A PS3-as arc már asszem ráírta a kommentet, így én ezt nem folytatom.

- flashelhetőséggel működő játéktelepítés(ez asszem a PS3-as emberke volt), aminek abszolút nem lenne értelme.

- monitorra nem ráköthető PS3: többmillió ember(köztük én is) monitoron használják a PS3-at, rá lehet kötni, és nagyon szép a képe, nem mosott.

- 3ledes Xbox: amire már vagy egy tucat megoldás van, hogy ne süljön túl(a gép kilyukasztásától a legkülönbözőbb vízhűtőtől át, egészen a gép lekapcsolása után 5 percig működő ventillátorokig) és még írhatnám ezt az egészet tovább.

Szerintem ez lenne a legértelmesebb, ha mint, gamefanok beszélnénk egymással, nem mint konzolfanok és konkurenskonzolgyűlölő emberek.

2009. okt. 25. 12:33
 102/203 anonim ***** válasza:
100%

Szép okfejtés, gratulálok, igazat kell adnom!

Én, ha az exkluzívokat veszem figyelembe, 1 motivált a PS3 vásárlására: a God of War III. Főleg én inkább még azért választottam a konzolt, mert megbízható(jó, ok, az Xboxot is meg lehet úgy venni és használni, csak én mindig is PS-es voltam, így tudtam, hogy mit kapok). Xboxot akartam először, de aztán rábeszéltek a Sony gépére+azért egy kicsit bizonytalan voltam, mivel az előző Xbox-ot már nem gyártják, mert nem volt megbízható, míg a PS2-t még mindig, így azért nyugodtabban választottam a PS3-mat. Illetve vettünk egy új HD TV-t és azon remekül festenek a HD minőségű filmek, így nálam már megszületett a döntés.

Szóval , hogy a végére érjek, szerintem teljesen igazad van, amiért még1szer gratulálok, ezt a vitát, ezer más webhelyen már lezongorázták és remélem itt is, mert részemről lezárva:)

Egyébként meg van az Uncharted 2? Mert ha akarod, akkor játszhatnánk online, mint co-op, mint deathmatch módban;)?

2009. okt. 25. 12:57
 103/203 anonim ***** válasza:

12:57!

Köszönöm tőled is a dicséretet, hát igen, a megbízhatóság is egy szempont;)

Egyébként igen, megvan az Uncharted 2: Among Thieves, és szívesen játszanék online, úgy sincs még olyan sok PS Friendem. Felvennél? Elküldöm Pü-ben az ID-met:)

2009. okt. 25. 13:04
 104/203 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól és szépen leírtad az igazat, gratulálok! :)

Szerintem se rossz a PS3, csak idő kellett neki, az új Ratchet meg Uncharted 2-t megnéztem, hát elég jók :) De ugyanakkor a Gears of War széria is iszonyat jó, meg a Halo, Fable...

Csupán kinek melyik tetszik jobban.

"kicsit bizonytalan voltam, mivel az előző Xbox-ot már nem gyártják, mert nem volt megbízható" Nem azért nem gyártják tovább, hanem mert volt valami balhé...

További jó játékot ;)

2009. okt. 27. 15:19
 105/203 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon köszönjük, viszont!:)

Állítólag most hétvégén lesz egy nagy Gears of War 2 online parti, ki ne hagyd;)!

( [link]

2009. okt. 29. 13:50
 106/203 anonim ***** válasza:
100%

[link]

így akartam, bocs(nem zárójelbe).

Jó szórakozást!:)

2009. okt. 29. 13:54
 107/203 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon köszönöm!! :)
2009. okt. 30. 09:36
 108/203 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem meg xbox 360 jobb ,néztem grafikai összehasonlításokat a youtube-on és volt egy pár játék ami jobb a PS3-on mint xboxon de csak a részletességek ez nem veszi el a játékkedvet szerintem ,DE , az xboxon 11000x szebb volt az Assasins creed mint PS3-on. Én szerintem az Xbox jobb mert olcsóbb é több játék van rá kiadva , ki lehet flashelni ellentétben a PS3-al amit nem lehet ,a netről lelehet tölteni egy vagon játékot INGYEn ,a PS3-ba meg veheted 10000 forintért egy játékot és szerintem nem éri meg az árát a PS3-om hiába jobb nem jobb a játékélmény a PS3-on mint az Xboxon.
2009. nov. 18. 19:14
 109/203 anonim válasza:
44%
Ne akard bemagyarázni magadnak h az X360 ennyivel meg annyival jobb mert nem igaz :) A PS3 hardware erősebb, szebb és pár éven belül úgyis csak Blu Ray lesz szóval az xboxnak búcsút inthetünk. Most hogy kijött a PS3 slim igen csak megéri PS3mat venni ,mert kb. 10k-val drágább mint a Box.
2009. dec. 4. 09:45
 110/203 anonim válasza:

Emberek!

Attól hogy kiflashelitek az XBOXotokat attól nem fog megváltozni a világ! Az MW2 is 12 GB ,megnézem hol szerzel 12 GB os DVDt Xboxra. Megmire letöltöd arra eltellik egy jó hónap, vagy még több.

2009. dec. 4. 09:50
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!