Melyik a jobb? A PS3 vagy Xbox 360
Megjelent a Round 6 tehát ezt is beteszem.
Round 6: http://www.youtube.com/watch?v=4lKSt5Motxw
És itt van egy VERSIUS EZT NÉZZÉTEK MEG:
Bocsessz nem jó VERSUS videót tettem be hanem ez az FELTÉTLENÜL NÉZZÉTEK MEG:
Hali!
Egyértelmű, hogy Xbox 360! Mindig is PS-es voltam volt Ps1-em és Ps2-m sőt Ps3-om is! Nekem nem tetszett a PS3! A Kontroller nekem túl kicsinek bizonyult. (a PS2-es is már kezdett kicsi lenni) A játék élmény sem volt az igazi. 1 Hete vettem egy Xbox 360 Elite-t! Nagyon jó és nagyon bevállt nekem. Egész nap suliban azt várom, hogy végre odaülhessek a box elé. Szerintem egy nagyon is megbízható konzol, minden ismerősömnek xbox-a van. (6-7 emberről van szó). Tévhit, hogy minden box e74-es vagy 3led-es lenne! A Falcon 1-2 es alaplapoknál volt ez a hiba (3led), de a JASPER alaplapokat jól megcsinálták és egyáltalán nem melegedik. 3 óra játék után megnéztem és hideg levegőt fújt ki a ventillátor. Ezt a hibát szerintem kiküszöbölték. A másik dolog meg a Flash. Szerintem jó döntés a Flash mert egyrészt nem 10-13 ezer ft rá egy játék hanem meglehet szerezni 500 ft-okért is! Egyetértek ha játékot töltessz le és egy csomó áram elmegy mire lejön, de vannak emberek akik ezzel foglalkoznak! a legfrágább amit találtam 1200ft. (legolcsóbb 400). Most arra hogy a ps3-ra is volt 6-7 játékom kijátszottam őket 2 max 2,5 hét alatt, Nem jött be. Sokkal jobban jártam szerintem az xbox-al! Nem muszály nagy tv-n játszani már lehet venni 4 ezer ft-ért egy átalakítót és rálehet kötni az LCD monitorodra, és a hangfalra az anyagot :) én 5.1-es hangba tolom :P nagy hangszórókkal :D Egy-egy horror játék elég félelmetes estefele ne is beszéljek a lövöldözősökről :).
Ez csak egy vélemény nem szeretném a PS-eseket lázítani mert én is az voltam 1 héttel ezelőttig! :) Nagyonis jó konzol mert a PS2-m 8 évig működött! Mostmár egy másik tulajt boldogít.
Nekem van mind a kettő.
Grafikába nem sok különbség van az szent!
PS3 aksi jobban bírja az szent!
- PS3 ingyen multi
- XBOX ingyen játék
Szerintem ez így jó :)
Olvasgattam pár kommentet, az igaz hogy a boxra rálehet másolni a játékot, de még úgy is hangosabb mint a ps mikor olvassa a lemezt :D
PS3 joy nekem szimpatikusabb mint a boxé
Nekem is van egy. Saját tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!