Melyik a jobb? A PS3 vagy Xbox 360
Nekem van ps3 mam xbox om de azt vettem észre hogy a ps3 nak
szeb a képe...!!!! pl:nézük a uncharted 3 olyan grafikálya van amit talán az xbox one tud már elérni vagy nem!
Talán következő generáció legjobb konzolja a ps4!!!!
Egyértelműen az Xbox 360 a jobb. A PS3 lassabb mint az xbox.
Amúgy a sima xbox is jobb mint a ps2.
nekem már 7 éve xbox om van és nem vagyok vele megelégedve inkabb ps3 jobb elmondom az okokat:
1.xbox
nekem 7 éve van xboxom az első xbox om 5 hónapig működot és elromlot amikor felkapcsolom pirosan világít és németből kellene alkatrészt hozati a javításához
2. xbox
50 eurót kellet fizetnem 1 éves kódért és már 2 honap mulva már nem fog működni.
3.xbox
de ez a legrosszab nekem van egy játékom az acr (assassin's creed reveleation) én multiztam sokat na és nekem kölcsönbe volt a cd amikor elvitték egy 3 hónapra és visszahoztam és nem ment a multi mert amikor loadolt akor befagy és enyi és nincs lekarcolva a cédé vadonat uj és még máig se működik de amikor másik profilal jelentkeztem be mert volt még egy kódom 2 napos azon működöt a multi és 2 nap mulva az egész játékomból a singleplayer mentéseim elvesztek és az összes játékombol ujra kell vinnem a singlet.
ezek voltak az xbox al a bajom
2.ps3
régen volt ps3 mom (de már nincs:(
és avval nem volt semmi bajom remekül futott egy lag nélkul az xbox omban a naruto egyfojtábban lagolt ps 3 mon perdig nem volt lag volt benne wifi is meg stb az volt a jó.
Látom nem sokan értenek a témához...
Nekem mind2 volt. PS3 fényévekkel jobb mert:
Nem dvd hanem blu-ray olvasóval van ellátva
Ingyenes az Online játék
Jóval erősebb
Strapabíróbb
Jobbak az exkluzív játékai
A generáció végére a népszerűségen is látszik mindet ugyanis a Sony elsöpörte az ms-t.. A jelenlegi generációs konzolokat nézve pedig az Xbox one gyakorlatilag labdába sem tudott rúgni a PS4 mellett...nagyon csúnyán égtek vele. Bocs ha megbántottam vele valakit de tudom mit beszélek ezekre a konzolokra fejlesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!