Melyik a jobb? A PS3 vagy Xbox 360

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 13:07
 191/203 dognose70 válasza:
56%
szerintem a ps3 mivel 1.nekem az van 2.arra van uncharted3 3.az ára is jobb ugy hogy többet tud 4.Szerintem a kinézete is sokkal jobb 5.én nem tudnám megszokni az xbox360 controllerjén...( A,B,Y )gombokat :P 6.a controllernek elég az usb nem kell állandoan bele elemet cserélni mint az xbox-éban 7.a ps3-ra van olyan lehetőség ha előfizetsz 10 ezer ft-ot akkor havi 4 játékot megkapsz ingyen sokszor a legujjabbak közül is párat 8.ingyen van a multy és az internetezés is ! stb.. még sorohatnám ha rámhallgats ps2-at veszel!!! :D
2013. jún. 3. 16:35
 192/203 anonim válasza:
100%
Én jól utána néztem, és bár nekem egyik se volt, én úgy láttam, hogy a PS3 jobb, bár kicsit drágább.
2013. jún. 4. 21:52
 193/203 anonim válasza:
74%
Xbox 360 Kinect érzékelőt nem tudja felülmúlni a ps3 Move kontroller ps kőkorszak ezen a téren. És bevállalom így a melegedési problémát.
2013. aug. 27. 15:20
 194/203 anonim válasza:

Nekem van ps3 mam xbox om de azt vettem észre hogy a ps3 nak

szeb a képe...!!!! pl:nézük a uncharted 3 olyan grafikálya van amit talán az xbox one tud már elérni vagy nem!

Talán következő generáció legjobb konzolja a ps4!!!!

2013. szept. 3. 18:46
 195/203 anonim ***** válasza:
Tuti xbox nekem elhiheted. xD
2013. dec. 17. 19:42
 196/203 ricsi973 válasza:
figyeljetek nekem volt x360 de nagy szar azé lehetet vele játszani de inkább ps3 olvastam hogy valaki irta az x360-ról hogy a cd benne volt az x360-ba és úgy fel állitotta és szétkarcolta a cd-ét velem is megtortént a resident evil 5-el szájtszottam épen és azt a cd-ét egy imerosom adta aznap vettem az x360
2014. febr. 17. 10:57
 197/203 ricsi973 válasza:
igaza van a 16-odiknak
2014. febr. 17. 11:41
 198/203 ricsiri válasza:

Egyértelműen az Xbox 360 a jobb. A PS3 lassabb mint az xbox.

Amúgy a sima xbox is jobb mint a ps2.

2014. jún. 19. 18:29
 199/203 anonim válasza:

nekem már 7 éve xbox om van és nem vagyok vele megelégedve inkabb ps3 jobb elmondom az okokat:

1.xbox

nekem 7 éve van xboxom az első xbox om 5 hónapig működot és elromlot amikor felkapcsolom pirosan világít és németből kellene alkatrészt hozati a javításához

2. xbox

50 eurót kellet fizetnem 1 éves kódért és már 2 honap mulva már nem fog működni.

3.xbox

de ez a legrosszab nekem van egy játékom az acr (assassin's creed reveleation) én multiztam sokat na és nekem kölcsönbe volt a cd amikor elvitték egy 3 hónapra és visszahoztam és nem ment a multi mert amikor loadolt akor befagy és enyi és nincs lekarcolva a cédé vadonat uj és még máig se működik de amikor másik profilal jelentkeztem be mert volt még egy kódom 2 napos azon működöt a multi és 2 nap mulva az egész játékomból a singleplayer mentéseim elvesztek és az összes játékombol ujra kell vinnem a singlet.

ezek voltak az xbox al a bajom

2.ps3

régen volt ps3 mom (de már nincs:(

és avval nem volt semmi bajom remekül futott egy lag nélkul az xbox omban a naruto egyfojtábban lagolt ps 3 mon perdig nem volt lag volt benne wifi is meg stb az volt a jó.

2014. aug. 7. 16:19
 200/203 anonim ***** válasza:

Látom nem sokan értenek a témához...

Nekem mind2 volt. PS3 fényévekkel jobb mert:

Nem dvd hanem blu-ray olvasóval van ellátva

Ingyenes az Online játék

Jóval erősebb

Strapabíróbb

Jobbak az exkluzív játékai

A generáció végére a népszerűségen is látszik mindet ugyanis a Sony elsöpörte az ms-t.. A jelenlegi generációs konzolokat nézve pedig az Xbox one gyakorlatilag labdába sem tudott rúgni a PS4 mellett...nagyon csúnyán égtek vele. Bocs ha megbántottam vele valakit de tudom mit beszélek ezekre a konzolokra fejlesztek.

2015. nov. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!