Miért van Magyarországon mindenkinek Samsungja?
Figyelt kérdés
szerintem nem is a legminőségibb márka,rengeteg helyen átkozzák is,és még is akárhol vagyok Mo.-n 100 emberből 60-nak Samsungja van,a maradék 40 pedig a többi 10 nagyobb márka között oszlik el,a magyarok nem ismerik a Motorola-t,Huawei-t,Lenovo-t,LG-t,HTC-t,Xiaomi-t ?Pedig ezek mind nagyon jó márkák és a legtöbbjük Ár/Érték arányba verik a Samsung-t (amiket kihagytam Sony,Nokia Iphone többet látok az utcán)2015. jan. 1. 20:02
51/145 A kérdező kommentje:
50. te mit tartasz a legjobb márkának?
2015. jan. 1. 22:52
52/145 anonim válasza:
Ez a te szubjektív véleményed.
53/145 A kérdező kommentje:
52. hogy lehetsz ennyire szűk látókörű?:D ennyire beléd nevelték a Samsung imádatot?belém nem nevelték a samsung utálatát,hanem akkor kezdtem el utálni amikor megláttam és megtapasztaltam a selejtességét a többi telefonhoz képest
és még mindig nem fogod fel hogy nem tetszés alapján választok telefont hanem teljesítmény alapján?és a Samsungnak még mindig kisebb a teljesítménye a többi telefonhoz képest ,szóval mit akarsz még megcáfolni?
2015. jan. 1. 23:09
54/145 anonim válasza:
Nem barátom,te nem érted. Azért szeretem mert megbízható és nem csalódtam benne,teljesítménytől függetlenül.
55/145 anonim válasza:
Nekem nincs kedvenc márkám, de szerintem a Sony és a Samsung már nem olyan mint régen. Használtam mind a 2-őt és nem nyújta egyik sem a maximumot
56/145 A kérdező kommentje:
Hát barátom ha neked a Samsung telefontól az az elvárásod hogy megbízható legyen,a teljesítménye nem számít akkor van egy nagyon jó hírem neked,ezt a megbízhatóságot amit a Samsung nyújt nagyjából majdnem az összes nagyobb márka biztosítja!szóval vagyon sok telefon közül választhatsz,legyél boldog a megbízható telefonoddal együtt!
2015. jan. 1. 23:25
57/145 A kérdező kommentje:
55. melyik eszközeiket használtad?
2015. jan. 1. 23:26
58/145 anonim válasza:
Ha ezen túl lépnél jobban lennél hidd el. Hidd el sokan vannak még akik boldogak a samsungjaikkal.
59/145 A kérdező kommentje:
58. jól vagyok én,jókat nevetek az ilyn buta embereken :D
2015. jan. 1. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!