szerintem nem is a legminőségibb márka,rengeteg helyen átkozzák is,és még is akárhol vagyok Mo.-n 100 emberből 60-nak Samsungja van,a maradék 40 pedig a többi 10 nagyobb márka között oszlik el,a magyarok nem ismerik a Motorola-t,Huawei-t,Lenovo-t,LG-t,HTC-t,Xiaomi-t ?Pedig ezek mind nagyon jó márkák és a legtöbbjük Ár/Érték arányba verik a Samsung-t (amiket kihagytam Sony,Nokia Iphone többet látok az utcán)
Szerintem meg a jó reklám miatt.De jól van te nyertél csak most már kicsit túlzásba viszed.
2015. jan. 1. 21:27
42/145 anonim válasza:
Más márkát is reklámoznak.
2015. jan. 1. 21:40
43/145 A kérdező kommentje:
39. igen,emlékszek de sikerült is megválaszolnom magamnak a kérdésem "marketingnak hívják,az emberek 99%-a egyáltalán nem ért a telefonokhoz,hanem azt veszi amit a képébe nyomnak (ha jól látom meg is válaszoltam a kérdésemet)" szoktad olvasni a válaszaimat?de még mindig azt hangoztatod hogy a Samsung jó telefon,megint rákérdezek,ész érveid vannak mellette?azon kívül hogy sokat adnak el,mert ez még mindig marketing meg az emberek butasága,de ezt leírtam az egyik válaszomba,szóval ezen kívül van valami?
2015. jan. 1. 21:49
44/145 A kérdező kommentje:
42. de nem ilyen mértékbe,meg ha megnézed Samsung mindent gyárt,alkatrészek,hűtő,mosógép,tv kamera,és az emberek ismerik ezt a márkát,és inkább ezt veszik a kicsit ismeretlenebb helyett,közel sem a teljesítményt vagy a minőséget nézik,bár arra természetesen jó hogy telefonálj vele,aki kizárólag erre használja annak ajánlom
2015. jan. 1. 21:51
45/145 anonim válasza:
Manapság az Alcatel jobb telefonokat gyárt mint a Samsung. Csak ezt az emberek többsége nem tudja.
2015. jan. 1. 22:08
46/145 anonim válasza:
Antutu pontokkal csak a gyerekek vagdalóznak. Amíg nem múlik el a berögződésed, hiába fogja neked bárki mondani, hogy a samsung jó minőségű és pontok az átlag felhasználót nem érdeklik.
2015. jan. 1. 22:08
47/145 A kérdező kommentje:
"Antutu pontokkal csak a gyerekek vagdalóznak" ezt kifejtenéd?csak mert én még egy gyereket sem hallottam ezzel "vagdalózni",vagy csak azért mondtad hogy le tudj gyerekezni?
"Amíg nem múlik el a berögződésed, hiába fogja neked bárki mondani,hogy a samsung jó minőségű" berögződés alatt azt érted hogy a teljesítményt tartom értékesnek egy telefonnál és nem az eladási számot?de elmondanád hogy mitől lesz jó minőségű a Samsung?(nehogy megint az eladási számot mondd mert annak semmi köze a minőséghez legtöbb esetben)
"pontok az átlag felhasználót nem érdeklik" tudom,mivel az átlag felhasználó nem az alapján vesz telefont hogy milyen a teljesítménye az árához képest hanem az alapján hogy mit látott a tv-ben és hogy a környezetében milyen telefonokat használ a többség
2015. jan. 1. 22:23
48/145 anonim válasza:
"Ha tömören, gyakorlatiasan akarjuk összefoglalni a minőség lényegét, akkor az nem más, mint teljesíteni a vevői követelményeket és elérni a vevők megelégedettségét.
A minőség lényege az alábbiakban foglalható össze:
az előírásoknak való megfelelés,
a használatra való alkalmasság,
a megfelelés a vevő megnyilvánuló igényeinek,
megfelelés a vevő várható igényeinek."
2015. jan. 1. 22:31
49/145 A kérdező kommentje:
48. ez csak általánosságban a minőség fogalma,de én az egész kérdésemben azt hangoztattam hogy a Samsung a többi telefonhoz képest ad gyenge minőséget,és ezáltal én a minőséget a többi telefonhoz mérem,máshoz nem is lenne értelme arról meg ne vitatkozzunk hogy mennyire vannak megelégedve az emberek a Samsunggal,mert ha ennyire meg lennének elégedve akkor nem redditen se lenne annyi millió samsung utáló azért példálózok mindig ezzel mert nagyobb számba csak ezzel tudok) de kisebb számban a környezetemben minden 2. Samsung használó azt mondta hogy a telefonjuk fél év után beszart,túlmelegszik,kikapcsol magától stb...szóval ha neked csak a személyes tapasztalat számít akkor tessék itt van
2015. jan. 1. 22:42
50/145 anonim válasza:
Már nem érdemes Samsungot se venni, se Sony-t, inkább más márkában gondolkodjon mindenki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!