Miért van Magyarországon mindenkinek Samsungja?
Amiket felsoroltál abból én 3-at nem ismerek (1-ről halottam de nem ismerem különösebben).
Egyébként nekem nokiám van (lumia 520) de a családi körön belül van még LG,Huawei és egy Lenovo tablet is
Mert még a csapból is a Samsung folyik. Ha nem azt akarsz, akkor is azt erőltetik rád. Múltkor közbeszóltam, mikor egy Samsungra akarta rávenni a vevőt az eladó, holott sokkal kevesebbet tudott. Azóta ki vagyok onnét tiltva.
Amúgy meg sok felsorolt márkát itthon nem kapsz hivatalosan. Lásd: Motorola, Xiaomi (a Xiaomi shop nem hivatalos). A Lenovo még csak néhány készülékét hozta be hivatalosan, nem is olyan rég, a HTC drága, az LG meg ismert.
Sony: Szép külső, csilivili (de amúgy nagy kalap szar) rendszer.
Nokia (Microsoft): Mondj egy másik gyártót, aki WP-s telefonokat gyárt. (Van, de nekem pl. egy sem ugrik be.)
iPhone: Kell magyarázzam...?
Szerintem teljesen oké márka, nekem is az van. Valóban nagyon sok telefonnal jönnek ki Magyarországon és elérhető áron.
A saját szubjektív véleményemet tudom leírni a többi márkáról, de ezek csak az én és a környezetem érzései, az adott márkával kapcsolatban:
Motorola: senkinek nincs a környezetemben, nekem volt korábban, de nem volt a kedvencem, kevés telefonjuk van itthon
Huawei: ciki kategória
Lenovo: nem ismerem annyira, rosszabb minőségnek gondolnám, de simán lehet, hogy nem így van
LG: körülöttem mindenki szidja, nem népszerű
HTC: passz
Xiaomi: Magyarországon teljesen új, Kínában oké, hogy mindenkinek az van, én kb. egy hete láttam ezt a márkát először a Media Marktban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!