Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van Magyarországon...

Miért van Magyarországon mindenkinek Samsungja?

Figyelt kérdés
szerintem nem is a legminőségibb márka,rengeteg helyen átkozzák is,és még is akárhol vagyok Mo.-n 100 emberből 60-nak Samsungja van,a maradék 40 pedig a többi 10 nagyobb márka között oszlik el,a magyarok nem ismerik a Motorola-t,Huawei-t,Lenovo-t,LG-t,HTC-t,Xiaomi-t ?Pedig ezek mind nagyon jó márkák és a legtöbbjük Ár/Érték arányba verik a Samsung-t (amiket kihagytam Sony,Nokia Iphone többet látok az utcán)
2015. jan. 1. 20:02
 91/145 anonim ***** válasza:
80%
Persze, semmit nem hiszel el 9mm. Volt már galaxy s5 vagy Z3 a kezedben?
2015. jan. 2. 11:08
 92/145 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az a probléma,hogy nem bírod felfogni miért vesznek az emberek samsungot.
2015. jan. 2. 11:33
 93/145 anonim ***** válasza:
95%
1.Azért mert a boltok meg akarnak szabadulni a samsugoktol és inkább rábeszélik az embert, bár aki ért hozzá az nem vesz Samsungot. 2. Az embereknek nincs pénzük és mivel alsó meg kozepkategóriában szinte csak samsung van ezért kénytelenek azt a fost megvenni.
2015. jan. 2. 11:37
 94/145 anonim ***** válasza:
25%
Ez mind egy fikázó agyszüleménye.
2015. jan. 2. 11:40
 95/145 kérdező.. ***** válasza:
76%
Nem,ez a magyar valóság.Nem tudom te hol élsz 9mm,de ismer mindenki hogy szereted minig az ellenkőjét állítani mindennek.
2015. jan. 2. 11:59
 96/145 anonim ***** válasza:
0%
A valóság az amit a kérdésbe írtak.
2015. jan. 2. 12:00
 97/145 kérdező.. ***** válasza:
73%
Így van meg az amit a 93-as írt.
2015. jan. 2. 12:05
 98/145 anonim ***** válasza:
77%
9mm-nek kimosta a samsung az agyát, nem is értem hogy lehet valaki ennyire korlátolt hogy egy érdemtelen márka miatt feláldozza a saját reputációját (nem mintha lett volna), élete árán is megvédene egy idegen brandet, mintha részvényes lenne benne vagy nemtom, és mennyi ilyen elvakult buta ember van, elképesztő hogy ez az ország mennyire beteg
2015. jan. 2. 12:51
 99/145 anonim ***** válasza:
0%
Az elvakultság bennetek lobog. Én szeretem a samsung termékeit mert minőségiek és nekem beváltak. Ti ezt nem bírjátok felfogni.
2015. jan. 2. 12:58
 100/145 kérdező.. ***** válasza:
73%

De te szintén nem tudod elismerni hogy van samsungon kívűl is más ami jobb.

Szerintem fizetett neki a samsung hogy védje,mert ennyire elvakultan védeni valamit csak a semmiért nem lehet.

2015. jan. 2. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!