Miért van Magyarországon mindenkinek Samsungja?
9mm
"Inkább az a probléma,hogy nem bírod felfogni miért vesznek az emberek samsungot." ennek 2 oka van ,az egyik hogy az emberek elhiszik azt ami a reklámokba vannak,a másik ok pedig az hogy ha megnézed pl a T-mobile-t akkor a samsungból annyi készülék van,mint az összes többiből együtt,és a szolgáltatók nem a minőséget adják
"Az elvakultság bennetek lobog. Én szeretem a samsung termékeit mert minőségiek és nekem beváltak. Ti ezt nem bírjátok felfogni." neked a minőség azt jelenti hogy működjön,ha kezedbe adnának egy sonyt felrobbannál a minőségétől
"Ha neked a kínai nyújt minőséget,akkor hajrá" hogy becsmérelheted a kínai gyártókat ha nem is ismered a készülékeiket?vagy ismered?mit tudsz róluk?
"Képesek vagytok nyitni egy kérdést csak azért mert utáltok egy márkát és még én vagyok elvakult. :D" a kérdés fő témájától rég eltértünk,csak te ragadtál meg ott,most azért harcolunk hogy értelmet adjunk a fejedbe,de eléggé megnehezíted a dolgunkat,megmondanád hogy ilyen fejjel hány éves vagy?
"Mit kéne felhoznom,mikor a kérdés feltevő azon (is) akadt ki,hogy miért nem veszik az emberek,hisz még az antutun is több pontot érnek el. :)" látom megint nem olvastad a kommentemet (miért nem olvasod őket?) és a linkemet se nézted meg,a linken az volt hogy a samsungnak az utolsó negyed évbe majdnem felére csökkent az eladásai,míg a többinek nőttek,és miért?mert az emberek talán felébrednek és médiazombiként vásárolnak
és amit linkeltél pont ezt bizonyítja!értelmezd !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!