Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van Magyarországon...

Miért van Magyarországon mindenkinek Samsungja?

Figyelt kérdés
szerintem nem is a legminőségibb márka,rengeteg helyen átkozzák is,és még is akárhol vagyok Mo.-n 100 emberből 60-nak Samsungja van,a maradék 40 pedig a többi 10 nagyobb márka között oszlik el,a magyarok nem ismerik a Motorola-t,Huawei-t,Lenovo-t,LG-t,HTC-t,Xiaomi-t ?Pedig ezek mind nagyon jó márkák és a legtöbbjük Ár/Érték arányba verik a Samsung-t (amiket kihagytam Sony,Nokia Iphone többet látok az utcán)
2015. jan. 1. 20:02
 101/145 kérdező.. ***** válasza:
73%
És hogy minőségi azt nem is fogjuk felfogni soha mert ami nem létezik azt nem lehet.További jó álmodozást,csak ez a valóság.
2015. jan. 2. 13:14
 102/145 anonim ***** válasza:
0%
Ha neked a kínai nyújt minőséget,akkor hajrá.
2015. jan. 2. 13:36
 103/145 anonim ***** válasza:
0%
Képesek vagytok nyitni egy kérdést csak azért mert utáltok egy márkát és még én vagyok elvakult. :D
2015. jan. 2. 13:40
 104/145 kérdező.. ***** válasza:
73%
Már megint a kínai...Most kínai vagy dél-kóreai az nem kutya?Kínai és kínai közt is van különbség,de akkor lg jobb mert az is dél-kóreai és nem kínai ha neked így jobb.
2015. jan. 2. 13:40
 105/145 anonim ***** válasza:
0%
Mit kéne felhoznom,mikor a kérdés feltevő azon (is) akadt ki,hogy miért nem veszik az emberek,hisz még az antutun is több pontot érnek el. :)
2015. jan. 2. 13:46
 106/145 kérdező.. ***** válasza:
45%
Veszik azt is bőven,de azzal jobban is járnak.
2015. jan. 2. 13:49
 107/145 anonim ***** válasza:
81%
Tavaly a Samsung mindössze egy jó telefont produkált, a Note 4-et. Nézzél körül az interneten, az S5-öt mindenhol lehúzták, egyedül a Note 4 az, amire azt lehet mondani, hogy jó telefon. Eközben a többi gyártó jobbnál jobb telefonokat dobott piacra (HTC One M8, Motorola Moto X, LG G3, Sony Xperia Z3/C, Nexus 6), míg a Samsung sorra dobja ki a gagyibbnál gagyibb telefonokat (az S Mini széria pedig minden idők legnagyobb parasztvakítása. Ott az Xperia Z3 Compact, tessék arról példát venni, hogyan kell "mini" telefont gyártani). A Galaxy S5 nagyságrendekkel kevesebbet adott el, mint a várt szám. És persze itt van nekünk a jó öreg Tácsviz, ami még a Note 4-en is szaggat, ha nem raksz fel rá Nova Launchert... Eközben ott a 2014-es Moto X, vagy a Nexus 6, mindkettő hasonló hardverrel rendelkezik (sőt, a Moto X-nek gyengébb a processzora és kevesebb a RAM-ja), és KÖRÖKET vernek a Note 4-re gyorsaságban, tisztán abból az okból kifolyólag, hogy stock Android fut rajtuk, amik nem lassítják le a rendszert. Ja, és ezek nem műanyagtelefonok, mint az S5 vagy a Note 4 (nevettem, amikor bejelentették, hogy a Note 4 mekkora "prémium" lesz, merthát mostmár FÉM KERETE VAN. Ja, de a hátlap még mindig egy vékony szar műanyag...)
2015. jan. 2. 15:04
 108/145 kérdező.. ***** válasza:
76%
+1 Az utolsónak.Még a nexus 5 is köröket ver az s5-re vagy bármelyik samsungra.Még a note 4 sem gyorsabb.És ezt tapasztalatból mondom mert nexusom van.
2015. jan. 2. 15:10
 109/145 anonim ***** válasza:
33%
2015. jan. 2. 15:31
 110/145 A kérdező kommentje:

9mm

"Inkább az a probléma,hogy nem bírod felfogni miért vesznek az emberek samsungot." ennek 2 oka van ,az egyik hogy az emberek elhiszik azt ami a reklámokba vannak,a másik ok pedig az hogy ha megnézed pl a T-mobile-t akkor a samsungból annyi készülék van,mint az összes többiből együtt,és a szolgáltatók nem a minőséget adják

"Az elvakultság bennetek lobog. Én szeretem a samsung termékeit mert minőségiek és nekem beváltak. Ti ezt nem bírjátok felfogni." neked a minőség azt jelenti hogy működjön,ha kezedbe adnának egy sonyt felrobbannál a minőségétől

"Ha neked a kínai nyújt minőséget,akkor hajrá" hogy becsmérelheted a kínai gyártókat ha nem is ismered a készülékeiket?vagy ismered?mit tudsz róluk?

"Képesek vagytok nyitni egy kérdést csak azért mert utáltok egy márkát és még én vagyok elvakult. :D" a kérdés fő témájától rég eltértünk,csak te ragadtál meg ott,most azért harcolunk hogy értelmet adjunk a fejedbe,de eléggé megnehezíted a dolgunkat,megmondanád hogy ilyen fejjel hány éves vagy?

"Mit kéne felhoznom,mikor a kérdés feltevő azon (is) akadt ki,hogy miért nem veszik az emberek,hisz még az antutun is több pontot érnek el. :)" látom megint nem olvastad a kommentemet (miért nem olvasod őket?) és a linkemet se nézted meg,a linken az volt hogy a samsungnak az utolsó negyed évbe majdnem felére csökkent az eladásai,míg a többinek nőttek,és miért?mert az emberek talán felébrednek és médiazombiként vásárolnak

és amit linkeltél pont ezt bizonyítja!értelmezd !

2015. jan. 2. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!