Miért érzem azt, hogy Magyarországon mindenkinek, el kell számolnom azzal, hogy miért vagyok boldog, és ebben az országban miért kell mindig okot, magyarázatot adni arra, hogy valaki miért boldog, miért örül?
Légy csak úgy boldog.
Nagyon nem szeretném, ha nekem most indokolni kezdenél. Nem vagyok kíváncsi sem az okokra, sem a magyarázatokra, sem az értelmezésekre. Természetesen más a helyzet, ha a magyarázkodás neked boldogságot okoz. Ez esetben próbálok időt szakítani, hogy meghallgassalak.
Ha akarod, találd ki, miért. Elmesélni nem fogom.
Gondolom aki ezzel nyaggat, az azt hiszi, homokba dugod a fejed. Valszeg nem így van, de akik nem boldogok egy általános helyzet miatt, azok általában így látják a boldogokat. Vagy megalkuvóknak, csalóknak hiszik őket.
:(
Hogy kedvükre kiirigykedhessék magukat sárgulásig.
Meg érezd rosszul magad amiatt, hogy Te jól mered érezni magad, míg ők, "szegények" nem.
Egyszerűen mondd azt, hogy "mert nincs okom sírni".
Én is mindig ezt mondom. Az a baj, hogy az emberek olyan sokáig képesek rágódni mindenen, hogy már bele sem tudnak gondolni abba, milyen az, ha valaki boldog. Vagy csak szimplán túlbonyolítják az egyszerű dolgaikat,és ezen azokon tresszelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!