Miért van Magyarországon mindenkinek Samsungja?
10.
"Huawei: ciki kategória " miért ciki kategória?ismered a Huawei termékeit?fogtál a kezedben 2014-ben kijött Huawei telefont?mostanra egy nagyon minőségi márka lett,azt kapod amit ígérnek és olcsónak mondható a többi nem kínai telefonhoz képest
"Lenovo: nem ismerem annyira, rosszabb minőségnek gondolnám, de simán lehet, hogy nem így van " hasonló a Huawei-hez,jó márka,Lenovot is fogtam párszor a kezembe
"LG: körülöttem mindenki szidja, nem népszerű " belépőkategóriába valóban nem jók,de a G2,G3 már igen jó telefon,persze az áruk is megvan
"Xiaomi: Magyarországon teljesen új, Kínában oké, hogy mindenkinek az van, én kb. egy hete láttam ezt a márkát először a Media Marktban." a Világ 4. legnagyobb eladási rátával rendelkezik jelenleg,2014-ben 2. annyi telefont adtak el mint az előtte lévő években,és azért mert most robbant be Európába és most jöttek rá az emberek hogy megfizethető áron is lehet normális telefont kapni
17 Ezt azért ugye tudod értelmezni? Ha nem megy, segítek szívesen: "A saját szubjektív véleményemet tudom leírni a többi márkáról, de ezek csak az én és a környezetem érzései, az adott márkával kapcsolatban"
És igen, láttam már Huaweit, sőt használtam is. Xiaomi pedig attól, mert máshol ismert, itthon még nem, az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!