Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van Magyarországon...

Miért van Magyarországon mindenkinek Samsungja?

Figyelt kérdés
szerintem nem is a legminőségibb márka,rengeteg helyen átkozzák is,és még is akárhol vagyok Mo.-n 100 emberből 60-nak Samsungja van,a maradék 40 pedig a többi 10 nagyobb márka között oszlik el,a magyarok nem ismerik a Motorola-t,Huawei-t,Lenovo-t,LG-t,HTC-t,Xiaomi-t ?Pedig ezek mind nagyon jó márkák és a legtöbbjük Ár/Érték arányba verik a Samsung-t (amiket kihagytam Sony,Nokia Iphone többet látok az utcán)
2015. jan. 1. 20:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/145 A kérdező kommentje:
8. a maga kategóriájába minőségi?akkor ha egy Samsung mellé odaállítunk egy akár Sony,akár Huawei telefont ugyanabba az árba akkor az antutu teszten azért ér el a Samsung 5000 ponttal kevesebbet?és ezt leteszteltem nagyjából 3-4 termékén,megmagyaráznád a minőségét?
2015. jan. 1. 20:25
 12/145 anonim ***** válasza:
0%
A minőséget nem pontokban mérik.
2015. jan. 1. 20:27
 13/145 kérdező.. ***** válasza:
88%
De akkor sem minőségi a samsung.Szoftverfrissítése és optimalizálása 0,kivéve az ilyen teszteket,na azokra bezzeg optimalizál ahogy csak tud.
2015. jan. 1. 20:29
 14/145 anonim ***** válasza:
21%
Én laikus vagyok a témában, most vettem a férjemnek egy Samsungot. Összehasonlítottam a műszaki adatokat egy hasonló LG-vel és talán egy Sonyval (mivel én ezekben a márkákban bízok jobban és az ár is számított), sokkal jobb értékei voltak a Samsungnak emiatt vettem meg, nem gondolom rossz telefonnak, az enyém 1 éves és teljesen elégedett vagyok vele.
2015. jan. 1. 20:30
 15/145 kérdező.. ***** válasza:
65%
Hiába a nagy hardver ha az az op rendszer rajta még 3x nagyobb hardveren is belassul.De hát könnyebb a népet vakítani az erős hardverral...
2015. jan. 1. 20:33
 16/145 anonim ***** válasza:
63%
a samsungnak van 138 féle telefonja, ebből kb. 3 van ami normálisan múködik (note3, note4, s5) az összes többi szar, ez aztán a minőség, a szoftver egy trágyadomb, az egyébként remekül optimalizálható androidot akadozó szarrá változtatták, tapsoljuk meg, ja és csak azért van belőle sok mert a szolgáltatóknak fél meg harmad áron adja a samsung csak hogy mindenhol őket akciózzák, hahaha, de már lefele mennek, pár év és eltűnnek a retekbe
 17/145 A kérdező kommentje:

10.

"Huawei: ciki kategória " miért ciki kategória?ismered a Huawei termékeit?fogtál a kezedben 2014-ben kijött Huawei telefont?mostanra egy nagyon minőségi márka lett,azt kapod amit ígérnek és olcsónak mondható a többi nem kínai telefonhoz képest

"Lenovo: nem ismerem annyira, rosszabb minőségnek gondolnám, de simán lehet, hogy nem így van " hasonló a Huawei-hez,jó márka,Lenovot is fogtam párszor a kezembe

"LG: körülöttem mindenki szidja, nem népszerű " belépőkategóriába valóban nem jók,de a G2,G3 már igen jó telefon,persze az áruk is megvan

"Xiaomi: Magyarországon teljesen új, Kínában oké, hogy mindenkinek az van, én kb. egy hete láttam ezt a márkát először a Media Marktban." a Világ 4. legnagyobb eladási rátával rendelkezik jelenleg,2014-ben 2. annyi telefont adtak el mint az előtte lévő években,és azért mert most robbant be Európába és most jöttek rá az emberek hogy megfizethető áron is lehet normális telefont kapni

18/145 anonim ***** válasza:
0%
És ez az amit számít. Mennyire elégedett vele a vásárló. Ha nem lennének sok millióan nem adnának el ennyit.
2015. jan. 1. 20:35
 19/145 A kérdező kommentje:
12. sajnos de,mivel ezek a pontok a telefon teljesítményét jelentikk,és a györsaságát,igaz arra nem adnak választ hogy milyen sokáig bírják ki a telefonok megfelelő működéssel de szerencsére a Samsung telefonok nagyrésze rekordgyorsasággal szarik be
2015. jan. 1. 20:35
 20/145 anonim ***** válasza:
27%

17 Ezt azért ugye tudod értelmezni? Ha nem megy, segítek szívesen: "A saját szubjektív véleményemet tudom leírni a többi márkáról, de ezek csak az én és a környezetem érzései, az adott márkával kapcsolatban"

És igen, láttam már Huaweit, sőt használtam is. Xiaomi pedig attól, mert máshol ismert, itthon még nem, az.

2015. jan. 1. 20:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!