szerintem nem is a legminőségibb márka,rengeteg helyen átkozzák is,és még is akárhol vagyok Mo.-n 100 emberből 60-nak Samsungja van,a maradék 40 pedig a többi 10 nagyobb márka között oszlik el,a magyarok nem ismerik a Motorola-t,Huawei-t,Lenovo-t,LG-t,HTC-t,Xiaomi-t ?Pedig ezek mind nagyon jó márkák és a legtöbbjük Ár/Érték arányba verik a Samsung-t (amiket kihagytam Sony,Nokia Iphone többet látok az utcán)
18. marketingnak hívják,az emberek 99%-a egyáltalán nem ért a telefonokhoz,hanem azt veszi amit a képébe nyomnak (ha jól látom meg is válaszoltam a kérdésemet)
2015. jan. 1. 20:38
22/145 A kérdező kommentje:
20. de azt magyarázd csak meg hogy a Huawei miért ciki kategória?
2015. jan. 1. 20:39
23/145 anonim válasza:
Ez a kérdés céltalan. A samsung fikázók kiélhetik magukat.
2015. jan. 1. 20:41
24/145 A kérdező kommentje:
23. az ész érvek kiélésnek számít?
2015. jan. 1. 20:42
25/145 anonim válasza:
Azok ellen harcolsz. Azért van sok embernek mert ismerik és szeretik. Ha rossz lenne ahogy te gondolod akkor nem lenne népszerű. Ennyi. Értsd meg. Majd ha más márka lesz népszerű az ellen is harcolni fogsz?
2015. jan. 1. 20:46
26/145 A kérdező kommentje:
25 nem a népszerűség ellen harcolok (az iphone is legalább ilyen népszerű) hanem az miatt mert a gyenge minősége ellenére népszerű
"marketingnak hívják,az emberek 99%-a egyáltalán nem ért a telefonokhoz,hanem azt veszi amit a képébe nyomnak" ezt a hozzászólásomat elolvastad?értelmezted?
2015. jan. 1. 20:49
27/145 anonim válasza:
22 Számomra ciki, ez ilyen egyszerű, ez a benyomásom róla, sok oka lehet, a környezetemben sem vesz senki ilyen telefont, egyik olyan ismerősömnek volt, akit bár nagyon szeretek, de tudom, hogy nagyon szegény és nem a legjobb telefonokat választja. Természetesen a marketing is biztosan belejátszik. De egyébként a "luxus" telefonokat is utálom, soha nem vennék 300 ezerért telefont, sznob dolognak tartom, főleg azt, amikor kijön egy új modell és megy érte a tülekedés, mert a sok hülye ember azt hiszi, hogy majd a telefonjától menő lesz, szánalmas (nekem). De sokan vagyunk sokfélék, te pedig egy olyan kérdést tettél fel, amit szerintem megválaszoltam, nekem ezek a telefonok a jók , a többi pedig (pillanatnyilag) a "rossz", de ez változhat.
2015. jan. 1. 20:50
28/145 anonim válasza:
Az felfogod,hogy csak SZERINTED gyenge a minőség?
2015. jan. 1. 20:52
29/145 A kérdező kommentje:
27. értem köszönöm a választ
28. te pedig még mindig tudatlan vagy,redditen volt egy felmérés a telefonoknál, (több millióan látogatják azt az oldalt) a Samsung egyhangúan utolsó helyezett lett, szóval nem egyedül vagyok ebbe az unszimpatizálásba (remélem van ilyen szó) és mint mondtam antutu pontok alapján is gyenge volt a többi ilyen árú telefonhoz képest (az antutu még mindig a telefon teljesítményér,gyorsaságát nézi) szóval még mindig nem értelek miért gondolod minőségi telefonnak
2015. jan. 1. 20:59
30/145 anonim válasza:
Itt is és máshol is össze tudnak gyűlni a samsung vagy más márka utálók, mégse vonok le belőle következtetést feleslegesen,hisz a valóság más. A valóság az,mint ahogy te is megírtad, mindenkinek samsungja van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!