Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tetszenek a fotóim? Tanácsokat...

Tetszenek a fotóim? Tanácsokat kérnék miben kell fejlődnöm?

Figyelt kérdés
képek megtalálhatók a facebookon a Berecz Roland Photography oldalon.
2013. nov. 1. 18:41
 31/97 anonim ***** válasza:

Dehogynincs lehetőséged. Kiteszel valahová egy madáretetőt (olyan helyre, hogy az 55mm-rel még nem felismerhetetlen pont lesz a madár a fotón), aztán várod, hogy jöjjönek a madarak. Persze nem fogsz trópusi papagájt fényképezni, de nem is a bokorból kell őket kihalásznod.

Ilyen egyszerű, nem kell hozzá milliomosnak lenned, és gyakorolhatsz.

Az meg, hogy az osztálytársak nézegetik a képeidet, nem hiszem, hogy zavaró lenne. Mint te is írtad, úgyis levágják róla a nevedet, szóval ezzel semmire sem mész. Egyébként meg egy ilyen facebookra feltett, alacsony felbontású képet hiába lopnak el. Mire mennek velük?

Majd ha már olyan minőségű képeket csinálsz, amikkel lehet valami kezdeni, akkor kell a lopással foglalkozni, nem most.

Gyakorolj, ne kifogásokat keress. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.

2013. nov. 2. 20:04
 32/97 anonim ***** válasza:
18:48-ason nagyot röhögtem!!! :D Elnézésedet kérem a szókimondó véleményért, de ez csak "kattintgatás" kategória. :(
2013. nov. 2. 20:38
 33/97 A kérdező kommentje:
A bokorban keszult madarfotok nem a kertben keszultek hanem nemzeti parkban (csak en hivom nemzeti parknak mert mashogy nem tom de csak azert nem nemzeti park mert magankezben van es nem az allame.)es a tulajdonos kert fel hogy fotozzak es kerte el a kepeimet. A kertbe mar egy honapja kiraktam egy etetot direkt a bokorba hogy ha fotozom ahogy repul oda a madar ne latszodjon az eteto de egy rohadt madar nem jott oda enni.mert nincsenek a kertben madarak sot sehol sem voltak,a nemzeti parkban is csak az a nehany kacsa volt ott.egy kormorant nem lattam es a tulajdonos is mondta hogy nem erti mi van hogy nincsenek madarak szinte egyaltalan.egyebkent meg az a vorosbegy ami volt az egyik kepemen az sem jott vissza es csak egy napig volt ott.
2013. nov. 2. 20:45
 34/97 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg nem vagyok lusta csak egesz nyaron nem voltam itthon mert a barcelonaban a bruguera tenisz akademian edzettem egesz nyaron.hetvegen pedig tanulok es edzek.igen ezek utan lehet jonni azzal h hat akkor meg nem panaszkodjak de hat nem is panasz volt az h nincs lehetosegem hanem egy teny.
2013. nov. 2. 20:48
 35/97 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy nagyon megható, szívhez szóló történet, bár ha lerohadtmadarazod őket, akkor lehet, hogy inkább kapálnod kéne, nem fotózni.

De ezzel még mindig csak ott vagyunk, hogy magyarázod a bizonyítványt.

Az a fénykép, amit magyarázni kell - rossz.

Azt kérdezted, jók-e a képeid, itt többen elmondták/tuk, hogy nem. A többi lényegtelen. Nincs jelentősége, hogy ki kért meg a fotózásra, hogy hogy hívják a területet, vagy hogy milyen színű a műanyag kertibútor a sufni mögött.

Fotó van, ami vagy jó, vagy nem.

Ha a képed közepén egy százalékot tesz ki a téma, amit ráadásul helyenként kitakarnak az ágak, az NEM JÓ és kész. Ne vitatkozz ezen.

Értem én, hogy nincs teleobjektíved, de akkor nem olyan témát kell választani, amit csak teleobjektívvel lehet tisztességesen megfotózni.

2013. nov. 2. 20:58
 36/97 A kérdező kommentje:
Ebbol nekem ugy hangzik h nem hiszed el.de nekem mindegy.akkor oke szar fotos vagyok.lepjunk tovabb egy utlso kerdes mi baj van a pillangos fotokkal.
2013. nov. 2. 21:03
 37/97 anonim ***** válasza:
92%

Teniszakadémia? Tanulás? Ó, ez így már egész más. Ezek fényében már sokkal jobbak a képeid. Sőt, tulajdonképpen egész szuperek, nem is értem, miért nem hívtak még meg kiállítani a Louvre-ba.

Ne értsd félre, ez irónia volt. Gyengébbek kedvéért azt jelenti, hogy a kutyát nem érdekli, hogy mit csinálsz, amikor nem fotózol. A fotók többnyire nem jók. Pont.

2013. nov. 2. 21:03
 38/97 anonim ***** válasza:
90%
Látod? Megsértődsz. Pont, mind minden 14 éves, aki már hónapok óta kattogtatja a dslr-jét, és még mindig nem lett belőle Róbert Cápa.
2013. nov. 2. 21:04
 39/97 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem Photography. Tipikus "bélafotográfi" oldal, tele értékelhetetlen képekkel és egy-két "szerencsémvolt" fotóval. Fogalmad sincs erről az egészről de már képeket akarsz eladni. Töröld az oldalt, tanulj, fejlődj öt évet, költs el kb. egymilliót felszerelésre és utána hozz létre ilyen oldalt és akard megmutatni másoknak a képeid mondjuk max. 10%-át.
2013. nov. 2. 21:13
 40/97 anonim ***** válasza:

Melyik pillangóra gondolsz?

Erre, ahol a pillangó csak egy kis fekete valami a természetellenes színű virágok között?

[link]

Vagy erre, amelyiknek valamilyen okból kifolyólag a hónaljszőrzetére állítottad az élességet?

[link]

Netán erre, amelyikből szinte semmi nem látszik az előtte lévő fűszálak miatt?

[link]

Van persze egy-két kevésbé rossz is, de valamennyi sablonosan középre szerkesztett, ráadásul a képminőség is hagy kivetnivalót maga után. Nem tudom eldöntetni, bemozdultak-e, vagy valamilyen előtétlencsét használsz, ami ennyit ront a minőségen, esetleg a túlzott tömörítés az oka...

2013. nov. 2. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!