Hol lehet kapni régi sony ericsson walkman mobilt még? Nem tetszenek az okos telefonok. A régi kicsi sony-t sírom vissza!
Nem gyártják őket, ezért nem is csoda, hogy csak használtan lehet találni őket. Ahhoz nagyon nagy mázli kellene, hogy találj egy bontatlan dobozos modellt.
Szóval marad a használt telefon és abból is a jobb állapotú. Ilyet azért nem nehéz találni.
Hardveraprón érdemes nézelődni.
Ettől féltem én is :(
Az előző mobilom SE W300i volt (asszem), walkman mobil 35-ért vettem. Majdnem 6 évig hű társam volt. Aztán beadta a kulcsot.
Akkor vetem samsung okostelót, de a hócipőm ki van vele.
Most gondolkodok a váltáson, de igazából manapság a "tepsifonok" a menők, az új sonyk nem tetszenek, nekem kicsi praktikus kell aminek jó a hangja is, mert főleg a zenehallgatás funkciót használom ki
Ajánlom a Sony Ericcson Livwe With Walkman készüléket.
ez egy apró Android rendszerű készülék ami nagyon fürge és jól szól. és mindent tud amit a nagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!