Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol lehet kapni régi sony...

Hol lehet kapni régi sony ericsson walkman mobilt még? Nem tetszenek az okos telefonok. A régi kicsi sony-t sírom vissza!

Figyelt kérdés
Szeretnék új állapotú sony ericson walkman mobilt venni, de sehol sem lelek csak használtakat. :(
2013. aug. 1. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem gyártják őket, ezért nem is csoda, hogy csak használtan lehet találni őket. Ahhoz nagyon nagy mázli kellene, hogy találj egy bontatlan dobozos modellt.

Szóval marad a használt telefon és abból is a jobb állapotú. Ilyet azért nem nehéz találni.

Hardveraprón érdemes nézelődni.

2013. aug. 1. 17:44
 2/4 anonim válasza:
A Nokia még gyárt elég olcsó és jóminőségü Nem okos telefonokat. Ilyen az asha széria. Massziv, szívós telefonok sogáig tartjáj a töltést, lehet rajta zenét halgatni, meg netezni, de a multitasking, és a applikaciok híányoznak róla. Énis egy ilyent használok már vagy egy éve, és maximálisan megvagyok elégedve.
2013. aug. 1. 17:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Ettől féltem én is :(

Az előző mobilom SE W300i volt (asszem), walkman mobil 35-ért vettem. Majdnem 6 évig hű társam volt. Aztán beadta a kulcsot.

Akkor vetem samsung okostelót, de a hócipőm ki van vele.

Most gondolkodok a váltáson, de igazából manapság a "tepsifonok" a menők, az új sonyk nem tetszenek, nekem kicsi praktikus kell aminek jó a hangja is, mert főleg a zenehallgatás funkciót használom ki

2013. aug. 1. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Ajánlom a Sony Ericcson Livwe With Walkman készüléket.

ez egy apró Android rendszerű készülék ami nagyon fürge és jól szól. és mindent tud amit a nagyok.

2013. aug. 1. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!