Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sagway D28E elektromos roller...

Sagway D28E elektromos roller beüzemelése ,hogy működik?

Figyelt kérdés
Nincs meg az útmutató. Nen tudom melyik alkalmazás jó hozzá. Letöltöttem az egyiket , de azt írja zárüzemmódban van a roller.Azt hogy lehet kikapcsolni?
2023. jún. 8. 17:42
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Vedd már magad észre. Erre izgulsz?

Ha 5ovább zaklaszt. Feljelentelek. Mert ez már lassan annak minősül

2023. jún. 23. 20:14
 42/46 anonim ***** válasza:
Miért kell az embiknek folyt vitázni..
2023. jún. 23. 20:17
 43/46 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Tényleg el kellene gondolkodni, kinek van itt problémája...

Mi ez a hiszti, amit ma este levágsz, ki bántott?

Nem szóltam hozzád, te kezdted.

Le volt ülve a téma, te hoztad fel.

De akkora marhaságokat hordasz össze...

2023. jún. 23. 20:17
 44/46 A kérdező kommentje:

Sztem törlöm ezt a redva oldalt.😁 úgyis kaptam váladzt mindenre más oldalon ,itt meg csak vita van.

Felfüggesztettem az oldalt mai napig. Olyan nyugodt voltam.Na csá,én nem fogom megadni az örömit minden perverz állatnak

2023. jún. 23. 20:20
 45/46 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Privát zaklatást be lehet fejezni, szerintem itt nem nekem van a baj a fejemben, ez már látszik...
2023. jún. 23. 20:23
 46/46 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Tehát itt visszatekintve azt látjuk, hogy volt pár kulturált megjegyzésem, ami nem is volt akkora fajsúlyú, hogy indokolná a rá következő sértegető személyeskedéseket, közte elég alacsony szintű trágárságokat is.

Mi több, gyűlölet-cunamit.

Plusz, még burkolt fenyegetőzést privátban is.

Na most, én nem sértegettem senkit ilyen szinten (intelligencia), nem is gyűlölködtem a képernyő ellen.

Privátban pláne nem nyomulok, nyilvános fórum lévén.

Ha valaki szerint ez normális...

2023. jún. 23. 22:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!