Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogyan kell...

Rics37 kérdése:

Szerintetek, hogyan kell bekötni ezt a töltő modult a 3S-es akku pakkomba?

Figyelt kérdés

[link]

Megpróbáltam a rajz alapján rákötni az akkupakkra, de az utolsó kábel bekötésénél elkezdett elolvadni az egyik korábban rákötött kábel.

2 dolog amit észre vettem:

A rajz szerint van rajta egy ellenállás, ami el kell távolítani 3S pakkoknál, én ezt el is távolítottam. Talán mégsem kellett volna?

A másik, hogy van mellette egy forrasztási felület, de olyan mintha 2 félkörből állna. Az most 1 vagy 2 forrasztási felület?

Most még van nekem ebből a panel még 1db tartalékban

ma 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Ott van az egyik képen a bekötése, akkor nem értem a kérdést.

[link]

Egy időben modelleztem, és ott is volt külön csatlakozó a balanszerezéshez, amikor a cellák közt is ki van vezetve vezeték, így külön külön is tudja a végén tölteni az egyes cellákat.

[link]

ma 18:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Az, hogy ha így köttem be, akkor mitől kezdett leolvadni a vezeték még forrasztás közben?
ma 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Melyik vezeték?
ma 21:42
 4/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

A félkörös forrszem ránézésre is arra való, hogy azt pákával összefolyatod (rövidzár), vagy szét tudod választani, opcionálisan, ahogy éppen szükséges.

Valamit mintha elfelejtettél volna ezzel kapcsolatban:

--------------

Default output: 2 strings, 8,4 V.

Remove the resistance and short circuit the ROV point to 3 strings of 12,6 V

ma 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!