Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Még a töltő kábelt is ki...

Még a töltő kábelt is ki spóroljak már?

Figyelt kérdés
Legyen szó mobil telefonról, vagy akár az én esetemben Airpodsről. Tegnap (2024.11.13.-án) Vettem 2 db Apple Airpods 4-et. Darabja 84.800 Ft volt a kettő darab Airpods 4-ért fizettem összesen: 169.600 Ft-ot. Korábban is vettem már Airpods 2 -és Airpods 3-at is! Amikben ez idáig legalább a töltő kábel benne volt. De az idei évi (2024) modellben, vagyis az Airpods 4 csomagolásában nem hogy töltő adapeter nincs benne. De már töltő kábel sincs benne. A hozzá való töltő kábel 9990 Ft, a hozzá való töltő adapter az még egyeszer 9990 Ft. Azaz ha tölteni is akarom az Airpods 4-et akkor az Airpods 4 árán kivűl ami ugye 84.800 Ft volt. Ehhez még hozzá jön a töltő adapter, és a töltő kábel. Ami együttesen + 19980 Ft. Hát nem lehúzás amit az Apple csinál? Mert szerintem le húzás. Igaz lehet most mondani, aki az Apple túl árazót termékeit meg bírja vanni. Az ne sajnálja azt a plus töltő kábel és töltő fej árát. Na de akkor is ez szerintem le húzás? Ti szerintetek is direkt ki spóroljak a töltő fejet és most már a töltő kábelt is. Mi jöhet ezután még? Ezután majd már csak az üres Apple dobozt kapjuk meg X összegért? És utána alkatrészenkét vegyük meg külön-külön?

ma 12:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Elvileg környezetvédelmi okok miatt nem adnak, gyakorlatilag pénzlehúzás
ma 12:10
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
Annyiban védeném az Apple-t, hogy (gondolom) bármilyen USB-C kábellel, és bármilyen töltővel fel lehet tölteni.
ma 12:15
 3/17 anonim ***** válasza:
57%

A qrva anyjukat!

Ez tényleg gáz, bármire is hivatkoznak. Nettó lehúzás.

Megnéztem az oldalukat, írják is, hogy:

“(Az USB-C töltökábelt külön tudod hozzá

beszerezni)”

Pffffff

ma 12:19
 4/17 A kérdező kommentje:
2-es! Ez nem teljesen igaz! A múlt héten vettem egy iPhone 16-ot. Az iPhone 16-ot a régi Huawei telefon töltőjével NEM lehet feltölteni! Sőt semmilyen nem Apple-s töltő fejel nem lehet tölteni. Csak a "gyári" eredeti Apple töltő fejjel lehet tölteni. És ez csak az iPhone 16-os szériára igaz. Sőt oly annyira hogy az Apple telefonos ügyfélszolgálata meg is erősítette ezt a hírt.
ma 12:22
 5/17 anonim ***** válasza:
25%

Mindenből pénzt akarnak kiszedni

Bírnám ha egyszer előfizetéses lenne a face ID!

Nekem szerencsére van 3-4 lightning kábelem, ugyanennyi c-s meg egy rakat micro usb, és 5-6 töltőfej.

ma 12:22
 6/17 anonim ***** válasza:
59%

A telefonodhoz van kábel. Azzal fel tudod tölteni.

De bármilyen USB-C-t kábellel, vagy Qi szabványú vezeték nélküli töltővel lehet tölteni.

Amit a 4-esben írsz az pedig egyszerűen nem igaz!

Szokásos szar provokálós troll kérdés már megint.

Pont azért raknak mindenbe USB-C-t hogy bármivel is lehessen tölteni az eszközeinket.

Ha igaz lenne amit írsz, akkor az Apple szabálytalanul gyártotta volna le az iPhone 16-osokat és nem lehetne forgalmazni az EU-ban.

Meg sem kapták volna meg rá az engedélyt, nem kaphattak volne CE jelzést!

Ennyit a trollkodós provokálós kérdésedről!

Nem vagyok iPhone fan! Egyszerűen csak bosszant az hogy ilyen baromságokat terjesztesz!

ma 12:32
 7/17 anonim válasza:
21%

Még az is előfizetéses lenne, hogy töltsed otthon xD

Na de nem adunk ilyen ötleteket az Apple-nek.

ma 12:36
 8/17 A kérdező kommentje:
7-es! Miért ne adjunk az Applenek ötleteket! Főleg az előfizetéses Face-ID. Ez valami zseniális!
ma 12:53
 9/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok, ezt írja az Apple: "Az iPhone töltéséhez igény szerint iPadekhez és Macekhez készült Apple USB hálózati adaptereket is használhat, **ezenkívül más gyártók olyan hálózati adaptereit**, amelyek megfelelnek az adott országban érvényes előírásoknak, továbbá a nemzetközi és regionális biztonsági szabványoknak."

[link]

ma 13:40
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Addig örülj, amíg itt ingyen reklamálhatsz ...

Majd ez is fizetős lesz.

ma 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!