Még a töltő kábelt is ki spóroljak már?
A qrva anyjukat!
Ez tényleg gáz, bármire is hivatkoznak. Nettó lehúzás.
Megnéztem az oldalukat, írják is, hogy:
“(Az USB-C töltökábelt külön tudod hozzá
beszerezni)”
Pffffff
Mindenből pénzt akarnak kiszedni
Bírnám ha egyszer előfizetéses lenne a face ID!
Nekem szerencsére van 3-4 lightning kábelem, ugyanennyi c-s meg egy rakat micro usb, és 5-6 töltőfej.
A telefonodhoz van kábel. Azzal fel tudod tölteni.
De bármilyen USB-C-t kábellel, vagy Qi szabványú vezeték nélküli töltővel lehet tölteni.
Amit a 4-esben írsz az pedig egyszerűen nem igaz!
Szokásos szar provokálós troll kérdés már megint.
Pont azért raknak mindenbe USB-C-t hogy bármivel is lehessen tölteni az eszközeinket.
Ha igaz lenne amit írsz, akkor az Apple szabálytalanul gyártotta volna le az iPhone 16-osokat és nem lehetne forgalmazni az EU-ban.
Meg sem kapták volna meg rá az engedélyt, nem kaphattak volne CE jelzést!
Ennyit a trollkodós provokálós kérdésedről!
Nem vagyok iPhone fan! Egyszerűen csak bosszant az hogy ilyen baromságokat terjesztesz!
Még az is előfizetéses lenne, hogy töltsed otthon xD
Na de nem adunk ilyen ötleteket az Apple-nek.
2. vagyok, ezt írja az Apple: "Az iPhone töltéséhez igény szerint iPadekhez és Macekhez készült Apple USB hálózati adaptereket is használhat, **ezenkívül más gyártók olyan hálózati adaptereit**, amelyek megfelelnek az adott országban érvényes előírásoknak, továbbá a nemzetközi és regionális biztonsági szabványoknak."
Addig örülj, amíg itt ingyen reklamálhatsz ...
Majd ez is fizetős lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!