Miért vibrál a laptopom alja mikor töltőre van csatlakoztatva ?
Figyelt kérdés
Nos, az utóbbi pár napban vettem észre hogy mikor a laptopomat felteszem töltőre akkor a tálcát konkrétan nem látom mert elkezd vibrálni ( konkrétan olyan mint amikor az ember leejti a telefonját, képernyőjére esik és olyan mint ha belenne folyva, szürke csíkok vannak és ugrál :D ) de csak és kizárólag ahol a tálca van, minden normálisan működik és amikor NINCS TÖLTŐN akkor NEM csinálja ezt, csak akkor mikor felteszem töltőre! ez később befolyásolhatja a laptopomat, esetleg tönkre mehet, vagy a közelgő halál eredménye ? remélem nem az utóbbi, csak már idegesít ez a vibrálás, gondoltam hátha tudja valaki mi ez.nov. 2. 17:03
1/2 A kérdező kommentje:
Vizet és semmi mást nem folyattam egyébként a készükélemre, ez a vibrálás csak töltés közben van, töltőtől való lecsatlakozás után, eltűnik mint ha mi se történt volna!
nov. 2. 17:06
2/2 Szervizmérnök úr válasza:
Létezik ilyen tápegységhiba, a primer puffer kiszáradása általában, ami 100 Hz pulzálást okozhat a kimeneten.
Alkalmas lehet a laptop kinyírására.
Nem töltő mellesleg, a laptopban van a töltésszabályzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!