Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Még a töltő kábelt is ki...

Még a töltő kábelt is ki spóroljak már?

Figyelt kérdés
Legyen szó mobil telefonról, vagy akár az én esetemben Airpodsről. Tegnap (2024.11.13.-án) Vettem 2 db Apple Airpods 4-et. Darabja 84.800 Ft volt a kettő darab Airpods 4-ért fizettem összesen: 169.600 Ft-ot. Korábban is vettem már Airpods 2 -és Airpods 3-at is! Amikben ez idáig legalább a töltő kábel benne volt. De az idei évi (2024) modellben, vagyis az Airpods 4 csomagolásában nem hogy töltő adapeter nincs benne. De már töltő kábel sincs benne. A hozzá való töltő kábel 9990 Ft, a hozzá való töltő adapter az még egyeszer 9990 Ft. Azaz ha tölteni is akarom az Airpods 4-et akkor az Airpods 4 árán kivűl ami ugye 84.800 Ft volt. Ehhez még hozzá jön a töltő adapter, és a töltő kábel. Ami együttesen + 19980 Ft. Hát nem lehúzás amit az Apple csinál? Mert szerintem le húzás. Igaz lehet most mondani, aki az Apple túl árazót termékeit meg bírja vanni. Az ne sajnálja azt a plus töltő kábel és töltő fej árát. Na de akkor is ez szerintem le húzás? Ti szerintetek is direkt ki spóroljak a töltő fejet és most már a töltő kábelt is. Mi jöhet ezután még? Ezután majd már csak az üres Apple dobozt kapjuk meg X összegért? És utána alkatrészenkét vegyük meg külön-külön?

nov. 14. 12:05
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
10-es! Az Apple igy is jócskán meg kéri az árát mindennek! Más telefonok fele annyiba kerülnek. Illetve Apple Airpods-nál vannak olcsóbb fül hallgatók is. Mint írtam is 84.800 Ft volt darabja az Apple Airpodsnak. Egyenlőre ami ingyenes az Applenél az a Apple telefonos ügyfélszolgálata. Mert az 80-as előhívóval kezdődik. De ha igy állsz hozzá lehet hogy az Apple is a 80-as előhívóról 90-esre vált. Mert mért ne tenné meg. Hiszen az Applenél minden a lehuzásról szól.
nov. 14. 16:52
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
85K-ért már vehettél volna minőségi fülhallgatót is lol
nov. 14. 17:13
 13/28 A kérdező kommentje:
12-esnek! És mit nevezel minőséginek? Az Apple is egy minőség! A másik meg hogy iPhonehoz vettem az Airpods 4-et. És mivel egy ugyan az a gyártó cég, vagyis az Apple. Igy 100%-ig kompatibilis az iPhone az Airpodsal. Egyébként volt már korábban is Airpodsom. De az 3 évnyi használat után aksi hibás lett. És az Apple az Airpods-ban nem cserél aksit. Hanem magát a Airpods-ot cseréli mármint az gész Airpodst cseréli aksi hiba esetén. És mivel az előző Airpodson már le volt járva a jótállása. Igy olcsobbra jön ki egy vadi új Airpods megvétele mint a réginek a cseréje. Egyébként a régi egy Airpods 3 volt ami maximum 15 perc zene halgatás után 100%-ról 0-ra esett a töltöstsége és emiatt a jobb fülese mindig ki kapcsolt. Igy vettem most ezt a Airpods 4-et.
nov. 14. 17:45
 14/28 anonim ***** válasza:

#13 "És mit nevezel minőséginek?"

Az olyan gyártókat, akik már régóta hangtechnikával foglalkoznak.

"Az Apple is egy minőség!"

A minőség alja, igen.

"Igy 100%-ig kompatibilis az iPhone az Airpodsal."

Ez mégis mit akarna jelenteni? Tudsz használni nem Apple terméket is..

"De az 3 évnyi használat után aksi hibás lett."

Az a hírhedt minőség xd

nov. 14. 18:42
 15/28 A kérdező kommentje:
14-esnek! " Tudsz használni nem Apple terméket is.." Nem. csak Apple terméket használok! És nem is akarok más gyártók termékeit használni! Most is egy Apple MacBook-ról írok. És engem, úgy általában nagyon jól ki elégítenek az Apple termékei. Inkább azzal van gondom hogy minden apróságot külön - külön kell meg venni. Például: A töltő adaptert, vagy újabban a töltő kábelt is. Nekem igazából ezzel van problémám. Hogy mikor lettem ilyen nagy Apple FAN? 2021. november 19.-én amikor meg vettem az első iPhonomat és az első airpods-omat. "Az a hírhedt minőség xd" Azért az a 3 év az 3 év. És minden napi használatban volt. Tehát nem porolódott a polcon. Hanem nap mint nap hsználtam. És hiába venék más gyártó termékeit is. Jut eszembe: 2022 karácsonyán vettem egy JBL fejhalgatót. 55 ezerért! Két hétig tudtam használni. Aztán be se kapcsolt! Majd garanciában cserélték! A csere darab 3 és fél napig bírta. Utána az se csatlakozott a telefonhoz. Sőt egyik telfonhoz sem. Szóval ennyit a JBL-ről. tartósabb az Apple termékei.
nov. 14. 19:06
 16/28 anonim ***** válasza:
54%

13

„És mit nevezel minőséginek?”

Ez volt a minőség:

[link]

Nekem is van egy ilyen, 1957-ben gyártották és a mai napig, 67 éve működik. A te ócska vacak telefonodat, már néhány múlva dobhatod a kukába. Mellesleg egy ilyen rádió sokkal szebb és értékesebb, mint az okostelefonod.

Szintén egy minőség:

[link]

1963-ban gyártották, ma is üzemképes és ez is sokszorosan szebb a te értéktelen vacak telefonodnál.

nov. 14. 19:43
 17/28 anonim ***** válasza:

#15 Akkor sírj miatta, hogy nem adnak töltőkábelt 😂 Erről a biciklis elesős mém jut eszembe, te vagy aki tekeri és berakja a küllők közé a faágat 🤣

"Azért az a 3 év az 3 év."

Az én 5 éves gagyi Lenovos fülhallgatóm még mindig működik, igaz már lecseréltem, de kertben fűnyíráshoz még mindig jó és bírja.

"2022 karácsonyán vettem egy JBL fejhalgatót. 55 ezerért!"

Kimondta, hogy a JBL jó termékeket gyárt? 😂

"tartósabb az Apple termékei"

Ennek ellenére pár év után a Macbookok már nem kapnak több frissítést, az én Windows-os W541-em pedig a legfrissebb Win10-el fut. A régi rendszer miatt pedig egyes dolgok idővel használhatatlanok lesznek, mert a programok nem fogják támogatni a régebbi rendszert. Van Macbook-om, az is ebbe a hibába eset, pedig még használható lehetne. Az iPhone-okat szándékosan lassítottak, volt belőle per is pár éve. A Macbookok pillangó billentyűi törtek szét, igazán tartós darabok voltak 😂

nov. 14. 22:32
 18/28 anonim ***** válasza:

Egyrészt teljesen hülyeség 85 ezerért Airpods-t venni, mikor 20-25 ezerért már teljesen jó bluetooth fülesek vannak, amik tökéletesen mennek iPhone-nak (nekem egy Sony van), bőven bírják akkuval, ráadásul ha normális nyakbaakasztósat választasz, akkor el se hagyod az egyik felét, mint az AirPods-t. Semmivel nem nyújt az Airpods többet, mint egy normális árú füles.

Másrészt minek adjon kábelt hozzá, mikor úgyis ott van mindenkinél 2-3 töltő és legalább ugyanennyi kábel. Eleve használhatatlan, mert az iPhone-hoz is USB-C végű kábelt adnak, hogy nehogy tudd használni az USB-A kimenetű töltővel.

nov. 15. 08:49
 19/28 anonim ***** válasza:
#18 85 ezernél sokkal drágább fülhallgatók is vannak, nem valószínű, hogy az AirPods csak az Apple miatt kerül ennyibe. Nem is lenne érdekük az értékénél (sokkal) drágábban adni, pont azért, mert bármilyen másik is használható iPhone-hoz.
nov. 15. 08:58
 20/28 anonim ***** válasza:
Tökmindegy a márka, 85 ezer nevetségesen sok egy fülesért. Nem ér annyit, nem tud annyit nyújtani.
nov. 15. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!