Még a töltő kábelt is ki spóroljak már?
#13 "És mit nevezel minőséginek?"
Az olyan gyártókat, akik már régóta hangtechnikával foglalkoznak.
"Az Apple is egy minőség!"
A minőség alja, igen.
"Igy 100%-ig kompatibilis az iPhone az Airpodsal."
Ez mégis mit akarna jelenteni? Tudsz használni nem Apple terméket is..
"De az 3 évnyi használat után aksi hibás lett."
Az a hírhedt minőség xd
13
„És mit nevezel minőséginek?”
Ez volt a minőség:
Nekem is van egy ilyen, 1957-ben gyártották és a mai napig, 67 éve működik. A te ócska vacak telefonodat, már néhány múlva dobhatod a kukába. Mellesleg egy ilyen rádió sokkal szebb és értékesebb, mint az okostelefonod.
Szintén egy minőség:
1963-ban gyártották, ma is üzemképes és ez is sokszorosan szebb a te értéktelen vacak telefonodnál.
#15 Akkor sírj miatta, hogy nem adnak töltőkábelt 😂 Erről a biciklis elesős mém jut eszembe, te vagy aki tekeri és berakja a küllők közé a faágat 🤣
"Azért az a 3 év az 3 év."
Az én 5 éves gagyi Lenovos fülhallgatóm még mindig működik, igaz már lecseréltem, de kertben fűnyíráshoz még mindig jó és bírja.
"2022 karácsonyán vettem egy JBL fejhalgatót. 55 ezerért!"
Kimondta, hogy a JBL jó termékeket gyárt? 😂
"tartósabb az Apple termékei"
Ennek ellenére pár év után a Macbookok már nem kapnak több frissítést, az én Windows-os W541-em pedig a legfrissebb Win10-el fut. A régi rendszer miatt pedig egyes dolgok idővel használhatatlanok lesznek, mert a programok nem fogják támogatni a régebbi rendszert. Van Macbook-om, az is ebbe a hibába eset, pedig még használható lehetne. Az iPhone-okat szándékosan lassítottak, volt belőle per is pár éve. A Macbookok pillangó billentyűi törtek szét, igazán tartós darabok voltak 😂
Egyrészt teljesen hülyeség 85 ezerért Airpods-t venni, mikor 20-25 ezerért már teljesen jó bluetooth fülesek vannak, amik tökéletesen mennek iPhone-nak (nekem egy Sony van), bőven bírják akkuval, ráadásul ha normális nyakbaakasztósat választasz, akkor el se hagyod az egyik felét, mint az AirPods-t. Semmivel nem nyújt az Airpods többet, mint egy normális árú füles.
Másrészt minek adjon kábelt hozzá, mikor úgyis ott van mindenkinél 2-3 töltő és legalább ugyanennyi kábel. Eleve használhatatlan, mert az iPhone-hoz is USB-C végű kábelt adnak, hogy nehogy tudd használni az USB-A kimenetű töltővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!