Sagway D28E elektromos roller beüzemelése ,hogy működik?
Más ember meg máshoz ért☺️Ahhiz meg lehet te vagy idióta.
Nem tapasztalatokat osztol meg, csak kotekedsz.Ha neked ez jó,akkor ne várd,hogy ember számba vegyen bárki te hulladék.Biztos magányos vagy,és viszket a f.szod. ajánlim neked a rosszlányok hut. Majd ott lenyugszol😁
Itt látszik mennyire nem vagy intelligens👍Én rendes választ adtam neked.Megfogalmaztam,normálisan álltam hozzád,de továbbra se tudsz értelmes választ adni sértés nélkűl😁Ennél jobban nem is írhattad volna le magad.
Innentő kezdve ,nincs értrlme vitázni veled,mert nincs értelme leereszkedni a szintedre, a béka feneke alá.
Tipikusan az az ember vagy,akinek beszélhetnek értelmesen de nem fogja felfogni,mert ostoba.
Saját magad vered át. Szép napot.
Intelligencia, erről beszéltem...
Itt egy példa, tegnapelőtt a kérdező szintén felületesen fogalmazott, meg is kapta a beszólogatásokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
13. beírásom:
"Megint az a helyzet, amikor én eleve úgy írtam volna ki a kérdést, hogy a feltételezéseket elkerüljem.
Mellékes, hogy írni bármit lehet, de ez lett volna az intelligens módja.
Erre legutóbb is két oldalon keresztül trollkodott velem a kérdező, hogy én vagyok rosszhiszemű.
Holott a Gyakorin általában be szoktak szólogatni ilyenekért, itt a példa ismét. Védhető lett volna, ha nem spórol a szavakkal a kérdező."
Felmutatok neked apukám 3 céget. 50 éve vagyok csoport vezető.
34 éve vagyok itt fent.
Magam szerelek össze autót,rollert,bikiklit. Van saját szervizem,saját cégem,saját weboldalam.
És ott is sok az ilyen féreg mint te.
Összesen 67 év tapasztalatom van.
Te még kis pisis vagy hozzám.Fogadd meg a tanácsom,és menj orvoshoz.
Tehát jún. 11. után egy nagy szünet, majd 23.-án hirtelen megjelenik három beírás, pár perc különbséggel.
Hány nicken nyomod gerinces, miért nem volt elég egy?
Szóval,mert elírtam egy szót,és mert nem vagyok Roller szakértő,már nem tettem le semmit az asztalra.?🤣🤣🤣Szánalmasan gondolkozol. Talán technológia téren,nem vagyok a leg élesebb,és ja. Néha elütök pár betűt,mivel a látásom nem a régi,de én már letettem jópár dolgot😆.Kezdve ott,hogy a való életben,előadóként dolgozok.Ezrek fizetnek,hogy bejussanak az előadásra,és megnézzék,hogy mit ad elő a csapat,aminek a tagja vagyok.Ezrek dicsérik meg a munkám,és a tehetségem. Emelett versenyekre járok,és jópár díjat haza hoztam.
Olyan dolgokat megcsinálok a színpadin,amit egy magad fajta majom felse fog☺️.Csak ül tátott pofával a székében,és tapsol,miközben azon jár az agya,hogy ezt hogy? Hogy csinálta?.
Persze, énis a 0 ról kezdtem,és volt pár sérülés.Megégés,vágás,törés,de megcsináltam.
Én nem fórumokon élem az életem,hanem embereknek,és gyerekeknek hozok örömet a műsorokkal. Magyarországon a rendezvények felén vettem már részt,és szerepeltem tehetségkutatóban is,mint artista.
Van egy aranyis párom,akivel járjuk a világot.
Mi kéne több? Miért kéne értsek az elektromos cuccokhoz? Te se értesz mindenhez. Ha pl te 1 napit beragadnál a munkahelyemre ott halnál meg,mert a legeszerűbb mozdulatnál elakadnál.
Ugyhogy az én szemembe te szintén nem tettél le semmit. Az remek,hogy sokan elvileg tanulnak tőled a rollerekről,már amikor nem beugatással töltöd a napot🤣🤣 de itt, nem tettél le semmit rosszindulaton kívűl.
Ha meg már tanítás.Képzeld. újonc Artistákat,én tanítom be a trapézra, a Hamock-ra és még az Aerial Hoop-ra is+ Buugeng,és a Pixel whip azoknak,akik a földön érzik magukat jobban (Gyorsan googlizd ki mit jelent ,mert valszeg,ugyse értesz hozzá.)
Nekem,másban van tapasztalatom :)
Már 24 éve előadó művész vagyok,és emelett fodrászként is megállom a helyem:) nem fogok csődbe menni,mert nem értek az elektromis rollerekhez,amik amúgy nem rég jöttek divatba:)
De ha neked ez a legnagyibb bajod,megsúgom,azóta simán közlekedek vele,mert már kiismertem az amúgy egyszerű ezközt. Ha sok ellenséged van az nem azért van mert mindenki buta,te meg a nagy bölcs,hanem azért van,mert hányingert keltő modorod ,és életmódod van.
Normálisan kérdeztem meg,hogy hogyan kell beüzemelni a Segway. Elütöttem 1 betűt. Te meg ezen vagy leragadva már mióta:D
Nagyin unatkozhatsz. Amikor eleinte senki nem állt hozzád bunkón,de ezek szerint te másból nem értesz. Helyette másra mondod,hogy rossz a lelke,de közben, itt te vagy egyedűl besavanyodva. De tudod mit? Legyen igazad. Attól talán olcsóbb lesz a kenyér☺️ Na szép napot. Mostmár nyugidtan allhatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!