Sagway D28E elektromos roller beüzemelése ,hogy működik?
Ezt énis megtaláltam,de nem írja hogy hol kell kikapcsolni a zárüzemmódot.
Meg az alkalmazáson belűl mit kéne csinálni
Elírtam de mind1.
Miért lenne lopott??
Használt ,azért nincs meg hozzá semmi.
Amúgy azóta megoldódott a baj. Az előző tulaj csak kilépett az alkalmazásból,de rajta hagyta a csatlakozást.
Nem értem miért kell egyből undorító módon kötekedni ..gratulálok.. normálisan kérdeztem meg valamit dehát sokat nem várok már az emberektől.
Az ,meg hogy elírok szavakat,hát boccs. Van más dolgom is nap közben, nem figyeltem oda,hogy elírtam
.bele ne halj bakker.
Különben meg nem tudom hol olvastál ilyen szót,hogy Szagvéj.
Amikor a kérdésben rendesen le van írva.🤷♂️
Gondolom,a beszólástól szebb lett a napod.
Ezen az oldalon ne várj sok értelmes választ😂😂.
Itt annyi a retardált,hogy örűlj,ha 1 valaki mond valamit.
Am.Vágod a módokat? Mert ,én nem genyózásból írom,de nem tűnsz hozzáértőnek.
Hát,nem vagyok hozzáértő.Ez az első ilyenem.Volt osztálytársamtól vettem,mert neki lett jogsi,így erre már nimcs szüksége,nem használta. Kb 3 óráig szenvedtünk,hogy miért nem csatlakozik,mert már ő se tudta,hogy működik.
A módokat megtaláltam az inzerneten,de még nem tudok róla semmit. Pl hogy mennyire érzékeny az essőre.
Hol lehet vele közlekedni. Járda,vagy úton.
Nem tudom mik vannak még az alkalmazásba.
Nem tudom pontosan mire kell figyelni.Honnan tudom ha problémája van ,és ha van akkor az mi.Semmi tapasztalatom nincs benne,de majd szerzek.
Itt jó lett volna néhány tipp, akár vélemény vagy tapasztalat,de inkább,megse kérdezem ,mert leharapják a fejem.
De azért köszi :)
"Nem értem miért kell egyből undorító módon kötekedni ..gratulálok"
Mérnök Úr már csak ilyen. Nem tudom mikor volt valakihez is kedves szava.
9.
Neked már teljesen elvette az eszed a gyűlölet, máskor meg az a bajod, hogy túl részletezően válaszolok.
Ami nyilván az én dolgom, hogy mikor, mit látok jónak.
Magaddal foglalkozz, gyűlölködő beírásaid (amivel amúgy is csak lejáratod magad) jelezni fogom a megfelelő helyen.
A cím pedig hibás:
"Neked már teljesen elvette az eszed a gyűlölet, máskor meg az a bajod, hogy túl részletezően válaszolok."
Nem szoktalak kritizálni. Szerintem összetévesztesz valakivel. Most muszály volt megszólalnom, mert tényleg teljesen feleslegesen és értelmetlenül toltad az arroganciát. Ha az gyűlölködés volt amit én írtam, akkor a te hozzászólásaid is azok ennél a kérdésnél. Sajnálom, hogy te is mérnök vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!