Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sagway D28E elektromos roller...

Sagway D28E elektromos roller beüzemelése ,hogy működik?

Figyelt kérdés
Nincs meg az útmutató. Nen tudom melyik alkalmazás jó hozzá. Letöltöttem az egyiket , de azt írja zárüzemmódban van a roller.Azt hogy lehet kikapcsolni?
2023. jún. 8. 17:42
1 2 3 4 5
 21/46 Szervizmérnök úr ***** válasza:
64%

Csak a butaságot látom ebben, meg a szokásos szelektív látást, értelmezési zavarokat, több szempontból is.

Ezen az oldalon több más esetben is szoktak megjegyzéseket tenni, a lopásgyanús eseteknél, majd azokat is hordjátok le!

Nekem az az elvem, hogy ilyen esetben úgy fogalmaznám a kérdést, ne legyen gyanús legalább. Noha írni bármit lehet, de én legalább intelligens módon megírnám.

Továbbá úgy tűnik, itt én találtam érzékeny ponton egyeseket, annyira beindult a pattogás.

Engem nem tudott meghatni egyik pattogás sem, inkább nevetséges, gyerekes-buta kis beírások ezek, amikor torzan látják a valóságot egyesek.

2023. jún. 10. 10:15
 22/46 anonim ***** válasza:

Itt te minden voltál csak inteligens nem.

A kérdéssel semmi baj.

Vett használtan egy rollert ,amit nem tudta hogy csatlakoztasson.Temeg siránkozol,és járszod az okost ,úgy,higy itt vered a Tam tamot😂😂

2023. jún. 11. 16:37
 23/46 anonim ***** válasza:
Az engem is érdekelne,hogy most ezzel a járdán,vagy uttesten kell menni😅 Ha úton megyek,ledudálnak.Ha járdán,akk rámszólnak.Most akko??😅
2023. jún. 11. 16:37
 24/46 A kérdező kommentje:

Látom paranoiás vagy :)

Nekem nem kötelességem beszámolni,az életemről. Akit érdekelt,annak leírtam,hogy ismerőstől vettem,már a jótállása sincs meg,de a gép jó állapotú.Beléd meg annyi rosszindulat szorúlt,hogy egyből a legrosszabbra gondolsz kérdezés,meg minden nélkűl. Utána,megha nincs igazad,és másba nem tudsz belekötni,jön az,hogy jaj elírtam valamit.Nem tűnik fel,hogy ideírt x ember és egyse ad neked igazat? Mindenki hülye csak te vagy repülő igaz? :) .

Egyszerű volt a kérdés amit feltettem,és sztem kezdő Rolleresként ebbe semmi szégyelni való nincs. A kérdés egyértelműen volt megfogalmazva,azt meg had ne írjam már le ,hogy jaj a volt oszitársam a gyurika árulta facen,mert neki nem kell mert stb stb ugyhogy ráirtam,és megvettem stb stb. Ez hól tartozik rád? Jogy jön a kérdéshez? Nem sikerűlt eleinte csatlakoztatni.Megkérdeztem mi a bibi.Ennyi történt. Te meg nem tudod magad túltenni a baromságaidon. Sztem irogatás helyett,tedd hasznossá magad. :)

Szép napot.

2023. jún. 11. 16:43
 25/46 A kérdező kommentje:

Lefotózzam a nyugtát,hogy lenyugodjál vagy mivan?😂😂

Igen,van róla "nyugta" van papírom a fizetésről😂Mer már ott tartunk, hogy lekell gépeljem a fél életem ha lérdezni akarok.Szánalmas.

2023. jún. 11. 16:46
 26/46 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom,hogy 25km/h óráig ,biciklinek, azon felűl, segédmotornak minősűl. Ezek alapján úttesten lehet menni vele.

Ez elvileg még nincs tisztázva a kresszben. Én úttesten megyek vele.

2023. jún. 11. 16:50
 27/46 A kérdező kommentje:
Énis olvastam,de egyik oldal ezt ,a másik meg azt írja. Osztálytársam , az pl úttesten ment vele.
2023. jún. 11. 16:58
 28/46 anonim ***** válasza:

Drága Mérnök úr.Megpróbálom ,elmagyarázni neked,mi is a probléma,háthaegérted végre.

1. Az,hogy te találkoztál lopással,egy dolog.Hogy neked valami gyanús,az egy dolog.Attól,még nem biztos,hogy úgy van.Utána járás nélkűl,nem lehet ilyet kijelenteni.

Talán érdeklődni kellett volna előtte.

Nekem is van termékem,aminek se doboza,se garija,se papírjai,mert a szomszédtól vettem át.

Nem írta le a kérdésbe a részleteket,de nem is kötelessége.Feltette a kérdést,amit tudni akart, nem kell ehhez regényt írnia.

2.

Miután,leírta,hogy honnan van a roller,te akkor se beletörődtél ,hogy esetleg nincs igazad,hanem tovább fokoztad,és beleálltál,egy elütésbe ,csak azért,hogy be bírj szólni,nehogymár ne neked álljon feljebb.

Utána, hogy több ember nem érz veled egyett,teljesen jogosan,akkor sem , bírtad volna ki,hogy jó, bocs,nekem ez így elsőre így jött le,de akkor tévedtem,és esetleg adsz egy használható választ.

Ehelyett,te elhiszed,hogy minden ember aki itt van ,full sötét,és itt te vagy egyedűl aki remdelkezik ésszel csupám azért,mert neked volt egy gondolatod.

Egy embertől,aki nem használ ilyen eszközöket,nem meglepő,hogy kérdezni fog. Tegye is,inkább ,minthogy baleset legyen a vége.

3.Te felháborodtál azon,hogy az emberek nem pártoltak az amúgy rossz indulatú megjegyzésedhez,és utána még másokat is sértegetni kezdtél,hogy bebizonyítsd ami valójában nincs.

Jelenleg is alig várod,az új megjegyzéseket,mert igazából,te ezt élvezed.Ez azért gáz nem?

Ez az oldal,azért van,hogy bátran kérdezzen bárki,bármit.

Az ilyenek miatt ez használhatatlan lett.Itt kb 1 értelmes válasz nem jött,csak egymást kezdték az emberek mocskolni,egy amúgy jó kérdés alatt.

Most én kérdezek.Erre szülség volt? Most jobb lett? Olcsóbb lett a kenyér?

Már a kérdező írja,hogy mivan bemutassa a nyugtáz vagy mi?

Ha ez megtörténik.Utána mibe állsz bele?

Mert úgy látszik neked ez a jó.

Ez itt a baj. Nem a többi ember.

2023. jún. 11. 17:21
 29/46 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Tényleg szánalmas ez a gyerekes hiszti, nézzél már szét kispajtás:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__toplista

Ehhez vedd hozzá, hogy több olyan ellenségem van ezen az oldalon, aki direkt a leminősítésemre hajt, mégsem bírnak velem.

Mert amúgy nem érdekel a minősítés, tehát őszintén leírom a véleményem, az ellenszenves, helyesírási hibás vagy bármi okból nem szimpatikus dolgokra.

Amellett több évtizednyi szakmai tapasztalatot osztok meg, csak az időtöltés kedvéért, mert a vállalkozásom lehetővé teszi, hogy ráérek.

Ne erőlködjetek! Több, mint 20 év fórumozás után egyik kisgyerek sem fog engem megváltoztatni.

Tudtad? 20 év alatt voltak olyan szakmai fórumok, ahol sokan kimondottan az én írásaimból tanultak.

Ezt én nem kértem, hogy köszönjék meg, mégis megkaptam.

Aki hasonlót tud felmutatni, az magyarázzon nekem kispajtás... Nevetségesek vagytok...

2023. jún. 11. 19:59
 30/46 A kérdező kommentje:
Te vagy az egyetlen aki nevetséges 😆
2023. jún. 23. 19:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!