Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Villanyszerelők, 3 fázisú...

Villanyszerelők, 3 fázisú villanymotor bekötésében segítene valaki?

Figyelt kérdés

3kw-os, 3x16 amper van itthon.

Adattablarol képet tudok küldeni.

2020. jún. 20. 14:48
 71/97 Szirty ***** válasza:

"annyit rabolta az időm"

Egyedül te döntöd el mire fordítasz időt. Senki más.

2020. jún. 27. 19:07
 72/97 Szervizmérnök úr ***** válasza:
54%

"sok olyan hozzászólásod van ami szakmailag korrekt"

Pontosan erről van szó, hogy az ember megír, ámbár csak hobbiból és a szabadidő kitöltésére, de maximálisan korrekt válaszokat, legjobb tudása szerint, több évtizednyi tapasztalatokat átadva, köszönetet soha nem várva.

Egyet várna az ember minimum: ne szemétkedjenek, tartsák tiszteletben a másik tudását!

Tuskó gyerekek se minősítsenek le lehetőleg, mert méltatlan!

Mellesleg én sem nézem le a villanyszerelőket, csak azt, amelyik engem próbál fikázni, hülyeségekkel lefárasztani.

Meg arról sem én tehetek, amikor néha már nem bírom a butaságot elviselni és szóvá teszem, tehát az sem inkorrekt, részemről.

2020. jún. 27. 20:23
 73/97 Szirty ***** válasza:

"Egyet várna az ember minimum: ne szemétkedjenek"

Én még azt is várnám hogy ne személyeskedjenek.

Egyébként egyetértek.

2020. jún. 27. 21:11
 74/97 anonim ***** válasza:

'fogalmad sincs, milyen szinten tanultam villamos gépeket, villamos műveket stb.'

A mai tudásodból tényleg nincs fogalom. :D

'Annak idején meg tudtam volna tervezni egy távvezetéket zúzmaraterhelésre és hasonló "hülyeségek".'

Hát az mi? Az egy középiskolai feladat. Illetve még az sem.

'Megint egy villanyszerelő okoskodik?'

Egy villanyszerelő is többet ért a villanyhoz, mint egy szervizbéli munkafelvevő.

2020. jún. 28. 09:10
 75/97 Szervizmérnök úr ***** válasza:

74

"szervizbéli munkafelvevő"

Ilyen rosszindulatú kényszerképzetek miatt meg is érdemlik a hozzád hasonló villanyszerelők, hogy kigúnyoljam az ilyet én is.

Csúszógyűrűvel kapcsolatban megpróbálom másképp is érzékeltetni, noha neked ez bonyolult lesz:

Ha egy általad nagyra becsült szakember írta volna ugyanazt, amit én írta, arra azt mondanád, hogy persze, az nyilván tisztában van ilyen elemi dolgokkal, legfeljebb pillanatnyilag nem ugrott be, vagy nem is akarta írni, mert úgyis csak felesleges időhúzás lett volna.

Ha én elkezdenék vele szemben akadékoskodni, még ki is állsz a haverod mellett, hogy mit akarok én itt, ez már csak szőrszálhasogatás.

Fordított helyzetben velem viszont rosszindulatú vagy és azért is belekötsz ilyen hülyeségekbe.

Ezért aljasság amit művelsz! Nagyon egyszerű vagy.

2020. jún. 28. 09:27
 76/97 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Vagyis írtam.
2020. jún. 28. 09:45
 77/97 Szirty ***** válasza:

Az előző hozzászólásodban felépítettél egy hibás, rosszindulatú feltételezésekkel teli képet másvalakiről a saját elképzelésed szerint, majd erre a fiktív dologra reagálsz.

Üres fecsegés ez így.

2020. jún. 28. 11:34
 78/97 Szervizmérnök úr ***** válasza:
54%

Hagyjuk már, kifordított Szirty...

Többször tisztáztuk, szerintem neked az életben nem volt tiszta az agyad soha, ezért nem mérvadó, amiket vakerálsz.

2020. jún. 28. 13:10
 79/97 Szirty ***** válasza:

"Érdekes" hogy amikor felhívom a figyelmed néhány egyszerű tényre akkor mindig az jön hogy "hagyjuk már", "kiforgatod a szavaimat" stb. És dobálod a sarat jelzős szerkezeteket nem kímélve.

Közben meg pozitív szerepben próbálod máshol feltüntetni magad.

Mit forgattam ki szervizmérnök _ÚR_, melyik szavad?

Feltételezed hogy villanyszerelő vagyok. Nem vagyok az.

"Ha egy általad nagyra becsült szakember írta volna ugyanazt, amit én írta, arra azt mondanád, hogy persze"

Feltételezed hogy egy adott helyzetben hogyan viselkednék. És bár meg vagy róla győződve hogy így lenne de valójában nem tudhatod.

"Ha én elkezdenék vele szemben akadékoskodni, még ki is állsz a haverod mellett"

Itt a feltételezésedet már egyenesen szilárd tényként kezeled.

Ott van fentebb, te írtad le.

2020. jún. 28. 14:00
 80/97 Szervizmérnök úr ***** válasza:
54%
Hagyjuk már, el sem szabad olvasni az elmebeteg marhaságokat, takarodj, elég volt...
2020. jún. 28. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!