Villanyszerelők, 3 fázisú villanymotor bekötésében segítene valaki?
3kw-os, 3x16 amper van itthon.
Adattablarol képet tudok küldeni.
"rá akarnak világítani a tudásod hiányára"
Nem fogod fel, hogy hülyeséget beszélsz, neked ez egy ilyen kényszerképzeted, hogy én nem tudtam.
Hogyne tudtam volna, ha egyszer tanultuk is régen, sőt szerintem mélyebb szinten, mint te a villanyszerelő iskolában.
De ez egy annyira érdektelen információ az adott kontextusban, hogy hirtelen be sem ugrott, de ha beugrott volna, akkor sem szarakodtam volna még a megemlítésével sem.
Pontosan azért "lovagolok" én is ezen, mert igazságtalan is a feltételezés (noha alapvetően jelentéktelen is), de akkor sem fogadom el, hogy méltatlanul szemétkedjen velem egy buta alak, aki láthatóan direkt keresi a kákán a csomót.
Ezt a varaktor dolgot meg benézhetted, nem jut most eszembe ilyen téma. Hazudsz?
Komolyan elkezdtél turkálni a válaszaim között és ennyit sikerült kiizzadni: varaktor?
Egyébként pedig elszégyellted már magad a szakmai válaszaim láttán, hogy kivel is piszkálódtál?
Hihetetlen, hogy ezen a nyomorult oldalon újabb és újabb változataival kell találkozni az emberi nyomorúságnak...
Átlagban hetente újabb piszkálódó figurák.
Írtam már ide teljesen névtelenül, az sem vált be. Amikor rendszeresen azt kellett eltűrni, hogy sötét butaságokkal ugatnak le, buta figurák, akikre fizikai érvek teljesen hatástalanok.
Utána megint a szokásos személyeskedés. Magyarázzam, hogy itt én vagyok a szakmabeli, nekem ne okoskodjon! Ja, akkor meg az a baj, hogy nagyképű vagyok.
De már mivel érveljek, ha józan ész nem hat rá?
Itt volt a lelki sérült elmebeteg, amelyik a szakmai válaszaimra folyamatosan szakmunkásnak gúnyolt (nem is csak engem, a Sztrogoffra is így ugatott egyszer), így méltányolva több évtizednyi tudás és tapasztalatok megosztását.
Utána kitaláltam, hogy a mostani néven fogok írni, főleg a szakmunkásozó elmebeteg okán, meg mások is kapjanak már a fejükhöz, ne nézzenek hülyének és ne fárasszanak butaságokkal!
Gondolja valaki, hogy egyeseknek számít is ez bármit?
Akkora buta leugatásokat kellett már így is eltűrni, hogy az hihetetlen.
Talán több esetben megadják a tiszteletet, mint a névtelen válaszokra, de még így is akadnak időnként olyan elvakultak, akik nem néznek szét, képtelenek detektálni egy válasz szakmai megfogalmazásait, szakemberre utaló szakkifejezéseit és csak úgy lazán idiótának néz, engem.
Mert ő diszlexiás, negatív, rosszindulatú, vagy kitudja, mi baja van neki...
Hihetetlen ez az oldal...
Szakmailag jó válaszokat kell írni, ez a titok. :D
Szánalmas figura? Már megint a más szemében a szálkát. Szóval ha te csúszógyűrűben, ami szakma, nem vagy oké, azt nem szabad kifogásolni, de másokat te kifogásolhatsz a saját kényszerképzeteid alapján, lásd varaktor. :D szerintem, ha turkálnék, találnék mást is... :D
Egyébként örülök, hogy írtad, hogy ha név nélkül válaszoltál, akkor is belekötöttek, mert ez egy jó teszt volt, hogy nem a neveddel van baj, hanem azzal, hogy kifogásolhatóakat írsz.
De nyugodj meg, a varaktort kivéve én eleve feltételezem, hogy szervizes ügyekben kiváló vagy.
Jellemző negatív kiforgatás.
Nekem egy problémám, hogy nem viselem, amikor nyilvánvaló butaságokkal ugatnak le, buta figurák.
Amikor az egyértelműen nem igazságos.
Ez a csúszógyűrűs dolog is egy ilyen tipikus, rosszindulatú kiforgatás, normális ember ilyeneken nem lovagolna. Pláne, miután világosan elmagyaráztam, hogy a villamos gépeket tanult ember számára ez olyan természetes, mint másnak az 1x1.
De aki ennyit tud, hogy ezt nem fogja fel, csak betegesen kiforgatja a másik szavait, az egy ilyen ember...
Szirty vagyok.
A nekem tulajdonított sorokat nem én írtam.
Talán másnak sem jön be a stílusod?
Egyébként nem baj az ha nem értesz egyet valakivel, de csak ezért nem feltétlenül kell a földbe döngölni. Úgy gondolom ez nagyon durva hiba a részedről.
Építgetheted itt a renomédat, azzal nincs semmi baj (tudom hogy jó szakember vagy, sok olyan hozzászólásod van ami szakmailag korrekt).
De az ilyen kirohanásaiddal mindig percek alatt kivágod azt a fát amit sokáig nevelgettél...
Egykutya, szerencsétlen szőrszálhasogató, másik szavait rosszindulatúan kiforgató energiavámpír nem csak egy létezik a fórumok világában, de azt sem zárom ki, hogy több loginnal nyomulsz.
Ne vicceljünk, most láthatóra állítottad a neved. Ha visszanézünk, akkor kiderül, hogy itt nyomultál az előzményben is. Nem véletlenül voltál nekem gyanús.
Nincs okom szégyenkezni.
Már megint megy a szemétkedés és már megint itt a Szirty!
Az oldal egyik rohadt rákfenéje, amelyik már annyi bosszúságot okozott, annyit rabolta az időm feleslegesen!
De ennyi örömöd legyen!
"Nincs okom szégyenkezni."
Nagyon komoly okod van rá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!