Villanyszerelők, 3 fázisú villanymotor bekötésében segítene valaki?
3kw-os, 3x16 amper van itthon.
Adattablarol képet tudok küldeni.
8:
Terhelésfüggő, ne arcoskodj...
13.
Ti itt mindig azt hiszitek (egyesek), hogy nekem be tudtok dobni egy olyan linket, amit én még nem láttam 20 év alatt.
Meg erősáramot magyarázni nekem, aki magam is tanultam erősáramot. Ez a legnagyobb vicc az egészben.
De az arcoskodás megint nem jött be, ráadásul pont ez az oldal, ami régóta hülyén magyarázza a dolgot, amit szerintem én logikusabban elmagyaráztam.
Ráadásul ez az a webhely, aminek másik oldalán találtam már akkora hülyeséget, hogy csak hüledeztem: az aláíró mérnök? Ez egy barom...
Mindenesetre, ha képes vagy értelmezni az általad linkelt szöveget, akkor kiderül, hogy az első szám pontosan 1 db fázistekercs feszültségtűrését jelenti.
Mindhárom példa esetében, amit a szöveg felhoz.
A többi már ebből következik. Ha tisztában vagy a vonali- és fázisfeszültségek viszonyával, akkor könnyen kitalálható.
"Terhelésfüggő, ne arcoskodj..."
Ugrasz mindenre ami ellentmond annak amit írtál és akkor az neked már "arcoskodás".
Én csak leírtam, hogy egy 400/690V-os motort csillagban járatni 400V-ról nem jó, mert leég.
Persze hogy terhelés függő mivel üresen (terhelés nélkül) elforoghat napokig.
De feltételezhető hogy nem az induktív meddő termelése a cél terhelés nélkül forgatott motorral, hanem használni akarják.
"Ti itt mindig azt hiszitek (egyesek), hogy nekem be tudtok dobni egy olyan linket, amit én még nem láttam 20 év alatt."
Ezt leírni... na az az arcoskodás.
"Persze hogy terhelés függő mivel..."
Blabla, tehát igazam volt, azaz feleslegesen makogtál.
"Terhelésfüggő" egy szó.
Arról meg nem tehetek, hogy nem bírtok nekem újat mutatni.
Meg a villanyszerelők a fórumok legnagyobb trolljai, arról sem én tehetek. Amikor elektromos témában hülyeségeken kell lovagolni, az csakis egy villanyszerelő lehet...
"Blabla, tehát igazam volt, azaz feleslegesen makogtál."
Ilyen értelemben igazad van. De nem volt kitétel a terhelés nélkül való forgatás.
Feleslegesen nem makogtam, mert így bekötve a motor használat közben le fog égni. Én eleve ezt írtam.
"Amikor elektromos témában hülyeségeken kell lovagolni, az csakis egy villanyszerelő lehet..."
Akkor Te bizony villanyszerelő vagy!
"Meg erősáramot magyarázni nekem, aki magam is tanultam erősáramot. Ez a legnagyobb vicc az egészben."
Az tényleg vicc, hogy azt hiszed, amit tanultál róla, az elég mondjuk egy motorhoz.
19
Hagyjuk már a hülyeséget, fogalmad sincs, milyen szinten tanultam villamos gépeket, villamos műveket stb.
Annak idején meg tudtam volna tervezni egy távvezetéket zúzmaraterhelésre és hasonló "hülyeségek".
Megint egy villanyszerelő okoskodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!