Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Villanyszerelők, 3 fázisú...

Villanyszerelők, 3 fázisú villanymotor bekötésében segítene valaki?

Figyelt kérdés

3kw-os, 3x16 amper van itthon.

Adattablarol képet tudok küldeni.

2020. jún. 20. 14:48
 51/97 Szirty ***** válasza:

"Megint hülyének nézel."

Tényleg?

Arra teszek megjegyzést hogy inkább ne interneteznél.

Erre teljesen mással reagálsz. (Konkréten ódákat kezdesz zengeni a saját szellemi magasságaidról, gyermekként kitűzött célodról.)

Majd felhívom a figyelmed arra hogy nem erre vonatkozott a megjegyzésem, mire kijelented hogy hülyének nézlek.

Hát megküzdöttél érte...

2020. jún. 26. 09:00
 52/97 Szervizmérnök úr ***** válasza:
54%

51

De te ezt csak önnön egyszerűséged miatt vonod le így (magadból indulsz ki), plusz a negatív gondolkodás, eleve rosszindulatúan állsz hozzá.

Én meg úgy vagyok vele, hogy nekem derogál még a kérdéseknél úgy válaszolni, hogy például igen vagy nem.

Még akkor is, ha tényleg csak annyi lenne a válasz.

De nekem az túl egyszerű, túl primitív lenne.

Nem érted te ezt, szerintem...

2020. jún. 26. 09:09
 53/97 Szirty ***** válasza:

"De te ezt csak önnön egyszerűséged miatt vonod le így"

Nem.

Ezek a Te reakcióid.

2020. jún. 26. 10:50
 54/97 Szervizmérnök úr ***** válasza:
54%
Hagyjuk már, unalmas a téma...
2020. jún. 26. 11:10
 55/97 Szirty ***** válasza:
Nincs mit hagyni ha el sem kezded...
2020. jún. 26. 11:28
 56/97 Szervizmérnök úr ***** válasza:
54%

Lehet, hogy kifogtam megint a bolond Szirtit? Mert akkor minden világos. Az egy ritka csúszómászó pióca. Levakarhatatlan.

Szerintem az eleve csak piszkálódni jár ide.

Villanyszerelő is.

2020. jún. 26. 11:55
 57/97 Szirty ***** válasza:

Nem tudom mit fogtál ki, de minden üzenetedben fellengzősen, magas lóról mocskolódsz hosszú oldalak óta.

"Szervizmérnök _ÚR_"

2020. jún. 26. 16:04
 58/97 Szervizmérnök úr ***** válasza:
54%

Persze, aki megérdemli...

Energiaelszívó piócák, ti mi a lószart képzeltek, én az vagyok, aki szó nélkül eltűri ilyen lúzerek fölényeskedéseit?

Nem azért látogatom ezt az oldalt, meg nem az ilyenekkel való vitatkozásért (amit utálok), de ez egy ilyen oldal.

Magam sem tudom, meddig bírom még elviselni, de nem lennék itt, ha a holtidők kitöltésére lenne valami normálisabb hely.

Azt meg egyértelműen láthatják az illetékesek, akik esetleg ki tudják listázni a válaszaim, hogy az lényegileg az oldal támogatásából áll.

Hogy szinte hetente bejönnek ilyen alacsonyabb szintű piszkálódó alakok, ez már csak ilyen hely. Volt mindig is.

2020. jún. 26. 16:26
 59/97 Szirty ***** válasza:
Semmi nem jogosít fel arra hogy másokkal ilyen lekezelő, személyeskedő stílusban "beszélgess"!
2020. jún. 26. 17:28
 60/97 anonim ***** válasza:
100%

'komolyan azt képzeli, hogy valami olyan különleges dolgot írt a csúszógyűrűs témával, amivel én soha az életben nem találkoztam'

Hát, ha egyszer határozottal nyilatkoztál, hogy 'A csúszógyűrűkön ugyanis nem kap semmi betápot', akkor mit lehet tenni.

Van egy szakoktató haverom, ő mutatott régi villanyszerelő szakmunkásképzős tankönyvet, még abban is benne van, amiről csúszógyűrű ügyben szó van.

A fő probléma az, hogy te bármilyen marhaságban kioktatsz másokat, miközben mások meg, ha rá akarnak világítani a tudásod hiányára, akkor tüsszögsz, és elkezdesz gyalázkodni. Itt van például a szerencsétlen, most találtam, akit kioktattál, hogy márpedig azt varaktornak nem hívhatta, amit annak hívott, mert 'azt nem úgy hívtuk'. Miközben az egy használatos megnevezés volt. :D

2020. jún. 26. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!