Villanyszerelők, 3 fázisú villanymotor bekötésében segítene valaki?
3kw-os, 3x16 amper van itthon.
Adattablarol képet tudok küldeni.
"Ez egy ördögi kör. Ha hagyom magam lefikázni, akkor hogyan is meséljem el, hogy méltatlan az egész?"
Az én véleményem erről az, hogy az ember NEM önmagát teszi naggyá, hanem a többi ember.
Csúszógyűrű megint alátámasztod, hogy jól sejtettem.
Egy akadékoskodó villanyszerelő, akinek fogalma sincs róla, hogy én mit tudok, csak direkt szemétkedik, rosszindulatból.
"Munkafelvevő", nos mióta mások dolgoznak nekem a vállalkozásomban, van ilyen, hogy munkát veszek fel, sőt ráérek egész nap netezgetni, mert megtehetem...
Probléma? Nekem nem probléma.
Az probléma sajnos, hogy ezen a rohadt oldalon átlagban minimum hetente egy idiótát ki kell fogni, de ez ilyen...
'akinek fogalma sincs róla, hogy én mit tudok'
De arról van fogalma, hogy mit nem tudsz, és ez a csúszógyűrűsnél is kiderült.
"akadékoskodó villanyszerelő"
Ezek szerint még egy villanyszerelő is jobb nálad a szakmában. Akadékoskodásról meg szó nincs, a tényekről van szó.
44.
Abnormális piszkálódás, amikor olyasmibe kötsz bele, ami az adott kontextusban életszerűtlen feltételezés, nekem pedig nem kötelező dolgozatot írni mindenről, ami elméletben elképzelhető ugyan, de a kérdés szempontjából teljesen irreleváns.
Te meg lelkesen lecsapsz valamire, amit nem írtam, mert minek is írtam volna?
Gondolkozz már, mi minden van, amit évtizedekkel ezelőtt megtanult az ember, majd kimegy a fejéből, majd néha vissza is térhet, de nem műveli a szakmát, így elszáll. Mondta valaki, hogy erősáramban dolgoztam valaha?
De attól még tisztában vagyok a különféle villamos gépek fajtáival, működésével, sőt a történelmi gépeket / átalakítógépeket is tanulmányoztam időközben, amivel még Edison és társai operáltak a hőskorban, amikor elektronika nem létezett.
Hogy ma már nem szívesen számítanék fluxusokat meg nyomatékokat, meg a sok elfelejtett dolgot, azért nem akarsz esetleg kérdőre vonni? Mit von le ez a szakmai tudásból, milyen alapon jogosít fel téged piszkálódásra?
Hogy te itt pitiáner módon akaszkodsz belém, mint valami agresszív pincsikutya, az simán szánalmat keltő, innen nézve.
Ahogy görcsösen keresed, hogyan tudnál leszólni, fogást keresni... Nevetséges is.
"van ilyen, hogy munkát veszek fel, sőt ráérek egész nap netezgetni, mert megtehetem...
Probléma?"
Igen. :-/
Sajnálom, ezt én már gyerekkortól becéloztam magamnak, hogy nem lesz főnököm, a magam ura leszek egy saját üzletben.
Lehet irigykedni, lúzerek...
Kötekedni szavakba, amiben még igazad sincs, hiszen nem birtok nekem újat* mondani, egyik sem. Legfeljebb beképzeli némelyik a fejébe, műszaki emberhez méltatlanul (az ugyanis a tények embere, nem a hülye fantáziáké).
*Éppen ezért enyém az erkölcsi elégtétel, bármit is fantáziálnak egyesek, vagy próbálják kiforgatni a szavakat.
Nem ment át?
Legyél a magad főnöke, nem gond.
Internetezned viszont nem kéne... :)
"Nem ment át?"
Megint hülyének nézel.
Mint a másik is komolyan azt képzeli, hogy valami olyan különleges dolgot írt a csúszógyűrűs témával, amivel én soha az életben nem találkoztam.
Ti magatokból indultok ki, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!