Van értelme ennek az egésznek?
Mi értelme az életnek?
Miért kell végigcsinálni?
Miért ragaszkodnak az emberek ennyire hozzá?
Mert szerintem nulla értelme van... csak gondok, problémák sorozata, amelyekbe nagy valószínűség szerint kisebb-nagyobb mértékben beleőrülsz.
21f
remélem még benézel 59% os válaszoló
eszembe jutott valami, amikor beleolvastam ebbe a bizonyos Holbach-féle "könyvbe"
"Nem csak félelem tarthat vissza ettől, hanem az is, hogy valami más megtételére érzel nagyobb vágyat."
Szabadon eldönthetem az értelmemmel, hogy melyik pillanatnyi vágyamnak hódolok, és szabadon generálhatok magamnak új és új vágyakat akármelyik pillanatban. Remélem így teljesen világossá válik a "szabad akarat" fogalma.
:)
üdv
nemtudom. olyan mintha az ember arra lenne beprogramozva hogy az egy cel.
mind1 jobb is h nemtudjuk xD
20:56
Először is fogadd őszinte részvétem édesapád miatt! :(
De ne add fel, küzdeni kell az álmaidért! Ez a szép az életben megvalósítani a nagy gondolatokat.Megismerni megmérkőzni, nyerni veszíteni! Hidd el nekem sincs könnyű életem, de kinek van? Mindenki átéli a saját tragédiáit.
Ezeken, ha túlnézel te is rájössz, hogy ez az élet csodálatos! Nem istenben hiszek hanem magamban! Abban, hogy nincsenek korlátok, nincs lehetetlen csak odabent a fejünkben!
"...Ember vagy, tudsz küzdeni! Soha ne add fel!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!