Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van értelme ennek az egésznek?

Van értelme ennek az egésznek?

Figyelt kérdés

Mi értelme az életnek?

Miért kell végigcsinálni?

Miért ragaszkodnak az emberek ennyire hozzá?

Mert szerintem nulla értelme van... csak gondok, problémák sorozata, amelyekbe nagy valószínűség szerint kisebb-nagyobb mértékben beleőrülsz.

21f

2010. márc. 31. 16:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:

remélem még benézel 59% os válaszoló

eszembe jutott valami, amikor beleolvastam ebbe a bizonyos Holbach-féle "könyvbe"

"Nem csak félelem tarthat vissza ettől, hanem az is, hogy valami más megtételére érzel nagyobb vágyat."

Szabadon eldönthetem az értelmemmel, hogy melyik pillanatnyi vágyamnak hódolok, és szabadon generálhatok magamnak új és új vágyakat akármelyik pillanatban. Remélem így teljesen világossá válik a "szabad akarat" fogalma.

:)

üdv

2010. ápr. 11. 17:11
 62/66 anonim ***** válasza:

nemtudom. olyan mintha az ember arra lenne beprogramozva hogy az egy cel.

mind1 jobb is h nemtudjuk xD

2010. ápr. 14. 06:38
 63/66 anonim válasza:
Na megint én vagyok. Az a 15 éves srác aki a 2. vagy 3. oldalon írt.Tudjátok mire való az élet?:S SEMMIRE. Egész életed során küzdessz dolgozol és tanulsz,végül magad mögött hagyod a családod a barátaidat az otthonod,MINDENEDET!Teljesen átértékelődött az életem ma,mivel édesapám szívinfarktusban eltávozott.Szóval tényleg,de tényleg baromira fölösleges.Az isten,ha létezik,bár nem vagyok benne biztos,csak azért teremtette az ember,hogy tesztelje mennyit bírunk.Nem mindenkit,de a mi családunkat biztos!És nem előszöri az ilyen istencsapása dolog nálunk!Ennyit akarok.Köszönöm szépen előre is,de nem kérek a "lázadó" gondolataitokból!!!!
2010. ápr. 18. 20:56
 64/66 anonim ***** válasza:

20:56

Először is fogadd őszinte részvétem édesapád miatt! :(

De ne add fel, küzdeni kell az álmaidért! Ez a szép az életben megvalósítani a nagy gondolatokat.Megismerni megmérkőzni, nyerni veszíteni! Hidd el nekem sincs könnyű életem, de kinek van? Mindenki átéli a saját tragédiáit.

Ezeken, ha túlnézel te is rájössz, hogy ez az élet csodálatos! Nem istenben hiszek hanem magamban! Abban, hogy nincsenek korlátok, nincs lehetetlen csak odabent a fejünkben!

"...Ember vagy, tudsz küzdeni! Soha ne add fel!"

2010. ápr. 18. 21:15
 65/66 anonim válasza:
Köszönöm szépen.Tisztában vagyok ezzel,tudom,hogy csodálatos ezek ellenére az élet.Megpróbálok kitartani és ennek ellenére boldog lenni. Köszönöm szépen még egyszer.
2010. ápr. 19. 14:31
 66/66 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom, részvétem apukád miatt.
2010. ápr. 21. 16:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!