Van értelme ennek az egésznek?
Mi értelme az életnek?
Miért kell végigcsinálni?
Miért ragaszkodnak az emberek ennyire hozzá?
Mert szerintem nulla értelme van... csak gondok, problémák sorozata, amelyekbe nagy valószínűség szerint kisebb-nagyobb mértékben beleőrülsz.
21f
Hát ha neked ilyen rossz az élet akkor részben te is tehetsz róla..
Én szeretek élni,és remélem jó sokáig is fogok..
Szeretem a gyerekemet,hisz sok örömöt okoz nekem,és nagyon büszke vagyok rá..Szeretem a páromat, boldog vagyok mellette.Vannak néha gondjaink,de észreveszem az élet apróbb szépségeit is,és annak is tudok nagyon örülni..
Az élet szép,és jó...csak tudni is kell élni...nem állandóan csak panaszkodni,nyafogni,hanem tenni is azért,hogy jó legyen...
38/N
XD XD XD XD XD XD
persze NEKTEK biztos nagyon szép és csak apró problémák
"színesítik"...
miután kimondtátok, hogy az élet szép, azért megkérdezném tőletek: mennyit kerestek?
gondolom értitek:)
Első vagyok.Az apró problémákról csak annyit, hogy mindenkinek vannak gondjai.Mint lelki mint nyagi.De én most nem kezdek el neked panaszkodni, mert hosszú lenne leírni pl csak az elmult egy év gondját baját.Mind anyagi, mind lelki oldalról.
Hozzám állás kérdése.
Azt azért leírom, hogy a nettó keresetem 72 e ft.
Az élet egy ajándék. Ajándékot visszaadni nem illik. Azt viszont te döntöd el, hogy a pincében hagyod dohosodni, vagy kiteszed a vitrinbe, és fényesítgeted minden nap.:)
Pl. a választásokon is lehet most jól dönteni...:D
http://www.youtube.com/watch?v=c6f52hGpdWo
nézd meg!
egyébként most én sem vagyok toppon de nem akarok meghallni!!
25/f
vannak céljaim és küzdeni fogok értük!
Egyébként ha nagyon kisiklott az életed akkor ajánlom figyelmedbe a Bibliát és /vagy kezd új életet!! a mostanit add el/ add kölcsön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!