Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van értelme ennek az egésznek?

Van értelme ennek az egésznek?

Figyelt kérdés

Mi értelme az életnek?

Miért kell végigcsinálni?

Miért ragaszkodnak az emberek ennyire hozzá?

Mert szerintem nulla értelme van... csak gondok, problémák sorozata, amelyekbe nagy valószínűség szerint kisebb-nagyobb mértékben beleőrülsz.

21f

2010. márc. 31. 16:57
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
75%
Azért van benne jó is.Minden csakis rajtad áll.A sorsodat csakis te alakíthatod.
2010. márc. 31. 17:12
 2/66 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha neked ilyen rossz az élet akkor részben te is tehetsz róla..

Én szeretek élni,és remélem jó sokáig is fogok..

Szeretem a gyerekemet,hisz sok örömöt okoz nekem,és nagyon büszke vagyok rá..Szeretem a páromat, boldog vagyok mellette.Vannak néha gondjaink,de észreveszem az élet apróbb szépségeit is,és annak is tudok nagyon örülni..

Az élet szép,és jó...csak tudni is kell élni...nem állandóan csak panaszkodni,nyafogni,hanem tenni is azért,hogy jó legyen...

38/N

2010. márc. 31. 17:13
 3/66 anonim ***** válasza:
63%
Üdv. Ehhez hasonló kérdést egyszer már én is feltettem. Én az évek folyamán erre jutottam: számunkra ( mármint az emberek számára) nincs semmi értelme - teljesen mindegy, hogy élünk vagy halunk. Most jön a lényeg: bármit teszünk - dolgozunk, bulizunk stb, csupán arra szolgál, hogy lefoglaljuk magunkat , és ne foglalkozzunk a ténnyel, hogy a kis életünknek semmi értelme. Ezért próbálnak az emberek hinni valamiben, ezért próbálnak mindíg elfoglaltságokat keresni, mert nem akarják, hogy ez az érzés - a hiábavalóság érzete eluralkodjon rajtuk.
2010. márc. 31. 17:14
 4/66 A kérdező kommentje:

XD XD XD XD XD XD

persze NEKTEK biztos nagyon szép és csak apró problémák

"színesítik"...

miután kimondtátok, hogy az élet szép, azért megkérdezném tőletek: mennyit kerestek?

gondolom értitek:)

2010. márc. 31. 17:15
 5/66 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Az apró problémákról csak annyit, hogy mindenkinek vannak gondjai.Mint lelki mint nyagi.De én most nem kezdek el neked panaszkodni, mert hosszú lenne leírni pl csak az elmult egy év gondját baját.Mind anyagi, mind lelki oldalról.

Hozzám állás kérdése.

Azt azért leírom, hogy a nettó keresetem 72 e ft.

2010. márc. 31. 17:18
 6/66 anonim ***** válasza:
*hozzá
2010. márc. 31. 17:19
 7/66 anonim ***** válasza:
84%

Az élet egy ajándék. Ajándékot visszaadni nem illik. Azt viszont te döntöd el, hogy a pincében hagyod dohosodni, vagy kiteszed a vitrinbe, és fényesítgeted minden nap.:)

Pl. a választásokon is lehet most jól dönteni...:D

2010. márc. 31. 17:36
 8/66 anonim ***** válasza:
Az emberi élet értelmetlen, céltalan és jelentéktelen. Távolról nézve. Közelről nézve mindenkiből csak egy van és mindenkinek csak egy élete van. A születés adott, a halál is (nem az időpontja, de senki nem él örökké). Viszont a kettő közötti idő kitöltése totál rajtad múlik. Persze, lehet nézni, hogy sok a meló, kevés a pénz, átvernek a boltban esetleg az egészség sem igazi. Másrészről meg kellemes idő van, lehet kirándulni, vagy éppen lehet, hogy holnap futsz össze életed párjával (ha még nem találtad meg), kaphatsz egy kellemes érzést és egy ingyen mosolyt, ha teszem azt előre engedsz valakit a busznál. Na most akkor félig üres a pohár vagy félig tele van? Hozzáállás kérdése. Persze dönthet úgy bárki, hogy na most akkor kinyírom magam. Nekem is voltak ilyen hangulatú időszakaim. De elárulok egy titkot: a kutyát nem fogja érdekelni. Legfeljebb a közvetlen rokonai gyászolnak egy darabig, aztán már azok se'. Mert a világ megy tovább, és mindig is tovább fog. Ha valódi paradicsommá tesszük a Földet (és az életünket), akkor is, ha kiirtjuk magunkat, akkor is. Akkor meg már minek? Az élet úgyis rövid: élvezd, használd ki. Nem biztos, hogy az jár jól, aki egy steril laboratóriumban tartósítja magát 200 évre, ahhoz az sem biztos, hogy az dönt jól, aki 12 évesen drogtúladagolásban elpatkol. Extrém esetek között középút.
2010. márc. 31. 23:27
 9/66 anonim ***** válasza:
51%

http://www.youtube.com/watch?v=c6f52hGpdWo

nézd meg!

egyébként most én sem vagyok toppon de nem akarok meghallni!!

25/f

vannak céljaim és küzdeni fogok értük!

Egyébként ha nagyon kisiklott az életed akkor ajánlom figyelmedbe a Bibliát és /vagy kezd új életet!! a mostanit add el/ add kölcsön..

2010. ápr. 1. 13:47
 10/66 anonim ***** válasza:
52%
Bibliát akkor olvass, ha a) tényleg hívőnek érzed magad, b) szereted a régi meséket. Ha arra építesz, légvárra építesz. Inkább nézz szembe a világgal, minthogy elzárkózz előle. Bár ez magánvélemény.
2010. ápr. 1. 16:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!