Öngyilkosságkor mi zajlik le az ember fejében?
Figyelt kérdés
Konkrétan a halála előtti percekben mire gondol?2010. márc. 27. 20:42
71/76 anonim válasza:
Nem kéne ezt elviccelni, bárki kerülhet ilyen helyzetbe és állapotba, hiába gondolja most azt, hogy én ugyan nem...
72/76 anonim válasza:
**Plázacica üzemmód
Igen az a nő is ilyen plázacica volt, akinek megerőszakolta és megölte a kislányát egy kb ugyanakkora IQ-val rendelkező, mint te. Gondolta a gyereke halála után, hogy: Úgy unatkozom, a francba, hogy kinyiffant a kölköm. Akkor inkább kinyírom magam.
Szégyelld magad, az emberiség szégyene vagy te kis takony.
73/76 anonim válasza:
Érdemes elolvasni, a hozzászólásokat is:
74/76 anonim válasza:
Olyan ember aki már a gondoktól nem lát,nem hall és nem gondolkodik.Agyi sokk.
75/76 anonim válasza:
Mikor az van előtte hogy meg tegye csak az jár a fejébe hogy ezt a problémát már nem tudja megoldani.jobb lesz neki ha így oldja meg mert így jó.Már nem tudna rajta senkisem segíteni és már nem érti meg senki sem.és ne emozatok mert azt rohadtul unom:P>:(
76/76 anonim válasza:
én egyszer majdnem öngyilkos lettem,amikor összevesztem anyukámmal, szakítottam a barátommal.én csak az elején sírtam, amikor már majdnem...,akkor viszont boldog voltam... hogy mindjárt vége...nem fog már semmi sem fájni,de aztán hazajött anya,és láttam a szemén a megbánást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!