Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Öngyilkosságkor mi zajlik le...

Öngyilkosságkor mi zajlik le az ember fejében?

Figyelt kérdés
Konkrétan a halála előtti percekben mire gondol?
2010. márc. 27. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:

Sztem nem kell senkinek ongyilkosnak lennie!En is mar gondoltam ra,sot mar egyszer majdnem megtettem,de elotte eszembe jutott az,hogy az elet azert van,hogy eljunk,nem pedig azert,hogy kinyirjuk magunkat,es meg arra,hogy meg mennyi minden szep van az eletben,amit meg muszaly latnom,es azota majdnem mindenben a jot latom....

Sztem sokan arra gondolnak,hogymilyen sz*r az eletuk,vagy,hogy mar senki sem torodik veluk....de ez nem igy van!Minden embert lehet szeretni,es szerintem azok,akik csak a kulsot nezik,azok csak a kulsot latjak,nem pedig azt,hogy mi rejlik annak az embernek a sziveben.

2010. ápr. 2. 17:37
 62/76 anonim ***** válasza:
Na, irt mar valaki aki meghalt ongyilkossag miatt es elmeselte hogy milyen?
2010. ápr. 2. 23:51
 63/76 anonim ***** válasza:
89%
József Attila is öngyilkos lett. Akkor most ő is emo?
2010. ápr. 7. 15:23
 64/76 A kérdező kommentje:
15:23 - Nincs bizonyítva....
2010. ápr. 7. 15:35
 65/76 anonim ***** válasza:
82%
Az utóbbi időben igen sok ilyen kérdés született még több válasszal, úgyhogy már nem szaporítanáma szót, csak a lényeget írnám. Nem a problémák miatt lesz valaki öngyilkos, hanem azoktól a lelki és testi tünetektől, amit a problémák megoldhatatlansága és az megoldásra tett szerencsétlen próbálkozások okoznak (gondolok itt szenvedélybetegségbe menekülésbe). Ez ugyanis általában együttjár a súlyos depresszióval és beszűkült tudatállapottal. Aki nem élte ezt át, az nem tudhatja, és ezt hangsúlyozom, hogy nem tudhatja, mit él át pszichésen az, aki odáig jut, hogy megteszi. Nem kívánom senkinek, hogy megtudja, csak annyit kérnék, hogy ne ítélkezzünk. Én átéltem, csak nem sikerült...és nem emos tini voltam akkor. Családtagomnak viszont sikerült. És én pontosan tudtam, mit érezhetett, és megértettem. Soha nem fogom elítélni érte.
2010. ápr. 7. 15:39
 66/76 anonim ***** válasza:
17%
Igen,az ongyilkossagra vaslo hajlamot orokolni lehet,ugyhogy nem csoda hogy egy csaladban tobb idiota is van...
2010. ápr. 7. 18:22
 67/76 anonim ***** válasza:
95%
18:22 Büszke lehetsz magadra. A te családodban nem az öngyilkosságra való hajlam öröklődött, hanem a gyengeelméjűség.
2010. ápr. 7. 18:36
 68/76 anonim ***** válasza:
Tesóm most akart szombaton öngyilkos lenni!!
2010. ápr. 7. 19:25
 69/76 anonim ***** válasza:
18%

Nnna,szerintem:

"Hát nekem nagyon muszáj meghalnom,mert én utálom magamat,jajj,mert a barinőm megbántott meg a paszikááám.jájj de fáj az élet nekem,milyen önző ember vagyok én,hogy itt hagyom a cáládomat.Talán nem is cejiztem őket eléggé,és ez lett a bajcsi." xĐ

**Plázacica üzemmód:D

2010. ápr. 7. 21:45
 70/76 anonim ***** válasza:

Tesós üzemmód:

"Hát én egy olyan komoly ember voltam,én próbáltam mindenkit szeretni,dehát nem ment..úgyhogy felakasztom magam,vagy beleugorjak inkább a Dunába??":S

2010. ápr. 7. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!