Öngyilkosságkor mi zajlik le az ember fejében?
Sztem nem kell senkinek ongyilkosnak lennie!En is mar gondoltam ra,sot mar egyszer majdnem megtettem,de elotte eszembe jutott az,hogy az elet azert van,hogy eljunk,nem pedig azert,hogy kinyirjuk magunkat,es meg arra,hogy meg mennyi minden szep van az eletben,amit meg muszaly latnom,es azota majdnem mindenben a jot latom....
Sztem sokan arra gondolnak,hogymilyen sz*r az eletuk,vagy,hogy mar senki sem torodik veluk....de ez nem igy van!Minden embert lehet szeretni,es szerintem azok,akik csak a kulsot nezik,azok csak a kulsot latjak,nem pedig azt,hogy mi rejlik annak az embernek a sziveben.
Nnna,szerintem:
"Hát nekem nagyon muszáj meghalnom,mert én utálom magamat,jajj,mert a barinőm megbántott meg a paszikááám.jájj de fáj az élet nekem,milyen önző ember vagyok én,hogy itt hagyom a cáládomat.Talán nem is cejiztem őket eléggé,és ez lett a bajcsi." xĐ
**Plázacica üzemmód:D
Tesós üzemmód:
"Hát én egy olyan komoly ember voltam,én próbáltam mindenkit szeretni,dehát nem ment..úgyhogy felakasztom magam,vagy beleugorjak inkább a Dunába??":S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!