Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Öngyilkosságkor mi zajlik le...

Öngyilkosságkor mi zajlik le az ember fejében?

Figyelt kérdés
Konkrétan a halála előtti percekben mire gondol?
2010. márc. 27. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
82%
Tegnap 23:54,teljes mértékben igazad van!Az ilyen emberek azok,akik még egyet rúgnak a földön fekvőbe.Azért,mert tökéletesnek gondolják magukat.Számomra ők az igazán undorítóak,és nem az öngyilkosok!
2010. márc. 28. 18:53
 52/76 anonim ***** válasza:
73%

21:16-osnak

nem a szobaktakarításával vanbaj. pl. meghalt olyasvalakie aki sokat számitott

1 példa az ezernyi variacióból.és vanak olyanok akik másképp dolgozzák fel magukban a dolgokat..nem mindenki egyformán.. gondolkozz mielőtt írsz. :)

2010. márc. 28. 20:28
 53/76 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem gyáva dolog öngyilkosnak lenni. Sőt! A legnagyobb bátorság kell hozzá. Mindnyájan félünk a haláltól és az ürességtől, minden porcikánkban az van, hogy éljünk. Aztán valaki olyan bátor, hogy véget vet mindennek, amit ismer. Az egész világának. Ehhez kell azért kurázsi.

Az ilyen ember tisztában van a világ abszurditásával. Látja a sok gazdag mocskot, akiknek semmi más dolga nem volt az életben, minthogy megszülessenek. Ők parádéznak, övék minden tisztelet, míg neked esélyed sincs, hogy olyan lehess, mint ők. Te nyomorban tengődsz, dolgozol, mint a gép valami monoton munkát éhbérért. A munkában felőrlődnek az idegeid, az egészséged. A nők sosem szerettek. A családod úgy bánt veled, mint valami ronggyal. Sosem voltál menő sem az iskolában, sem sehol.

A legszebb perceid mind csak illúzió volt, amiről mindig kiderült, hogy "nem eszik azt olyan forrón". Pl. Amikor előszőr hívtál randizni egy lányt, aztán totál gáz volt az egész és a lány egy darab sz@rnak nézett a végén. Azthitted ennél rosszabb már nem lehet, de ahogy telnek az évek a nők egyre jobban elkerülnek, és a pénztárca is egyre szűkösebb. Rá kell jönnöd, hogy amiről azthitted korábban, hogy ínség, az valójában bőség volt.

Aki nem járt ilyen cipőben az el sem tudja képzelni, hogy milyen fájdalmakat él meg egy ilyen ember. Ezeket nem lehet megoldani, mert ott égnek benned. Az egész helyzeted. Az a rengeteg szégyen. Mire azthinnéd már, hogy sikerült kilábalni hirtelen még mélyebbre süllyedsz. Az egész életed rengeteg meg nem valósított vágyból áll. Ábrándozásból, hogy majd egyszer jobb lesz, de semmi sem lesz jobb.

Mire mindez végigfut az agyadon nagyon is csábító az öngyilkosság gondolata. Abban a pillanatban, hogy végleg elveszted a reményt, jobb esetben droghoz fordulsz, rosszabb esetben leküldöd magad a 6.-ról.

Én teljesen meg tudom érteni az öngyilkosokat. Az ember sokkal törékenyebb, mint gondolnánk. Lelkileg és testileg is. Nem nehéz maradandó károsodást szenvedni.

2010. márc. 29. 00:54
 54/76 anonim ***** válasza:
100%

Persze én sem akarom hirdetni. Nem jó dolog az öngyilkosság. Egyértelműen menekülés.

Ja és ha már odáig jut valaki, hogy megöli magát undorító dolog a fejére olvasni, hogy anyukájával, meg a kishúgával nem törődött! Legalább a saját életem felől rendelkezzek saját magam!

2010. márc. 29. 00:59
 55/76 anonim ***** válasza:
40%

00:54 bameg végigolvastalak és nekem is megjött a kedvem az öngyilkoláshoz pedig nekem rendben van az életem és szeretem a világot :D

na de fel a fejjel, lesz ez még így se =)

2010. márc. 29. 01:06
 56/76 anonim ***** válasza:
0%

00:54 Tudom, hogy most kapok hideget meleget mindenkitől, de ilyenkor kell Istenhez fordulni. Sok embert összetör azért, hogy megszerezze a lelkét a sátán elől. Kiválasztott vagy.

01:06 Állati jó a humorod, akkorát röhögtem...:DDDD

2010. márc. 29. 10:37
 57/76 anonim ***** válasza:
A tahóság és a humorérzék nem ugyanaz.
2010. márc. 29. 11:16
 58/76 anonim ***** válasza:
Jó, akkor 01:06-tal már ketten vagyunk tahók. Remélem megnyugtat.
2010. márc. 29. 11:32
 59/76 anonim ***** válasza:

Nem vettem magamra,és nem is vagyok ideges,szóval köszi.Amúgy igen,én is Rá gondoltam.

Az a gond,hogy itt a legtöbben érzéketlen tuskók,és vagy elbaromkodják a dolgot,vagy elkezdenek köpködni,hogy az öngyilkosok szánalmasak,stb.Érdemi választ viszont nem képesek megfogalmazni.Ennyire futja az IQ-jukból.Sajnálom.

2010. márc. 29. 12:08
 60/76 anonim ***** válasza:
40%
És Te mit mondanál neki? Hogy ez jobb lesz, majd elmúlik? Én nem ígérhetek senkinek ilyet. Lehet, hogy sokkal rosszabb lesz. Azt tudtam csak tanácsolni, hogy próbáljon Istenhez fordulni. Ennyi.
2010. márc. 29. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!