Öngyilkosságkor mi zajlik le az ember fejében?
Szerintem meg az a szánalmas,aki mást letámad ezért.Mindenki másképpen dolgozza fel a kudarcot,és van,aki nem tudja.Aki megszól másokat,az gondolkodjon el magán,mert van,amit meg ő csinál szánalmasan a saját életében.
Egyébként ilyenkor arra gondol az ember,mit fog maga mögött hagyni,az egész eddigi életére.
Mindenki máshogy dolgozza fel a kudarcot... hahaha!!!
Ezeknek az embereknek az életében mi lehet vajon kudarc?
Kidobott a szerelmem, megbuktam tesiből, anyám kiabált, mert nem takarítottam ki a szobám, vagy mi?
Az a gond, hogy a tini korosztály csak színlel, feltűnősködik, akinek komoly gondjai vannak többsége megoldja a problémáit, aki meg nem tudja megoldani és nincs senkije az végez magával.
Igen utolsó, én is akkor döbbenek, mikor látom az alkesz csöveseket az aluljáróban. Koszosak, büdösek, éheznek, gyakorlatilag a növény szintű vegetáláson kívül nem sok életük van, de így is ragaszkodnak az élethez.
Aztán látom a 13 éves emos hülyéket, akiknek életükben nem volt még semmi bajuk, de nekik már a halálról kell vizionálniuk, mert annyira elviselhetetlen minden.
Na, hát ha valami harsány röhögésre késztet, akkor az ez.
21:16-nak: szerinted csak a 14-18 éves kategória kísérel meg öngyilkosságot?
Inkább nézz utána, mielőtt hülyeségeket kezdenél beszélni...
21:00-nak:
Mi lenne, ha befognád a szádat, ha annyira pontnak érzed magad, hogy az előtted lévő hozzászólót fikázni mered?
Te vagy a szánalmas és a igencsak labilis önértékelésű, hogy egy öngyilkosságot megkísérelt embert leoltasz.mi alapján ítélkezel egy mondata alapján, hm?infantilis...
Az idősebb kategória nem hirdeti, hogy depi vagyok, öngyi leszek, jaj sírok. Megfelelő mérlegelés után cselekszik, ki így, ki úgy.
Eleve mi az, hogy öngyilkossági kísérlet?
Ha valaki az akar lenni, szó nélkül megteszi, ha nem, akkor csupán figyelmet akar! Pláne, ha tudtára adja másoknak, hogy mit akart tenni!
szerintem nem kellett volna kitenni ezt a kérdést, mert túl bunkó hozzá a társaság, tisztelet a kivételnek-.- Kérdező, neked megpróbálok válaszolni. Nem láttam magam a jövőben, számba vettem, hogy miket hagyok itt, de csak a rossz dolgokra tudtam gondolni, tehát nem volt ami marasztalt volna...
Konkrétan a halálom elötti percekben arra gondoltam, hogy mindjárt vége, de vajon milyen lesz meghalni. Kicsit paráztam erre emlékszem. És megnéztem pár részt letöltve a Szökésből, hogy valamivel eltreljem a gondolataimat.
A gyógyszerek amúgy nem hatottak, de így is gyomormosás lett a vége, ami meg nem túl kellemes, szóval én végérvényesen letettem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!