Általában véve utálom a nőket. Lehet ezen segíteni?
Elegem van a nőkből. Főleg abból, hogy hazudoznak. Nincs bennük semmi gerinc. Semmi érettség. Semmi kedvesség. Köpönyegforgatóak. Manipulálnak szemét módon. Gonoszak. Külsőségekre mennek és hatalommániásak. Ezentúl a legrosszabb, hogy megvan a kezükben a hatalom és azt csinálnak a legtöbb pasival, amit akarnak. Valszeg most ezért a véleményért én is kapom a fejemre, hogy lúzer.
Lehet ezen segíteni?
Nekem is a belem fordul ki a nőktől. Pedig én is az vagyok. Gondolhatod...
Nem lehet bennük megbízni, ezért nincs is egy lány barátnőm se. Próbálkoztam, de esélytelen. Irigyek, versengnek, hazudnak, úgy bánnak az emberrel, mint valami lábtörlővel. Tegyem ki értük a lelkem, de rájuk nem lehet számítani. Igaz barátságra esély nincs. (Na mondjuk kapcsolatra se, mert a a többség vagy a., unalmas vagy b., izgalmasabb de elképesztően nagy r.banc.)
De a legdühítőbb, hogy nem állnak ki mellettem! Megannyiszor hátba támadnak... és még ők hisztiznek utána és elvárnák, hogy én kérjek bocsánatot.
"Nincs bennük semmi gerinc. " Ezaz ami mindig is idegesített. Némelyik pasira is igaz ez, de a nőknél szinte mindre igaz. Szinte már fáj, komolyan mondom.
"Manipulálnak szemét módon." És állandóan taktikáznak, ezt ne felejtsd ki! :) És sokszor valami csak próba. Csak tesztelnek, és abból hülye tanulságokat szűrnek le maguknak, ami nem is az igazságot tükrözi.
Számomra ez a viselkedés mindig érthetetlen volt.
"Külsőségekre mennek és hatalommániásak. " Szerintem ez személyiségfüggő, sok pasi is a külsőségekre megy. Elvégre ha szórakozni akarsz nyilván egy jól kinéző egyént kapsz el, nem egy rondát.
Kapcsolatokban sem értek egyet azzal, hogy a külsőségekre mennek. Inkább a pénzre és a hatalomra. Vagy a befolyásra. Szóval az kell nekik az gazdag vagy menő vagy befolyásos. De ez is inkább csak egy bizonyos rétegre jellemző, hogy erre hajtanak.
"Lehet ezen segíteni?" Meg kell mondjam nem hiszek benne. De talán ha olykor rátalálsz egy bájos, meglepően aranyos nőre akkor egy ideig még hiszel a csodákban...
Bár nekem is csak időszakosan sikerül, hosszútávú megoldás szerintem nem létezik, mert egyszerűen a személyiségem más és képtelen vagyok a nőkkel azonosulni (gondolom veled is ez a helyzet).
Ha lehetne mínuszba pontozni én kb. - 99999999-en állnék.
Tudod mit utálok még a nőkben? Ezt a roh.dék álszent viselkedést. Pl. ezt a választ el fogják olvasni, ilyenkor össze tudnak fogni és együtt tudnak lenni. Mind le fog pontozni és kikéri majd magának. Máskor pedig nézd meg hogy szúrják egymást és mit művelnek. Semmi összetartás nincs bennük.
"A moderátoroknak meg azt üzenem, hogy semmi trágárkodás nem lett volna, ha ez a hepciáskodó ... nem akart volna bezavarni. Ez az igazi női szemétség. Persze a végén ő az erény lovagja, mi meg az utolsó mocsadékok. De semmi gáz már megszoktam."
Elhiheted, hogy én melletted állok. És lehet, hogy nem fogod elhinni sőt nekem is mocskos módon szólsz majd vissza csak mert nő vagyok. Bár ezt kétlem, mert szerintem agyad neked is van tehát ha rendesen bánnak veled akkor nincs okod egy b.romként viselkedni és nem is teszed.
De el kell mondanom, hogy úgy vélem kissé túlzásba esel. És ezt azért mondom, hogy ne csinálj magadból hülyét. Ha ilyen módon válaszolsz valakinek mint ahogy az előbb akkor azzal magadról alakítasz ki egy képet. Ezt gondold át. Annyira nem volt sértő, amit a válaszadó írt, nem kellett volna ennyire leszólnod. Persze meg lehet érteni, én is eddig (és most mutatom :DD) vagyok már a nőkkel - a legtöbbször.
kérdező: A komment megírásának időpontja: 01-17 01:22 (3.oldal)
A moderátorokat nem igen érdekli ;) Igazad van, tényleg bele tudnak ugatni mindenbe és nem normális módon hanem csak szúrnak. Tönkreteszik az egészet.
De ez most nem az volt. Ennyire azért ne akadj ki, kell tudnod kezelni ezeket a helyzeteket, mert magaddal b.szol ki ha nem tudod. Tapasztalatból mondom, nem akarlak kioktatni de mivel őszinte vagyok és egyenes megmondom, hogy úgy vélem kicsit helyre kéne téged is rakni. Jogosan vagy felháborodva, de kicsit azért lazíthatnál.
Azért, mert nem azt kapod amit elvársz vagy amit szeretnél még ne menj át rögtön bunkó módba. Ezzel magadról alakítasz ki egy képet és egy idő után rengetegen fognak utálni. Átmentem ezen, azért írom le, mert nekem is a képembe vágták és hiába, hogy akkor dühös voltam (és válogatott káromkodások hagyták el a számat) később rájöttem hasznos volt a tanács. Nekem lett jobb így.
A többi tik-tak tik-tak kommentedre már nem is reagálok, csak annyit, hogy: hagyd abba haver, mert hülyét csinálsz magadból. Akár igaz, akár nem nem kell ennyire erőltetni mert úgy jön ki mintha más nem lenne a kezedben és folyton csak ezzel az egy lappal dobálóznál. Mosolyogj magadban, hogy mindenki azt kapja majd ami jár neki, de legyél férfi és ne mondd ki ne csináld a feszkót. Legyél belül elégedett és elegánsan lépj tovább.
Különben is akiknek ezt írod azok szerinted fel tudják fogni? Kétlem... aki pedig normális annak hiába írod, mert nem bántod meg vele és őt nem is kéne.
"Nézd nekünk nincs hatalom a kezünkben, mert manapság önmagában a férfi egy sz@r. Semmmi szüksége nincs a nőknek rá. "
Kezdem azt gondolni, hogy valami nagyon el lett itt cse.szve.
Alábecsülöd magad, csak nem értem miért. Nő nélkül is vagy valaki és elérhetsz bármit. És te is lehetsz szingli. Ne húzd fel ezen magad, kezeld kicsit te is úgy őket, ahogy szerinted érdemlik. De ne mondd a szemükbe, mert az nem stílusos. Szedd fel őket, használd ki és dobd ha úgy jól érzed magad. Te is lehetsz szingli, nem kell elkötelezned magad csak szórakozz. Te is megteheted mindazt, amit a nők. Miért hiszed azt, hogy nem?
"Menőbb szinglinek lenni, meg kib@szni a csávókkal. " Az én tapasztalatom: menő szinglinek mondani és ezért sajnáltatni magukat miközben mindenkivel kib.sznak.
"Az én kezemben nincs hatalom, mert a csaj bármikor fog magának másik 10 csávót, aki az anyját is eladná érte. "
Mondom, hogy önbecsülési gondjaid vannak. Te is képes vagy erre. Bármikor lecserélheted bármelyik nőt, csak dobod és kész. Lesz másik, hidd el. Mindig van másik.
A 15 éves srác szerintem értelmes, de akkor még én se voltam ám ilyen. Akkor még a csajok barátkoznak, barátságosabbak nem ilyen r.hadt sz.kák. mint később. Persze tisztelet a kivételnek, csak nagyon kevés van... de szeretném hangsúlyozni, hogy őket viszont mindennél jobban tisztelem.
Bocs, hogy analizállak kérdező, csak meg akarom jegyezni, hogy a kissrácnak egész elfogadhatóan válaszoltál. Így kellene mindig, ezen az úton haladj tovább. Ha csak szitkozódsz azzal nem leszel több. Írd le higgadtan a tényeket. Hidd el, azzal sokkal jobban oda lehet tenni. És ami tény és igaz az ellen nem is tudnak mit védekezni akárhogy vergődnek is. És sokkal élvezetesebb látni, amikor ennyi nincs tovább, látod hogy nyertél (igaz konkrétan semmit, de azért mégis..) nem tudnak mivel visszatámadni.
"Na tünés." Joga van ide írni, ha legszívesebben a Holdig felrúgnád akkor is. :) Kiírtál egy kérdést, számíthattál volna rá, hogy írni fog olyan is akit nem találsz szimpatikusnak. Ha ilyeneket mondasz/ írsz az jön le, mintha nem mernél belevágni egy "csatába" mert kevésnek érzed magad. Hagyd ezt. Egyszer válaszolj neki valami ütőset, amivel taccsra vágod. De NORMÁLIS stílusban. Aztán emelt fővel lépj tovább és nézz át rajta a továbbiakban. Le van rendezve.
"Te meg csak azt akarod bemutatni, hogy mekkora király vagy leereszkedő tanács formájában." Ha nekem is ilyesmit fogsz írni akkor akkor nem értesz meg, de akkor magadat sem. :)
" Úgy irányíthatod a sorsodat, hogy mész előre és követed az ösztöneidet aztán előbb utóbb kilyukadsz valahova. "
Az ösztönök jók, hiszen mindig veled vannak és szükség esetén bevetheted őket. De könnyebb lesz és hatásosabb ha időnként át is gondolod és mérlegeled a dolgokat és nem az ösztönök hanem az agyad hatására döntesz. De a legjobb megtalálni az arany középutat.
Hé, én lány vagyok és mégis tudom, hogy kárörvendő és kissé gyűlöletkeltő vagy! :) Szóval ne hidd, hogy egyik sem tudja... :) Viszont egy k.rva szavam sem lehet rád, mert ez mind megvan időnként bennem is. Nem lenne férfias jobbnak beállítani magam, amikor én tudom a legjobban, hogy ez nincs így.
Egyébként meg is értem, hogy így viselkedsz. Időnként én még nálad is rosszabb vagyok, de nem tehetek róla ha egyszer megbántva érzem magam. Ilyenkor kb. mint egy sebzett vad úgy viselkedem. De engedni kell, hogy ez elmúljon, mert csak tönkretesz ha hagyod, hogy sokáig uraljon.
De sza.rul érzem magam, amiért ilyen ömlengősre fordult a hozzászólásom :D Nem akartalak kioktatni és beszédet tartani, de abban bízom, hogy talán átmegy amit leírtam. És pontosan úgy, ahogy az én fejemben is van. Mert akkor valamivel közelebb leszel a célhoz, és könnyebb lesz.
Bár be kell vallanom igazából sosem könnyű, valamennyire mindig teher lesz de ki kell bírnod, mert csak erősebbé tesz. Még ha olykor szétvet a méreg akkor is.
Amelyik nő idegesít azt hagyd ott és keress másikat.
Mind tudjuk az igazat róluk ( a többségről) de nem tehetünk semmit.
Nem fogjuk megváltoztatni a világot, se te, sem én. Így marad az, hogy teszünk rá és jól érezzük magunkat akár így, akár úgy. Ennyi.
Ha még elfogadsz egy utolsó tanácsot, szerintem neked most nem ajánlott kapcsolat. Ne is keress nőt. Csajozgass ha gondolod, szórakozz érezd jól magad. De magaddal foglalkozz inkább magadat próbáld meg felépíteni. Mert azt hiszem nem vagy tökéletesen tisztában magaddal, így nehéz is megtalálni a megfelelő nőt és még egy kapcsolatot is vinni előre, ha belül kétségekkel vagy tele. Ennek így megint nem lenne jó vége és ha találnál is egy okés csajt lehet a viselkedéseddel szúrnád el.
Ne keress görcsösen, viszont ha előtted áll ismerd fel és akkor ragadd meg a lehetőséget.
Addig pedig mondom sz.rj az egészre és érezd jól magad, csak lazán! :D Másképp nem lehet túlélni. Ha csak rágódsz rajta, hogy mennyire sz.r is ez a világ és mennyire gyűlölöd a nőket az belülről téged mar szét. Ne hagyd. Ennyire ne legyen hatalmuk feletted ;) Mutasd meg nekik, de főleg magadnak és légy kemény, fa.sza csávó akiről az ilyen baromságok simán leperegnek! :D
Ha pedig az utadba kerül valami álnok kis sz.uka akkor ne alacsonyodj le hozzá és ne kommunikálj vele trágár módon. Könyveld el magadban, hogy hát ez jó nagy gyökér... és ennyi. Ne is reagálj rá ha nem muszáj, csak hagyd. Úgyis olyan ba.szott sokan vannak, hogy nem győznéd leosztani őket :DDD
Tenni kell az egészre. Emiatt majd megkapod te is, hogy nagyképű vagy és egy érzéketlen ba.rom állat, de te tudni fogod, hogy ez nem így van és ezt csak az mondja aki nem ismer. Aki pedig úgy ítél meg, hogy meg sem próbál megismerni az a saját szegénységi bizonyítványát mutatja, szóval megintcsak egy senki akire nem kell időt pazarolnod. Azt hiszem nincs mit vesztenünk ezzel a stratégiával. Boldog is vagyok, mert azt hiszem ennél rosszabb már úgyse lehet :D Már minden válogatott borzalmat megkaptunk szóval ennél jobban már nem lehetne sújtani ezen a téren. Viszont ahogy írtad is, talpra lehet állni. Aztán hidd el, eljön az idő amikor már semmi nem vág földhöz.
Ezután kell megtanulni szeretni, ami nem nehéz ha sikerül megtalálni a hozzád illő személyt. Azért nem árt, ha szem előtt tartod, hogy te sem vagy tökéletes. Bár ezt én is szem előtt tartom mindig mégis az rá magamnak a válaszom, hogy "f.szt, de nekem akkor is jogom van pofá.zni" :DDD Na ezt a részét kell valahogy kordában tartani és másoknak nem mutatni. Ezeket meg kell tartani magadnak, esetleg ha van megfelelő baráti társaságod akkor időnként lehet kollektívan kibeszélni a problémákat. Általánosságban viszont a fejedben kell neked magadnak lerendezni és kifelé csak azt mutatni, hogy erős vagy. A nőkkel pedig egyszerűen tudni kell bánni.
Na basszus képzelem milyen hosszú lett már így is a levél. Úgy látszik az a női tulajdonság, hogy rettentően sokat beszélek mégis megvan bennem. :D szívás.
De ez van, te kiírtál egy kérdést én pedig válaszoltam.
Egyesek szerencsétlenségére nincs karakter-limit. :D
Remélem hozzáfűzöl pár gondolatot ahhoz, amit írtam mert bevallom ezek után érdekel milyen véleményen vagy. Lökjed nyugodtan, nem kell visszafognod magad. Na csá :D
Elnézést,de a csúnya,önbizalom-hiányos,magába forduló,esetleg csoportosan megerőszakolt,lenézett nőkről mit gondolsz?Tudom hogy én az állítólagos 16 éves kis ribi nem szólhat be neked,de gondolkozz!Utáld a nőket ameddig akarod,de ne ölj,vagy szadizz meg egyet se légyszives!Tisztára mint az apám....
A korombeli plázacicákat én is rühellem,de nem mondhatod azt hogy nincsenek normális emberek...mert emberek!Nem csak nők,emberek!
Én a korombeli fiúkat utálom...csak a szexel vannak aztán ha megvan le se sz*rják szegény csajt!
Barátnőmet 7 hónapig szédítette a pacák szerelemmel,hogy aztán mikor ráunt az arcába vágta "Csőváz ribi!"Már vagy egy éve én pátyolgatom szegényt,nagyon megviselte!
Hálistennek nekem még nem volt ilyen tapasztalatom mert állítólag ronda vagyok,hát...jó nekem...majd jön a szerelem!
Meg ugyebár az apám...egy bazi nagy hímsoviniszta p*cs volt!Csoda hogy nem ölt meg minket!Jó hogy börtönben van!
Tudod mi az érdekes?Hogy most nyugodtan teljes lelki nyugalommal mondhatnám hogy Feminista vagyok...de akkor hazudnék...a legnagyobb hülyeség a világon valakit a neméért gyűlölni!
Szerintem semmivel sincs több "rossz" nő, mint férfi. Nem a nőket védem. Csak utállom az általánosítást. Nem mondom, hogy nincsenek ilyen nők, amiket te/ti írtok. Azt sem mondom, hogy kevés. Mert sok ilyen nő van. De van sok ilyen férfi is.
Igen, a férfiak talán nem számítóak. De hányszor fordul elő, hogy a férfiakálma csajjal jönnek össze csak azért, hogy ők legyenek a menők a haverok előtt? Hányszor büszkélkednek azzal, hogy ilyen meg olyan jó k*rtak, úgy beszélve a nőkről, mint valami tárgyról?
Nekem mindegy, hogy mit gondolsz a nőkről. És szerintem a nőknek is mindegy, hogy mit gondolsz róluk. És tudod mért nem találkozol normális nővel? Mert normális nő, ilyen hozzáállású férfival nem áll szóba. Ennyi.
A válasz megírásának időpontja: 01-20 03:16 - vagyok.
Azért ez se vall túl nagy kitartásra, hogy még csak nem is válaszolsz azoknak akik még írtak...
Dehát te tudod mennyire zavar ez a probléma és hogy mennyire akarod megoldani. Nekem 8.
Anno rájöttem valamire...
Válaszolj...
Mit vársz egy nőtől?
Mit csináljon egy nő hogy megváltozzon róluk a véleményed?
Élete végéig őszintén szeressen,neked éljen,önzetlen,csinos,mesterszakács,tökéletes nő legyen?
Még egyszer...Neked éljen?Érted élje minden átkozott napját?Egész lénye téged éltessen?Ne hazudjon,ne csaljon életetek végéig?Csüngjön minden szavadon?Ne éljen?
Ezt várod ugye?
Semmi okod utálni a nőket.Csak beleitták magukat a tudatodba a sztereotípiák,plusz egy-két csalódás.
Ha egy kicsit körülnézel,láthatnád a saját nemed hibáit is.Egyik hiba,hogy a férfiak többsége TÉNYLEG a farka után megy,általában nem bírják megállni.
Azt hiszed hogy nőnek lenni férfiak csábításából áll?Eltévedtél,nem is kicsit.Nézz körül a történelemben is.A nőknek viszont lenne okuk gyűlölni a férfit mint a másik nemet.Bőségesen.Felettébb bőségesen.
Szerintem te is tudod a szíved mélyén hogy az utálatodnak semmi értelme sincs.
Véleményen szerint(ahogy te gondoltad)a nőknek MÉG gonoszabbnak,MÉG hatalommániásabbnak KELL lenniük,megérdemlik a sok évezredes intenzív elnyomás után a férfiak részéről.
A külsőségekre közölném ,hogy leginkább a férfiak mennek,hányszor láttál már olyat hogy egy férfi egy csúnya(ragyás,kancsal stb.)nővel járkál boldogan?Kevés.Max ha 40 éve házasok.
És hogy egy nő egy baromi kövér férfivel mászkál?Sokkal több.Legalábbis én naponta látok ilyet.
A csúnya férfinak sokkal több esélye van hogy párt talál,mint egy csúnya nőnek,mert sajnos csak azt utálom sok nőben(magamban is)hogy egyáltalán nem mennek a külsőségre.A férfiak első,második és harmadik sorban csak a külsőt nézik,és csak aztán a belsőt.Vannak kivételek,de ők alaposan el vannak dugva.
Komolyan ha utána néznél néhány kutatásnak vagy több erről szóló műsort néznél,sok minden megváltozna.Például a férfiak leginkább a fizikai megcsalásra érzékenyek,a nők szinte csak az érzelmire.
Nagy a világ,de sohase fogsz olyan szerelmet kapni mint amilyet akarsz.Soha senki sem fog neked élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!