Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Általában véve utálom a...

Általában véve utálom a nőket. Lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés

Elegem van a nőkből. Főleg abból, hogy hazudoznak. Nincs bennük semmi gerinc. Semmi érettség. Semmi kedvesség. Köpönyegforgatóak. Manipulálnak szemét módon. Gonoszak. Külsőségekre mennek és hatalommániásak. Ezentúl a legrosszabb, hogy megvan a kezükben a hatalom és azt csinálnak a legtöbb pasival, amit akarnak. Valszeg most ezért a véleményért én is kapom a fejemre, hogy lúzer.

Lehet ezen segíteni?

2010. jan. 17. 00:19
 51/103 anonim válasza:
70%

Nincs tökéletes nő, mint ahogy szőke herceg sincs fehér lovon.

Én tudom magamról, hogy képes vagyok egy hisztis pi.vá válni ha valami nem tetszik. Sajnos sok esetben a barátomnak kell ezeket a kirohanásokat eltűrnie.

De én is már csalódtam pasiban, engem is vágtak már át és sorolhatnám. Csak annyit tudsz tenni, hogy tanulsz ezekből és átgondolod, hogy te hol hibáztál, mert azért nem minden esetben a másik a hibás.

2010. jan. 17. 12:36
 52/103 anonim ***** válasza:
72%

Persze, hogy vannak igényeim, mint mindenki másnak. De senki sem tökéletes.

Mondjuk ha én szeretem az okos, kedves, megértő lányokat, biztos találok; de lesz amikor az a lány is egy adott helyzetben hisztizik, nem tetszik neki valami, stb. Ezt el kell fogadni, mindenkinek vannak hibái, és lehet, hogy két ember sokban hasonlít, de nem mindenben! :)

Persze van olyan, amikor a lányban teljesen csalódunk, nem is olyan megismerkedés után, mint amilyennek elképzeltük, de van ez így. Azokon túl kell lépni, hiába keresgünk a "kudarcon", mert az idő elszáll, az életet pedig ki kell élvezni. :)

A kedvemet pedig nem veszed el, én szeretem a lányokat. ^^ :D

15/F

2010. jan. 17. 12:44
 53/103 anonim ***** válasza:
68%

Látom,lenyugodtál.Nem muszáj mindig ilyen arrogánsnak,és szemellenzősnek lenni.Észre kell venni,hogy a világban vannak rendes és szemét emberek.Vannak ugyebár rendes nők,szemét nők,rendes férfiak,szemét férfiak.Ezt kell megtanulni,és nem a világot szidni.

Ha felveszel egy bunkó,mindenkit leszemetező,és lehülyéző stílust,akkor ne várj sok jót a másik nemtől.Te most azt hiszed,eleget éltél már,és bölcs vagy.Valójában még alig van tapasztalatod.Azért,mert páran átvágtak,nem lesz mindenki ,,egy kutya".Az Élet java még hátravan Neked,csak jelzem.

Üdv.:a lány,aki felidegesített,mert hagytad magad.Szomorú,hogy ennyire tönkre tudsz menni idegileg,csak mert néhányszor csalódtál.Én is csalódtam már,mégsem mentem át idegbetegbe.A párbeszédünk jól bebizonyította,hogy hárítani szeretsz,de magadba nézni nem.Mivel látom,hogy értelmesebb vagy ennél,hogy felvedd ezt a stílust,javaslom,hagyj fel vele,mert így SOHA nem is fogsz senkit találni.Na,vége a hegyibeszédnek.

2010. jan. 17. 12:48
 54/103 A kérdező kommentje:
Ok. 15/F akkor ezt írd le és sose felejtsd el, hogy erőt adjon. Nézzél rá amikor nehéz időszakjaid vannak. Talán bölcsebb vagy még most, mint miután csalódsz és minden összeomlik körülötted. A fiatalok sokszor bölcsebbek, mint a felnőttek. Tartsd meg ezt azt egészséges szemléletet mindenáron.
2010. jan. 17. 12:58
 55/103 A kérdező kommentje:
Gratulálok 82%, hogy téged nem érint ilyen mélyen a csalódás, mint engem.
2010. jan. 17. 13:02
 56/103 anonim ***** válasza:
76%
Ő felnőttebben gondolkodik,mint Te,és tényleg bölcsebb az életszemlélete.Igaza van.
2010. jan. 17. 13:04
 57/103 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megerősítettél benne. Na menjél innen.
2010. jan. 17. 13:05
 58/103 anonim ***** válasza:
69%
Természetesen engem is mélyen érintett minden csalódás,ami történt velem,mint minden érző lényt.Mégsem kezdtem el habzó szájjal szidni a világot,és a fiúkat,hanem elgondolkodtam szépen,nekem miért nem sikerül.Nem másokra mutogattam.
2010. jan. 17. 13:06
 59/103 A kérdező kommentje:
Nagyon jó vagy. Bárcsak minden ember ilyen lenne, mint te. Na tünés.
2010. jan. 17. 13:07
 60/103 anonim ***** válasza:
77%
Tipikusan az a nagyképű ember vagy,akinek ha csúnyán,ha szépen beszélnek,akkor sem fogja mások véleményét elfogadni.Örök gyerek maradsz,ha így folytatod.
2010. jan. 17. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!