Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Általában véve utálom a...

Általában véve utálom a nőket. Lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés

Elegem van a nőkből. Főleg abból, hogy hazudoznak. Nincs bennük semmi gerinc. Semmi érettség. Semmi kedvesség. Köpönyegforgatóak. Manipulálnak szemét módon. Gonoszak. Külsőségekre mennek és hatalommániásak. Ezentúl a legrosszabb, hogy megvan a kezükben a hatalom és azt csinálnak a legtöbb pasival, amit akarnak. Valszeg most ezért a véleményért én is kapom a fejemre, hogy lúzer.

Lehet ezen segíteni?

2010. jan. 17. 00:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 anonim ***** válasza:
27%
Így van a férfiak mennek inkább külsőre, a nőknél a pénz dominál, lehet a leggusztustalanabb aszott törpe, ha tele vagy pénzzel minden nő egyből térdel... romlott ez a világ
2010. febr. 17. 08:57
 92/103 anonim ***** válasza:
68%
Persze mert a férfiakat egyáltalán nem érdekli a pénz,ők a szentek,akik sohase rabolnak bankot,vagy gyilkolnak valakit a pénzért.
2010. febr. 17. 23:22
 93/103 anonim ***** válasza:
48%
rabolni és gyilkolni abszolút más dolog mint egy életen át szipolyozni valakit. az első kettő törvénybe ütközik, szankcionálható, sajnos az utóbbi nem...
2010. febr. 18. 09:13
 94/103 anonim ***** válasza:
Akkor most ilyen alapon mondhatnánk,hogy ha nem vagy hosszú combú,angyalpofijú szőke,akkor ásd el magad.Akkor nem kellesz a férfiaknak.Ez éppen ilyen idióta általánosítás.
2010. febr. 18. 09:42
 95/103 anonim válasza:
57%
Igaza van! Nök 95% Ringyo!
2011. febr. 16. 12:43
 96/103 anonim válasza:

Mind meg akart szivatni de nem vagyok papucs kiskutya

csicska nem birnak kihasználni és nem szeretem ha kéretik magukat.sok százezr nö velem jobban járna mint ajelenlegi párjával nem bántok egyet se se cigi se ital semmi káros szenvedély jo munkahely a nök hülyének néznek de koppannak ha azt hiszik össztörik a szivem.Kiégtem és gyorsan szakitok meg kapcsolatot és nem engem büntessen az elözö párjáért . persze jo lennék mikor bajba került . lofaszt

2011. febr. 16. 12:53
 97/103 anonim válasza:
44%
Nem lehet segiteni rajta. ez nem elöitélet hanem tapasztalat.Nem vagyok homokos mert kell a nöi test .De leklkük nincs.
2011. febr. 16. 12:57
 98/103 anonim ***** válasza:

Sok minden igaz, amit a nőkről itt leírtak. Én is utálom legtöbbjüket, aljas és számító dögök, szinte kivétel nélkül.

Nem is sok lány barátom van. Egészen pontosan 2, de az egyik a húgom. Megaláznak, kigúnyolnak és nevetnek rajtad, ha nem olyan vagy mint ők, ha meg olyan vagy, pletykálnak rólad..

Az osztályban a menő csajok ajnározzák egymást, így imádlak, úgy szeretlek, te vagy a legjobb barátnőm, de ha az egyik nincs suliban, az állítólagos barátnői elhordják mindennek. Csak k*rválkodnak, meg játsszák a p*csájukat, és ami a legrosszabb, hogy nekik ez a természetes, hogy nem is tudják, milyen undorító amit művelnek.

Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..

Szóval a legtöbbjüket ki nem állhatom én sem, mert rosszabbak, mint amit az ember el tud képzelni.

De vannak kivételek. És nem a normálisnak látszót kell keresni, mert akkor csalódik legnagyobbat az ember, hanem azt, aki tényleg

normális. Engem is szivattak már meg, vertek át és aláztak meg, és igen, utálom érte azokat, akik ezt tették velem, de csak őket, és ettől még nem gondolom, hogy normális pasi nem létezik.

19/l

2014. jan. 12. 11:49
 99/103 anonim ***** válasza:

milyen érdekes, én is utálom a nőket, már nem egy ember van így ezzel. NEM FURCSA EZ EGY KICSIT?

jaaa hogy keressek normális lányt? találj te, a nőkre nincs ráírva hogy normális, vagy hazug!

és akkor még mi vagyunk a barmok meg a retardáltak mert át lettünk verve, röhejes szánalmas alak aki ilyet mond..

2015. jan. 23. 20:41
 100/103 anonim válasza:
Figyelj azért nem minden Nő/Lány ilyen.
2016. aug. 10. 22:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!