Általában véve utálom a nőket. Lehet ezen segíteni?
Elegem van a nőkből. Főleg abból, hogy hazudoznak. Nincs bennük semmi gerinc. Semmi érettség. Semmi kedvesség. Köpönyegforgatóak. Manipulálnak szemét módon. Gonoszak. Külsőségekre mennek és hatalommániásak. Ezentúl a legrosszabb, hogy megvan a kezükben a hatalom és azt csinálnak a legtöbb pasival, amit akarnak. Valszeg most ezért a véleményért én is kapom a fejemre, hogy lúzer.
Lehet ezen segíteni?
Nézd nekünk nincs hatalom a kezünkben, mert manapság önmagában a férfi egy sz@r. Semmmi szüksége nincs a nőknek rá. Legalábbis azthiszik. Menőbb szinglinek lenni, meg kib@szni a csávókkal.
Az én kezemben nincs hatalom, mert a csaj bármikor fog magának másik 10 csávót, aki az anyját is eladná érte. Nekünk csávóknak nincs ilyen szerencsénk. Maximum 30-40 évesen pályáznak a vagyonunkra, meg esetleg az érett személyiségünkre. Ennyit tudunk. 20 évesen viszont örülhetünk, ha egy csaj arcon köp.
Úgy tudnál az egészen segíteni ha nem általánosítasz.
Sajnálom, hogy ilyen véleményed alakult ki. És ez azt is jelenti, hogy tényleg csak olyan nőkkel sikerült összegabalyodnod akik ezt tovább erősítették benned.
De ezt rosszul látod.Csak annyit tudok tanácsolni, hogy a jövőben legyél óvatosabb. Csak akkor engedj magadhoz közel nőt ha már kiismerted annyira amennyire lehet.
És többet ne ismerkedj azokon a helyeken ahol ezekkel találkoztál.
Szerintem te hagyd a csajokat/nőket békén, úgy jobban járnak. ;)
Egy ilyen ember mellett én sem viselkednék másképp, mint ahogy te leírtad, hogy hogyan bánnak veled a nők.
Fura egy ember vagy, de hát ilyen is kell néha...
15/F
Ha az "élet iskolája" olyan durva lenne, akkor egy férfi sem járkálna kézen fogva egy lánnyal...
Pedig elég soknak van barátnője... Az, hogy te olyan lányoknál próbálkoztál, akik (amint írta valaki előttem) csitrik, r*bancok, az nem a nők hibája.
Elég sok lányt ismerek, és mindegyik rendes. Talán neked is a normális nőkkel kéne barátkozni, és náluk próbálkozni.
15/F
Figyelj 15/F. Bárcsak én is ezt gondolhatnám, amit te. 15 évesen még ezt is gondoltam. Aztán 16 évesen koppantam előszőr egy olyan lánnyal, aki nagyon rendesnek nézett ki. Hidd el több száz példát láttam, több száz lánnyal van valamilyen tapasztalatom.
Ha vannak igényeid egy nővel szemben, mondjuk, hogy szórakoztató legyen, vagy kedves, szép, vagy okos, akkor ilyet egyszerűen nem fogsz találni. De nem akarom itt elvenni a kedvedet. Csináld a dolgodat, aztán majd látod, hogy mi van. Hiába mondok el akármit úgysem hiszel nekem. Nem is lenne jó. Jobb ha megszerzed a saját tapasztalataidat és az alapján döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!