Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Általában véve utálom a...

Általában véve utálom a nőket. Lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés

Elegem van a nőkből. Főleg abból, hogy hazudoznak. Nincs bennük semmi gerinc. Semmi érettség. Semmi kedvesség. Köpönyegforgatóak. Manipulálnak szemét módon. Gonoszak. Külsőségekre mennek és hatalommániásak. Ezentúl a legrosszabb, hogy megvan a kezükben a hatalom és azt csinálnak a legtöbb pasival, amit akarnak. Valszeg most ezért a véleményért én is kapom a fejemre, hogy lúzer.

Lehet ezen segíteni?

2010. jan. 17. 00:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim válasza:
26%
utálom a nőket, nekem viszont nem is volt még nőm, és nem is akarok!
2017. nov. 2. 09:26
 102/103 anonim válasza:
34%

Nőként sajnos én is így látom, még aki 40 pluszos az is ilyen. Te állj mindig készen, ha kell neki valami, de ha neked kellene segítség, jobb, ha elfelejted.Elszívják az energiádat jelen esetben, mert ugye én nő vagyok a pasiktól plusz a pénzt is. Hallgasd a nyavalygásukat 0-24-ben, amikor az a személy, akiről szól a panaszáradat belép rögtön megy a szemébe a nyalizás, és én érzem magam hülyének, hogy most mi is van.

A másik lenézik az anyagilag rosszabbul állókat, legyen az tanult szép,okos, vagy,akár egy jó ember... akkor is, ha nincs pénze szerintük egy értéktelen ember, és nem férfiakról beszélek, hanem a nők a nőket, magyarul a belső értékek számukra haszontalanok. Általában arra vágnak fel, hogy a párjuk mennyit keres, de bizony ők semmit nem tudnak felmutatni, az életben.

Eddig úgy vettem észre életkoról függetlenül van jelen ez a viselkedés mód. Intelligensebb nők körében egyáltalán nem jellemző ez a viselkedés mód, ők az empatikusabb fajta, nem ez a felszínes másokat elítélő típus. A kedvencem, amikor arról siránkoznak, hogy kerülik őket, és a végén kiderül, hogy miért is.:)Kiismerik őket, hogy egyenlő kapcsolatról szó sem lehet, legyen az barátság, párkapcsolat, természetesen te vagy alárendelt, és ő meg a feletted álló, sajnos a férjüket is csak bank automatának nézik. Nem tudom, honnan ered ez a viselkedési mód, de szerintem nagyon káros.Egy igazi nő legyen kedves, segítő kész,empatikus, ne ilyen kis 5 éves elkényeztetett kislány módjára viselkedő, másokat tárgynak nézőlény/lenéző lény.Lehet ezért is ilyen sok a lelki sérült gyermek, az ilyen anyák végett.

2018. júl. 23. 13:45
 103/103 anonim válasza:
13 év elteltével változott valami,kérdező?
2023. márc. 8. 19:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!