Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Általában véve utálom a...

Általában véve utálom a nőket. Lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés

Elegem van a nőkből. Főleg abból, hogy hazudoznak. Nincs bennük semmi gerinc. Semmi érettség. Semmi kedvesség. Köpönyegforgatóak. Manipulálnak szemét módon. Gonoszak. Külsőségekre mennek és hatalommániásak. Ezentúl a legrosszabb, hogy megvan a kezükben a hatalom és azt csinálnak a legtöbb pasival, amit akarnak. Valszeg most ezért a véleményért én is kapom a fejemre, hogy lúzer.

Lehet ezen segíteni?

2010. jan. 17. 00:19
 61/103 A kérdező kommentje:
Te meg csak azt akarod bemutatni, hogy mekkora király vagy leereszkedő tanács formájában. Te nem adsz, hanem elveszel. A tetejébe meg még te vagy megsértődve.
2010. jan. 17. 13:09
 62/103 anonim ***** válasza:
77%
Sajnálom azokat a nőket(?),akik eddig szóba álltak Veled.Őszinte részvétem nekik.Nem csodálom,hogy nem maradtak meg melletted.
2010. jan. 17. 13:09
 63/103 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy túlzottan megbánták a dolgot. Illetve, azt, hogy olyan gyorsan szakítottam velük az biztos fáj nekik.

Illetve a legnagyobb szerelmemmel is szakítottam pár hét után. A végén tényleg megaláztam. Őt én is sajnálom, de már hiába kértem bocsánatot. Gyülöl engem. Ez van.

2010. jan. 17. 13:12
 64/103 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem menj pszichológushoz. Az nem hazudik hanem előre megmondja mennyibe kerül, és használj prostikat. Azok is megmondják... :D Tényleg nem veszed észre hogy veled van a baj? Nagy szerelemed bántottad és még te rinyálsz csalódásról? Hát apukám minden ember szokott csalódni de ettől még nem áll meg a világ, és minden nomrális ember megtalálja a párját. Persze szerinted ez nem igaz, de akkor meg minden boldog házaspár, szerelmespár csak hazudik mi? Te vagy a gyenge, evvel legalább tisztában vagy!? Sok ember sokkal szánalmasab helyzetben van mint te, ezerszer lealázták, és rossz körülmények között él (pl én is) és mégsem ilyen buta mint te! Az is biztos hülye ugye, hogy több ereje van mint neked!?

Na minek irtál ide, ha nem érdekel ki mit mond, mert neked van igazad úgyis? Gyűjtöd a pontokat a toplistán vagy mi?

2010. jan. 17. 18:14
 65/103 A kérdező kommentje:

Mindenki maga felel a sorsáért. Engem is lealáztak ezerszer. Mégis felálltam utána is.

Te tehetsz róla, ha szánalmasabb körülmények között élsz.

2010. jan. 17. 18:19
 66/103 anonim ***** válasza:
67%
Ne aggójd nem panaszkodom. Nem azért élek rossz körülmények között mert nincs pézne a szüleimnek, hanem azért mert utálják egymást és ezt én szívom meg... De nem fog így maradni. Te beszélsz magad ellen! Ha a saját sorsodért felelsz akkor mi a jó francnak nyavalyogsz itt? Talán úgy kellett volna irányítani a sorsod hogy ne csalódj... De látom mindent kikerülsz amire nem tudsz visszavágni, mert érzed hogy nincs igazad és csak gyáva vagy...
2010. jan. 17. 18:22
 67/103 anonim ***** válasza:
53%
És ha felálltál akkor miért is van ilyen torz lelked?
2010. jan. 17. 18:23
 68/103 anonim ***** válasza:
64%
Jaj,hagyjuk,én már beláttam,hogy kár neki magyarázni,mert kizárólag neki lehet igaza...
2010. jan. 17. 18:25
 69/103 A kérdező kommentje:

Felálltam és csináltam tovább. Ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok tele sebhelyekkel. Vagy akár nyílt sebekkel.

A csalódást meg nem lehet megelőzni. Maximum tanulni lehet belőle. Úgy irányíthatod a sorsodat, hogy mész előre és követed az ösztöneidet aztán előbb utóbb kilyukadsz valahova.

Még mindig jobb, hogy egymást gyilkolják, mintha téged.

2010. jan. 17. 18:31
 70/103 anonim ***** válasza:
66%

Olyan korlátolt vagy, hogy az fáj...

Utálod a nőket? Akkor gubbassz a sarokba, és dühöngjél. De még véletlen se menj emberek (főleg nők) közelébe. Inkább kezeltesd magad, mert ez már komoly gond. Nyilván a magad komplexusait vetíted rá az ellenkező nemre, őket (illetve minket:D) hibáztatsz azért, mert egy lúzer, egy vesztes vagy.

Valamilyen szinten sajnállak, de inkább csak megvetlek. Mert megérdemled:P

2010. jan. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!