Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom a nőiességet, utálom...

Utálom a nőiességet, utálom nőként az életet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de borzalmasan utálok lány lenni. Utálom a női testet, a mellet, a szerveket, a havibajt, a gyengeséget meg mindent ami nőies. Az esetek 97%-ában a férfiaknak adok igazat, akkor is hogyha vaahol mélyen tudom, hogy nem a nő a hibás. Születésem óta fiús vagyok, kiskoromban inkább autókkal és fiús dolgokkal játszottam mint babákkal. Alig voltak lányos játékaim, de azért mert nekem nem kellett. Mindig fiúkkal barátkoztam, mai napig utálom a nyávogást meg ilyeneket. A tulajdonságaim között is vannak férfias tulajdonságok. Olyan vagyok mint egy női testbe zárt férfi, aki ki is akar menni. Így nő ként egy nagy senkinek érzem magam. Mit tegyek? Kérlek normálisan válaszoljatok!

16/L

2013. febr. 25. 22:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
95%

A nívós hely becsülete kb. a méreginjekció kíméletessége az akasztással szemben. Csak az eszközök változnak.

A mások által megengedett hatalom valójában álcázott vagy késleltetett szolgaság. Semmit nem ér, ha nincs önmagamtól annyi erőm, hogy kivívjam a saját szabadságomat.

2017. aug. 22. 21:40
 32/64 anonim ***** válasza:
54%
De tudom, hálátlan vagyok. :) Lehetne rosszabb. Sokkal rosszabb.
2017. aug. 22. 21:47
 33/64 anonim ***** válasza:
34%
??? Fogalmam sincs, hogy jött ide hálátlanság kérdése, de szerintem nem is akarom, elég demagóg reakciónak tűnt. Aki akarja, az tud és harcol is magáért, aki meg nem akar (mert ez akarat kérdése inkább), az meg úgyis kreál egy elméletet, hogy neki miért nem megy, majd azzal magyarázza a külvilágnak, miért nem lép soha tovább. Ki a szegénységére, ki a bőrszínére, ki a női mivoltára mutogat... De ezek a 21. századi Európában csak kifogások zömmel...
2017. aug. 23. 21:53
 34/64 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért vagy dühös, illetve miért akarsz velem valamiféle álomvilágot elfogadtatni. Engem nem a mese érdekel, hanem az igazság. Milyen "nívós helyről" beszélsz?

Hála azért, mert lehetne rosszabb. Születhettem volna a harmadik világba, háborús övezetbe, sokkal rosszabb anyagi körülmények közé.

2017. aug. 25. 21:33
 35/64 anonim ***** válasza:
0%
Ki akar veled egy álomvilágot elfogadtatni??? Te vagy az ne haragudj, aki egy tulajdonságára hivatkozva akarja bemesélni mindenkinek, hogy amiatt nehéz az élete. Én meg erre mondtam azt, hogy aki akar és küzd, annak sikerül. Kár a sikertelenséget a nőiességre fogni.
2017. szept. 3. 18:34
 36/64 anonim ***** válasza:
24%
A másik, a nívósabb hely. Úgy értem, ahol az emberek nívósabbak értelmileg, és nem csak úgy lehet érvényesülni, ha valaki felveszi a nagyképű, ki ha nem én attitűdöt. Én ilyen primitívekkel pl. egy asztalhoz se ülök.
2017. szept. 3. 18:36
 37/64 anonim ***** válasza:

Magát a nőiességet utálom időnként. Nem érdekel a siker vagy a sikertelenség. Már azt a gondolatot is képes vagyok utálni, bár ez már elég ritka, hogy rám néznek idegenek az utcán, és egy nőt látnak.

Teljesen mindegy, hogy 21. század, egy férfi mindig erősebb testű lesz, mint egy nő. Egy férfinak mindig mélyebb hangja lesz, ezért jobban fognak rá figyelni.

A nívós helyre azért mondtam, hogy álomvilág, mert nem létezik olyan, hogy valaki csak egy védett burokban éljen. De nem lennék szívesen férfi sem, ugyanúgy a nők miatt, a női energia miatt, ami mindenhova befolyik, mindent megfojt, mindent lassan megemészt...

2017. szept. 4. 15:26
 38/64 anonim ***** válasza:
100%

Manapság is létezik társadalmi elvárás, a nők hibája a családok, kapcsolatok széthullása, ha egy kicsivel szőrösebb a lábad vagy jobban kiállsz magadért, már "femináci" vagy. Ha nem vágysz gyerekre vagy ha nem értékeled egy számodra teljesen semleges férfi közeledését, akkor veled van a baj, nem azzal, aki nem képes tiszteletben tartani a határaidat.

Az elvárás nem kötelező, de ha nem viselkedsz úgy, akkor a "társadalom" megbüntet, sokkal kevesebb figyelemben, szeretetben van részed. A férfiak eleve sokkal több szeretetet kapnak, mert a nőket a szolgálatra kondicionálják, a férfiakat meg arra, hogy kiszolgálják őket. Ma is... ez a nyomor, amikor azzal jönnek, hogy de ők felviszik a 8.-ra a hűtőt, és ezért nőként te nem pofázhatsz. Csak, hogy még jobban érezzem, mennyire nyomorult a testem, hogy ebben is a férfiakra szorulok. Nem azért, mert én választottam, hanem, mert ilyennek születtem. Minden a testi erő, minden...

2017. szept. 4. 16:02
 39/64 anonim ***** válasza:
Utálom azt, hogy a családomban főként a nőiség gyűlöletes arcát láttam, aztán az életbe kitekintve olyan férfiakat látok, akiket a saját családjukban keserítettek meg a nők, de ezért engem utálnak. Utálom, hogy a nyomorom miatt nem tudok normális emberekhez kapcsolódni. Hogy a kamaszkorom ezekkel a nőkkel való harccal telt, és nem maradt időm arra, hogy normális, egészséges lelkületű és szellemű emberré fejlődjek. Bizonyára létezik a női és a férfi létnek is természetes, önazonos megélése, csak néha annyira elérhetetlennek tűnik...
2017. szept. 4. 16:20
 40/64 anonim ***** válasza:
Jó, ebben azért van igazság, az tény. Mondjuk, én ilyen téren elég szerencsés vagyok, nálunk anyu hordja a nadrágot, apu mindig is így szerette volna, szóval én halál komolyan ezzel a témával ilyen durván húsz éves korom alatt nem is nagyon találkoztam, nem emlékszem rá. Odáig én szentül úgy hittem, mindenhol így van, tehát nekem tényleg furcsa, hogy sok családban még mindig a nemek harcát vívják. Talán mert nekem így a természetes, ezért nekem alapból a hímsoviniszta tuskóbunkók kiesnek a látókörömből, egyszerűen amint észreveszek bárkin ilyesmit, azt alapból ignorálom, a szememben nem ember, hanem egy primitív véglény. Persze a másik végletet se tartom jónak, a minden férfiben szemét erőszakolót látó nősovinisztákat is mellőzöm. Kerülni kell a mérgező embereket, akkor is, ha családtag az illető!
2017. szept. 11. 15:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!