Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom a nőiességet, utálom...

Utálom a nőiességet, utálom nőként az életet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de borzalmasan utálok lány lenni. Utálom a női testet, a mellet, a szerveket, a havibajt, a gyengeséget meg mindent ami nőies. Az esetek 97%-ában a férfiaknak adok igazat, akkor is hogyha vaahol mélyen tudom, hogy nem a nő a hibás. Születésem óta fiús vagyok, kiskoromban inkább autókkal és fiús dolgokkal játszottam mint babákkal. Alig voltak lányos játékaim, de azért mert nekem nem kellett. Mindig fiúkkal barátkoztam, mai napig utálom a nyávogást meg ilyeneket. A tulajdonságaim között is vannak férfias tulajdonságok. Olyan vagyok mint egy női testbe zárt férfi, aki ki is akar menni. Így nő ként egy nagy senkinek érzem magam. Mit tegyek? Kérlek normálisan válaszoljatok!

16/L

2013. febr. 25. 22:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok.

Nem vagyok valami empatikus lény, nem tudok jó tanácsot adni másoknak lelki gondokkal kapcsolatban. Nem vagyok a tipikus gondoskodó, törődő, türelmes, gyengéd, mint egy lánynak lenni szokás.

Teszek a kinézetemért, de csak minimálisan. Nincs türelmem ott szórakozni sminkekkel, stb. Évente 3-4-szer sminkelem ki magam. :D

Az érdeklődési köreim maximum unik, de inkább fiúsak. Érdekelt a tömegközlekedés, a városrendezés, a számítógépes biztonság, a programozás, a weblapszerkesztés. Csomó műszaki dolog érdekel, hogy miért úgy működik?

Nem bírom a csajos esteket, a színészekről dumálós - képeiket google-ön nézős "szeánszokat". A szépítkezést, stb.

Alig babáztam, alig barbiztam, ellenben fociztak a plüsseim, fociztam videójátékon és autós számítógépes játékokkal játszottam.

A női nemből inkább a negatív tulajdonságok vannak meg bennem.

És itt is, ha kiírok egy kérdést, 80%-ban azt hiszik, fiú vagyok.

Fiúkhoz vonzódom, legalábbis fiúkkal képzelném el a jövőmet is, a szexet is, az összebújást is.

2013. febr. 25. 23:55
 12/64 anonim ***** válasza:
Ú, tökfejek, itt vagyoook! :) Úgy értem: egyedül nem maradsz, megvan a vonzereje a különcségednek!
2013. febr. 26. 01:04
 13/64 A kérdező kommentje:

Nem lennek homar, undoritonak tartom (mar bocsanat).

En regebben oda meg vissza voltam a kamionokert, autokert, unokatesommal sokat szereltem. Tobbnyire akcio vagy haborus filmek erdekelnek, a katonaskodak de keptelen vagyok megnezni mondjuk egy nyalas romantikus filmet. Eletemben talan haromszor volt rajtam smink, az is szemceruza volt. Kiskoromban anyam es a noverem probaltak belolem lanyt csinalni de nem ment. Neha akkor jon ki belolem a lany amikor a legjobb baratnommel vagyok (akivel mugy hasonlitunk, de o nem utalja a lanysagot : D),olyankor kicsit megvaltozok arra a delutanra de nem mindig.

2013. febr. 26. 07:16
 14/64 anonim ***** válasza:
De azt írta, hogy a fiúkhoz vonzódik, akkor meg hülyeség magát megműtteni4 Még változhat a hozzáállása, és lehet nőisesebb!
2013. febr. 26. 16:27
 15/64 anonim ***** válasza:
Hol laksz? (Semmilyen téren nem vagyok veled hasonló helyzetben, csak ismerkedni támadt kedvem) :D
2013. febr. 26. 19:57
 16/64 anonim ***** válasza:

National Geo-n megy ami tegnap a digilife-on.

"Tabu IX: Elég idős hozzá?" A Nat. Geo címe.

Itt a lány vlogja, most már fiú, miután tesztoszteront kap sokadik hete. A változást követheted a video blogjában.

https://www.youtube.com/user/owenthegenderboy?feature=plcp

2013. febr. 26. 23:18
 17/64 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegyik lány p_csáskodik meg csak a sminkről tud beszélni... és nem mindegyik pasi kemény és az autók érdeklik. Szóval ezek nagyon szélsőséges példák és sztereotípiák.

Sajnos a fiúk a lányosabb lányokat részesítik előnyben.

2013. márc. 1. 22:55
 18/64 anonim ***** válasza:
Elmondanád, hogy mit értesz "nőiesség" alatt?
2013. márc. 3. 16:12
 19/64 A kérdező kommentje:
A női testet, női gondolkodást meg mindent.
2013. márc. 3. 17:45
 20/64 anonim ***** válasza:
Női test oké. De milyen a női gondolkodás?
2013. márc. 4. 18:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!